13/7/13

Η Ρωσία στο πλευρό του Τατζικιστάν για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών

Η Ρωσία δηλώνει έτοιμη να παράσχει βοήθεια στο Τατζικιστάν για την προστασία των συνόρων του με το Αφγανιστάν, με στόχο την καταπολέμηση διακίνησης ηρωίνης.
Η διεξαγωγή ελέγχων στα σύνορα Τατζικιστάν- Αφγανιστάν θα οδηγήσει στην κατάσχεση μεγαλύτερων ποσοτήτων ηρωίνης, δήλωσε στους  δημοσιογράφους την Πέμπτη, ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ελέγχου Διακίνησης  Ναρκωτικών, Βίκτορ Ιβανόφ.
Έως  το 2005, οι ρώσοι  συνοριοφύλακες ήταν υπεύθυνοι για την προστασία των συνόρων του Τατζικιστάν με το Αφγανιστάν. Στη συνέχεια, όμως, η Ντουσαμπέ ζήτησε την αποχώρησή τους με αποτέλεσμα να παραμείνει μόνο  μια ομάδα περίπου 200 συμβούλων της Υπηρεσία των Συνόρων.
«Όταν οι ρώσοι συνοριοφύλακες  βρίσκονταν στα σύνορα Τατζικιστάν-Αφγανιστάν, το ποσό της ηρωίνης που κατασχέθηκε ήταν δεκαπλάσιο. Είμαστε έτοιμοι να παράσχουμε κάθε δυνατή βοήθεια, αλλά αυτό απαιτεί τη συγκατάθεση των αρχών», συμπλήρωσε ο ρώσος επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας..

1 σχόλιο:

  1. "Η Ρωσία στο πλευρό του Τατζικιστάν για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών"

    Όταν διαβάζω παρόμοια άρθρα μου έρχεται να γελάσω αλλά τελικά δεν το κάνω γιατί θα ήταν ιεροσυλία στη μνήμη των χρηστών ναρκωτικών που πέθαναν ή στη μνήμη ορισμένων αδιάφθορων ΜΠΑΤΣΩΝ(και δεν είναι κακιά λέξη το μπάτσος..διαφέρει από το μπραβόμπατσος) που δολοφονήθηκαν κατά τη διάρκεια του...κυνηγιού(για έναν καλύτερο κόσμο).

    Πως φτάνουν τα ναρκωτικά στις πιάτσες οεο?
    Πλανήτης Γη: 71% νερό.
    ΠΛΟΙΑ! Δεκάδες, εκατοντάδες, χιλιάδες πλοία στο νερό. Πλατς πλουτς "κολυμπάνε". Μεταφέρουν τα πάντα...
    Καφέ(με κοκαΐνη), ζάχαρη(με κοκαΐνη), μπανάνες(με κοκαΐνη) μπαχαρικά(με πάσης φύσεως ναρκωτικά και όπλα), πατάτες(με συσκευασμένα εκρηκτικά), ασιατικά έργα τέχνης(με ηρωίνη), καπνά(με ηρωίνη), καύσιμα(με κοκαΐνη και ηρωίνη) και δεκάδες άλλοι τρόποι.
    Πρακτικά αδύνατον να πιάσεις ούτε τις μισές ποσότητες ναρκωτικών.
    Βάλε το ότι στο εμπόριο ναρκωτικών, όπλων και ανθρώπων εμπλέκονται μυστικές υπηρεσίες και τα παρακλάδια τους...τι μας λένε λοιπόν? Τα όπλα πως φτάνουν στις περιοχές που γίνονται σφαγές? Πως χρηματοδοτούνται οι "μαύρες" επιχειρήσεις? Το εμπόριο ανθρώπων πως γίνεται? Τα ναρκωτικά(συνθετικά και μη) πως παράγονται και πως μεταφέρονται? Ποιου σκοπούς εξυπηρετεί η παραγωγή ναρκωτικών?
    Ο Χάρρυ Πόττερ τα διακινεί με το μαγικό ξόρκι?
    "Ναρκότουμ ταξιδέψουμ"?
    Ποια φύλαξη χερσαίων συνόρων και ποιος έλεγχος πλοίων?
    Ναρκωτικά-Όπλα-Γυναίκες-Ανθρώπινα όργανα. Ίδια "βιομηχανία" σε διαφορετικά "τμήματα παραγωγής".
    Από άποψη κόστους(οικονομικό και ανθρώπινων ζωών) και πραγματικής θέλησης(αν υπήρχε) αρκούσαν 100 μαχητικά και μερικές εμπρηστικές στα σημεία παραγωγής...λαμπόγυαλο όλα. Όποιος θέλει ας ξαναρχίσει παραγωγή...ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ.
    Έτσι κι αλλιώς...εκτάσεις καίγονται κάθε μέρα (πόλεμοι, πυρκαγιές), άνθρωποι στον πλανήτη πεθαίνουν κάθε μέρα(χρήστες, αστυνομικοί).Ας γινόταν λοιπόν μια φορά ένα "πάρτι" για καλό σκοπό.
    Φτάνει με την υποκρισία λοιπόν.
    Με τα ναρκωτικά(και όλη την υπόλοιπη "βιομηχανία") πετυχαίνουν εθνικούς στόχους με "μαύρες" επιχειρήσεις.Τα ναρκωτικά είναι το καύσιμο της "βιομηχανίας". Με τα ναρκωτικά γεμίζουν και τις τσέπες τους. Με τα ναρκωτικά ξεφορτώνονται και ένα ποσοστό να μην...μαζευόμαστε και πολλοί.
    Ας αφήσουν λοιπόν τα υποκριτικά κι αν ποτέ αποκτήσουν τίποτα τύψεις(λέμε τώρα) ας επιλέξουν την καλύτερη γραβάτα τους...να κρεμαστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.