12/7/13

Μύθοι και ήθη της πολυπολιτισμικότητας

Κωνσταντίνος Χολέβας
Πολιτικός Επιστήμων
Με τη συνέντευξή της στην Κυριακάτικη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της 30.5.2010 η κ. Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Το Βυζάντιο, είπε, ήταν μεν πολυεθνικό, αλλά μονοπολιτισμικό, είχε μόνο τον ελληνικό πολιτισμό. Έτσι η διαπρεπής βυζαντινολόγος μάς έδωσε και το μυστικό της επιβιώσεως ενός κράτους επί 1100 χρόνια.
Τα μονοπολιτισμικά κράτη έχουν μέλλον, τα πολυπολιτισμικά διαλύονται είτε ειρηνικά είτε με τη βία των όπλων. Θυμηθείτε την περίπτωση της Γιουγκοσλαβίας, παρατηρήστε τα διαλυτικά φαινόμενα στα Σκόπια (μουσουλμάνοι Αλβανοί κατά Χριστιανών Σλάβων), ακόμη και στο Βέλγιο (οι Ολλανδόφωνοι Φλαμανδοί θέλουν να αποσχισθούν από τους γαλλόφωνους Βαλλόνους). Μπορεί μία κοινωνία σήμερα να αντέξει ένα συγκεκριμένο –όχι απεριόριστο- αριθμό μεταναστών από άλλες χώρες, αλλά πρέπει να τους ενσωματώνει σε ένα και μοναδικό πολιτιστικό πρότυπο. Ο μονοπολιτισμός σώζει τις κοινωνίες, διατηρεί τις ισορροπίες και απομακρύνει τη διάσπαση και την γκετοποίηση.

Στην Ελλάδα, δυστυχώς, δεν διδασκόμαστε από την Ιστορία. Αντί να θαυμάζουμε το μονοπολιτισμικό Βυζάντιο (Ρωμανία) έχουμε διδαχθεί από ξενόφερτες προπαγάνδες και από θορυβώδεις μειοψηφίες να υμνούμε την πολυπολιτισμικότητα. Κάποιοι θέλουν να μεταφέρουν άκριτα στη χώρα μας πρότυπα κοινωνιών που δεν έχουν καμμία σχέση με την ιστορία μας, την ψυχοσύνθεσή μας, τις κοινωνικές ανάγκες μας. Το πολυπολιτισμικό πρότυπο δοκιμάσθηκε στις ΗΠΑ που είναι εξ ολοκλήρου χώρα μεταναστών. Στην Ευρώπη οι σοβαρές χώρες καταπολεμούν την πολυπολιτισμικότητα και μιλούν για ένα και μοναδικό πολιτιστικό πρότυπο που οφείλουν όλοι να ακολουθούν. Απόρροια της πολυπολιτισμικής ψυχώσεως στην Ελλάδα είναι και η αδράνεια των ελληνικών αρχών κατά τα τελευταία είκοσι χρόνια έναντι του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης. Όποιος μιλούσε δημοσίως κατά του αλόγιστου και ανεξέλεγκτου αριθμού λαθρομεταναστών κινδύνευες να δεχθεί τα γνωστά κοσμητικά επίθετα που χρησιμοποιούν οι δήθεν προοδευτικοί.

Ευτυχώς τα πράγματα αλλάζουν και σ’ αυτό συντελεί και η συμμετοχή μας στην Ευρ. Ένωση. Μπορεί για άλλα θέματα να έχουμε παράπονα από την Ε.Ε., όμως στο θέμα των λαθρομεταναστών μάς βοηθεί εμπράκτως. Η αστυνομική δύναμη ΦΡΟΝΤΕΞ της Ε.Ε. περιπολεί με πλοία και ελικόπτερα στα θαλάσσια σύνορά μας προς την Τουρκία και όπως μαθαίνουμε από τη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 12-6-2010 ήδη μειώθηκε κατά 70% η λαθραία είσοδος ασιατών μεταναστών , τους οποίους έστελναν οι Τούρκοι δουλέμποροι. Αν δεν υπήρχε η ΦΡΟΝΤΕΞ και η πολιτική βούληση της Ευρ. Ενώσεως, θα πελαγοδρομούσαμε ακόμη σε ιδεολογικές συζητήσεις περί «ανοικτών συνόρων» και πολυπολιτισμικών παραδείσων.

