18/7/13

Τρεις Τούρκοι ανάμεσα στους νεκρούς τρομοκράτες της Αλ Νούσρα, σε μάχες με Κούρδους, στο Δυτικό Κουρδιστάν

Οι ταυτότητες των τριών Τούρκων πολιτών που έχασαν τη ζωή τους από πυρά των Κούρδων, ενώ πολεμούσαν  στο πλευρό των τρομοκρατών της Αλ Νούσρα
Στις μάχες που έγιναν στην πόλη Σερεκένιγιε, στο Δυτικό Κουρδιστάν, μεταξύ των Δυνάμεων Λαϊκής Άμυνας (YPG) και της ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Νούσρα, παρακλάδι της Αλ Κάιντα, ανάμεσα στους νεκρούς είναι τρεις Τούρκοι πολίτες.
Το Πρακτορείο Ειδήσεων Fırat, που πρόσκειται στο ΡΚΚ, μετέδωσε την είδηση, αποκαλύπτοντας μάλιστα τα ονόματα των νεκρών, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφία των ταυτοτήτων τους.
Πρόκειται για τους Muhammed Emin Doğucu (20) και İbrahim Özden’e (30), που είναι κάτοικοι Αδάνων, και τον Murat Koçak’a (21), κάτοικο Ερζερούμ.
Να σημειωθεί ότι οι Κούρδοι ελέγχουν πλέον τα συνοριακά φυλάκια κατά μήκος των συνόρων με την Τουρκία, καθώς και τη συνοριακή πύλη που χωρίζει τις πόλεις Τζεϋλάνπιναρ της Τουρκίας και Σερεκάνιγιε του Δυτικού Κουρδιστάν/Συρίας.
Λόγω των εξελίξεων αυτών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας διέκοψε τις διακοπές του και επέστρεψε στην Άγκυρα, για να δεχτεί σήμερα σε κοινή σύσκεψη τον πρωθυπουργό Ερντογάν και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Οζέλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.