Σε όλη την Ευρώπη καταρρέει η ιδεολογία της πολυπολιτισμικότητας. Οι λαοί τονώνουν την εθνική συνείδηση και θέτουν όρια στον αριθμό των μεταναστών που μπορούν να αντέξουν. Όταν σε μία χώρα οι κυβερνώντες δεν λαμβάνουν μέτρα υπέρ της μονοπολιτισμικής κοινωνίας τότε διογκώνεται η Ακροδεξιά. Το είδαμε στις Ολλανδικές εκλογές του Ιουνίου. Όποιοι ειλικρινά δεν θέλουν να αφήσουν τη λύση των προβλημάτων σε ακραία πολιτικά κινήματα θα πρέπει να ωθήσουν τα κόμματα εξουσίας, κεντροδεξιά και κεντροαριστερά , να λάβουν καίρια μέτρα κατά των πολυπολιτισμικών μύθων. Ο ρατσισμός δεν κερδίζει έδαφος όταν προστατεύουμε τις εθνικές και θρησκευτικές αξίες της πλειοψηφίας του λαού μας. Αντιθέτως κερδίζει έδαφος όταν αγνοούμε τα δικαιώματα των πολλών στο όνομα ενός κίβδηλου ανθρωπισμού που αφήνει την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι και οδηγεί σε αύξηση της εγκληματικότητας και σε διάλυση του κοινωνικού ιστού.

Ως Ορθόδοξος Χριστιανός αντιτίθεμαι στα δύο άκρα. Και στον φυλετισμό-ρατσισμό, αλλά και στους πολυπολιτισμικούς και εθνομηδενιστικούς μύθους. Η ελληνική κοινωνία οφείλει να σταματήσει την κίνηση του εκκρεμούς από το ένα στο άλλο άκρο και να χαράξει τη μέση οδό της Αριστοτελικής λογικής. Ούτε μπορούμε να γίνουμε φρούριο με κλειστές πόρτες ούτε να μετατραπούμε σε παράδεισο του κάθε λαθρομετανάστη και δουλεμπόρου. Η μονοπολιτισμικότητα της Αρχαίας Ελλάδος και του Βυζαντίου διέσωσαν τη συνέχεια του Ελληνισμού. Έχουμε χρέος απέναντι στους νέους μας να συνεχίσουμε αυτή την πορεία, αυτόν τον πολιτισμό. Η ελληνορθόδοξη ταυτότητα μας διδάσκει κατανόηση και ανεκτικότητα προς τους άλλους πολιτισμούς. Όχι όμως εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων και της ιστορικής μας αυτοσυνειδησίας.

Ας διδάξουμε λοιπόν στα παιδιά μας την ελληνορθόδοξη παράδοση και την Ιστορία του Έθνους μας και ας αξιοποιήσουμε την ευρωπαϊκή βοήθεια για τον περιορισμό της λαθρομεταναστεύσεως.

16 σχόλια:

  1. Ορίστε...;;;!!!
    Από πότε εξισώνεται η έννοια του Φυλετισμού με αυτή του Ρατσισμού;
    Η διαιώνιση του Ελληνισμού κ. Χολέβα δεν είναι αποτέλεσμα μεταφυσικής διεργασίας αλλά ΙΣΧΥΡΩΝ και ΔΥΣΑΝΕΚΤΙΚΩΝ ΜΙΜΙΔΙΩΝ καθώς και η παραδοχή-αποδοχή του Ελληνικού πολιτισμού
    είναι θέμα εσωτερικής ερεύνης των άλλων και όχι απολογητικής πράξης των Ελλήνων.
    Γιατί τα προσπερνάτε και φοβάστε να ομολογήσετε την ΥΠΕΡΟΧΗ;
    Άλλωστε, τα επιχειρήματά σας κ. Χολέβα ενάντια στην λαθρομετανάστευση θα μπορούσε να
    τα χρησιμοποιήσει κάλλιστα ένας φλογερός και ανήσυχος Φυλετιστής.
    Η αγάπη και η προστασία της Φυλή και της Πατρίδας δεν είναι έγκλημα !!!
    Αλλά μην φοβάστε δεν πρόκειται να σας “κακοχαρακτηρίσω” ως Φυλετιστή...δεν το αξίζετε.
    Το φτηνό τέχνασμα της επίκλησης του θρησκευτικού αισθήματος και η έκφραση ευγνωμοσύνης προς τους Ευρωπαίους αποκαλύπτει την δημιουργία μια επίπλαστης και ψεύτικης συνείδησης που οδηγεί στον ΕΚΛΟΓΙΚΕΥΜΕΝΟ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ.
    Μια ΥΠΟΥΛΗ και ΙΟΒΟΛΟ κατάσταση πολύ πιο επικίνδυνη από την ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    Αλέξανδρος, Θεσ/νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο για την αναφορά στη συνέντευξη της Αρβελέρ και για τον σχολιασμό του αρθρογράφου.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν κάποιος δεν έχει τον ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΝΔΡΙΣΜΟ να παραδεχτει ότι είναι ΡΑΤΣΙΤΗΣ΄και κρύβεται κάτω από "ανεκδότα" τύπου "φυλετισμού" τότε μάλλον ΔΕΝ έχει το δικαιώμα να εγκαλεί τον κ, Χολέβα εκτός φυσικά και αν θέ΄λει να αποδείξει ότι εκτός απο έλλειψη ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ έχει και υπεπάρκεια ΘΡΑΣΣΟΥΣ! Παντώς κάτι περιέργο συμβαίνει με τους και καλά "φυλετιστές" όταν ενα όντως ΑΠΕΙΧΘΕΣ έγγλημα τελείται από λαθρομετάναστη τότε "άρον-άρρον σταυρώσον αυτόν"...όταν 'όμως το ΕΓΓΛΗΜΑ έχει τέλεστει απο "Αρίο" π.χ. Ολάνδο στην Κρήτη ενάντιον Ρώσου (ή "υπάνθρωπου Σλάυου" για να θυμυθούμετην ορολογία των ιδεολογικών ινδαλμάτων των και καλά "φυλετιστών")τότε αυτοι οι ¨"κύριοι" κάνουν "μούγγκα στην στρούγκα"...προφανώς η "άρεια φυλή" κινδυνευεί μόνο απο "υπάνθρώπους-τριτοκοσμικούς" εγγληματίες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Χρήστος Βούλγαρης

    Ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής ή η Μέρκελ έχει αλώσει ολοκληρωτικά τη βασική σας φυσική
    μονάδα κληρονομικότητας;
    Διαφορετικά αντιμετωπίζεται μια πρωτοφανή τρικυμία εν κρανίω..
    Ότι και να είναι όμως δεν σας παρεξηγώ και σας εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ να βρείτε την ταυτότητα ,την ίαση και την γαλήνη της ψυχής που ολοφάνερα έχετε ανάγκη.
    Χριστιανοί είμαστε άλλωστε...
    Κουράγιο και περαστικά.

    Υ.Γ Λεξιπλασίες, ανορθογραφίες, παρατονισμοί, αυθαίρετες νοητικές διαδρομές...!!!
    Λανσάρετε μεταμοντέρνα Ελληνικά;
    Γιατί μόλις με τα βίας σας κατανοούμε.
    Μην τα συνεχίζετε όμως....δεν είναι και τόσο επιτυχημένα και ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ.
    Συγνώμη κιόλας αλλά γελάνε ακόμα και οι Αλβανοί που τόσο αγαπάτε...

    Αλέξανδρος, Θεσ/νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν από κάποιον λείπει ο ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ τότε καταφεύγει σε ασκήσεις ορθογραφιάς... Οτάν ο "αλέξανδρός" =her alexander der deutchalnd und scopien-albanien στην πραγματικότητα βρεί το θάρρος να πει τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι τότε και ΜΟΝΟ τότε θα μπορεί να κάνει υποδείξεις διαφορετικά ας ξέρει ότι "κεριδίζει επάξια"τον τίτλο του ΦΑΡΙΣΙΑΙΟΥ.
    "Φυσικά" θα είχε ενδιαφέρον να πει ο "αλέξανδρός"-"alexander der deutchalnd und scopien-albanien" σε τι κατα αυτόν διαφέρει ο "φυλετισμός" από τον "ρατσισμό" υπο τον όρο φυσικά ότι είναι σε θέση να σκεφτεί κάτι μόνος του ("χλωμό" το βλέπω).Ετσι και αλλιώς θα ηθέλα να δω΄αν είναι σε θέση να ξεπεράσει το ρεκόρ ΑΝΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ και μετατροπής του μαύρου σε άσπρο το όποιο έθεσαν οι καζουιστές Γάλλοι Ιησουήτες "θεολόγοι" του 17ου αιώνα....
    ΥΓ1 Θα αναρωτιωμούν απο πού προκύπτει το συμπέρασμα ότι εγώ λέει συμπαθώ τους...αλβανούς αν δεν γνώριζα ότι το διανοητικό "επίπεδο" των "φυλετιστών" σαν τον "αλέξανδρο"-"alexander der deutchalnd und scopien-albanien" είναι κόντα στο ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ και δεν είμσι ψυχιάτρος για μια πιο εμπεριστατωμένη μελέτη σε άτομα που έχουν πάρει διαζύγιο απο την λογική...Πάντως "πληροφοριακά" οι Αλβάνοι το 1939-1945 είχαν ΑΡΙΣΤΕΣ σχέσιες με τα ινδάλματα των "φυλετιστών" αρά και ο "αλέξανδρος"-"alexander der deutchalnd und scopien-albanien" λογικά δεν πρέπει να έχει πρόβλημα να κάνει το ίδιο....
    ΥΓ2 Το pratiker και το lidl αντιμετωπίζουν εισπρακτική κρίση....Είνμαι ώρα για τον "αλέξανδρο"-"alexander der deutchalnd und scopien-albanien" να επιτέλεσει το" πατριωιτικό του καθήκον" στην "mutter Deutchland" του και να αγοράσει "μερικά" ακόμη ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ αντικείμενα...Η φραού μέρκελ και ο χέρ σοιμπλέ βασίζεται σε αυτόν, ας μην τους απαγοητεύσει λοιπόν....Αν δεν έχει χρήματα μην στεναχωρίεται όλο και κάποια "λύσις" θα βρέθει.....το σπίτι του ας πούμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΓ3 Η ανάφορα στον σουλειμάν είναι ατυχής...ο "αλεζάνδός" =alexander der deutchland und scopien-albanien "κινδυνεύει" να κατηγορηθεί ότι διαβάλει την διαχρονική φίλη της "mutter deutchand" τουρκίας και να του βάλει η φραου μέρκελ πιπέρι στην γλώσσα για έλλειψη πατριωτισμού απέναντι στα συμφέροντα της χώρας του της "mutter deutchand"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Χρήστος Βούλγαρης

    Πρώτον, η γλωσσική σας ανεπάρκεια απόρροια της πεπερασμένης διανοητικής ικανότητας ίσως και στέρησης, σας καθιστά μετεξεταστέο. Θέλετε πολύ δουλειά ακόμα και επίπονη προσπάθεια...
    Μην τα παρατάτε όμως. Προς το παρόν αρκεστείτε στην παρακολούθηση της τηλεοπτικής σειράς κινουμένων σχεδίων “Μπομπ ο σφουγγαράκης” (απλό σενάριο, βατοί διάλογοι, απλοϊκές έννοιες) αφού κινδυνεύετε να πέσετε θύμα κάποιου επιτήδειου.

    Δεύτερον, τηλεφωνήστε εδώ ( 210 8070703-725 Νευρολογική & Ψυχιατρική Κλινική ΣΙΝΟΥΡΗ)
    αυτοί θα εκτιμήσουν την σοβαρότητα της κατάστασής σας και μάλλον θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τον εαυτό σας. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται...
    Αν πάλι είστε ανασφάλιστος τηλεφωνήστε εδώ (210 3829910 τηλ. κέντρο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ή στο
    210 3220221 ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΕΑΑΚ) και ζητήστε τον τομέα υγείας. Αναφέρετε την αμφίβολη Ελληνική καταγωγή σας (ΓυφτοΣκοπιανός ή Εαμοβούλγαρος πείτε θα σας λατρέψουν...), την προσήλωση σας στο πολυπολιτισμικό πρότυπο κοινωνίας ( πολιτισμικός Μαρξισμός πείτε και θα καταλάβουν)και τον απεριόριστο θαυμασμό σας στους απανταχού εχθρούς του Ελληνισμού όπως και στους εκμεταλλευτές της ανθρώπινης αξιοπρέπειας (Δουλέμπορους, ΜΚΟ, κοινωνικούς καταπιεστές κ.α). Εν ανάγκη χρησιμοποιήστε μέσο βρε αδελφέ (Ν. Θεοδωρίδη, Μ. Ρεπούση κλπ.) όπως κάνουν στο Πανεπιστήμιο με τους καθηγητές για να περάσουν κάποιο μάθημα. (Στον Στρατό δεν αναφέρομαι καν γιατί με τόσο διαταραγμένο ψυχισμό δεν θα έχετε γίνει δεκτός στις τάξεις του ΕΣ.)
    Είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιαστούν και ίσως αναλάβουν τα έξοδα νοσηλείας με την παραχώρηση σουίτας, τουλάχιστον.

    Για να συνοψίσουμε χρειάζεστε: 1)Πιστοποιητικά γνωστικής επάρκειας και ψυχοκοινωνικής προσαρμογής σε σταθερό σύστημα αναφοράς 2)Βεβαίωση Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής με σαφή αναφορά στο διανοητικό ποσοστό αναπηρίας-επικινδυνότητας 3)και ένα σεβαστό ποσό καθώς η απόκτηση γνώσης για πιο σύνθετες έννοιες (π.χ. διαφορά Πατριώτη-Προδότη, Φυλετιστή-Ρατσιστή, Φιλέλλην- Κατά φαντασίαν Φιλέλλην κ.α) κοστίζει και δεν είναι δωρεάν.
    Δυστυχώς...

    Θα σας ευχηθώ και πάλι ολόψυχα,αυτή την φορά στην απροσδιόριστη γλώσσα που χρησιμοπιοήτε .
    Καλοί τηχί και πάλλλοι περράστεικα !!!

    Στα Ελληνικά η παραπάνω ευχή μεταφράζεται ως : ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !!!

    Υ.Γ Θαυμαστό εργαλείο το Διαδίκτυο !!! Πόσοι αφελείς υπάρχουν για να περνά κάποιος ευχάριστα την ώρα του. Mr. VOULGARIS, YOU ARE A FUNNY BOY... I LIKE YOU !!!

    Αλέξανδρος, Θεσ/νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. " o φυλετιστής αλέξανδρός" στην πραγματικότητα=her alexander der deutchalnd und scopien-albanien σε καινούργιο υστερικό ξέσπασπα αρλούμπας...Ε ρε τι κάνει κάνεις για την γερμανική υπηκκοότητα και για να είναι "true kind der mutter Deutchland"!σαν το "αλέξανδρο"- alexander der deutchalnd und scopien-albanien"Υπομόνη αν γράψει μερικές χιλιάδες τέτοιες αρλούμπες και τις προσκομίσει στην Γερμανική Πρεσβεία, δεν μπορεί. θα συγκινηθούν με την περίπτωση του...Παντώς ο Ραιμ των SA θα ήθελε κάποιον σαν το "τρελλό αγόρι" - "αλέξανδρο"- alexander der deutchalnd und scopien-albanien για να περνά την ώρα του
    Αν και ΔΕΝ είμαι ψυχιάτρος είμαι πεπεισμένος πλέον ότι η "περιπτώσις" του "αλέξανδρος"- alexander der deutchalnd und scopien-albanien εινιαι ανίατη σε ότι αφορά τα Ελληνικά ψυχιατρεία...Μην ανυσυχεί πάντως αν προσκομίσει ότι έχει γράψει και δηλώσει πόσο λατρεύει την "mutter deutchlnd" και πόσο "φυλετιστής-καζουιστής-αρλουμπολόγος" είναι σιγούρα θα τον δέχθουν εν ανάγκη ας βάλει τα "μέσα" του στην πρεσβεία (ξέρει ποια)....
    ΥΓ1 Επειδή ο "αλέξανδρος"- alexander der deutchalnd und scopien-albanien είναι ΣΙΓΟΥΡΑ προίον αναμείξης τουρκαλβανών με σκοπιάνους δικαιολογείται να μην ξέρει για τον ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΕΥΓΕΝΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ("συμπτωματικά" Κερκυραιός όπως και εγώ για να μην αναφερούμε και άλλους) Ουτε και εγώ άλλωστε ασχολουμαι με την "ιστοριά" των σκοπιών την οποιά ο "αλέξανδρος"- alexander der deutchalnd und scopien-albanien" θα την ξέρει καλά λογω εντοπιότητας...
    ΥΓ2 "Φυσικα" και δεν περιμένω ο "αλέξανδρος"- alexander der deutchalnd und scopien-albanien" να με διαφωτίσει ποτέ για την "διαφορα" λέεει φυλετισμού και ρατσμισμού γιατι πολυ απλά ΔΕΝ υπάρχει και ακομα και η αρλομπολογιά ενος "έξπαιρ"του είδους σαν τον "αλέξανδρο"- alexander der deutchalnd und scopien-albanien έχει και τα όρια της....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΥΓ Σε περιπτώση όμως που ο αλέξανδρος"- alexander der deutchalnd und scopien-albanien" δεν μπορεί να βρεί το καταλλήλο για αυτόν γερμανικό ψυχιατρικό ιδρύμα μπορει να αποταθεί στον κ. μιχαλολιάκο της χ.α..Αν μαλιστα ο αλέξανδρος"- alexander der deutchalnd und scopien-albanien του πει πόσο "φυλεριστής" και "true kind der mutter deutchland" είναι σιγούρα θα τον βοηθήσει...Επίσης ο κ. μιχαλολιάκος θα βοηθήσει τον αλέξανδρο"- alexander der deutchalnd und scopien-albanien" και στην επιχειρηματολογία του καθώς το έπιπεδο της προς το παρών αντιστοιχεί σε εκείνο μιας αμοιβάδας με αλτζχαίμερ στο τελευταίο στάδιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δυστυχώς για εσάς “κύριε” Βούλγαρη -όνομα και πράγμα- τα γραπτά μένουν.
    Διαβάστε απόσπασμα από το σχόλιο-τερατούργημα που γράψατε στις 10/6/2013.

    @ Voulgaris είπε :“ Ο καθένας-καθεμία ειτέ Ελληνάς ή αλβανός-αλβανίδα πρέπει να θεωρείται υπέθευνος για τις ενέργεις του και ΌΧΙ για την καταγώγη του”*

    Καταλαβαίνετε την επικινδυνότητα των γραφομένων σας και την βλάβη που προξενούν στα
    Εθνικά συμφέροντα τέτοιου είδους ιδέες-απόψεις;
    Μεγαλύτερη ΥΠΗΡΕΣΙΑ-ΕΚΔΟΥΛΕΨΗ προς στην Γερμανική Κυβέρνηση και στους απανταχού Ανθέλληνες δεν μπορεί να υπάρξει.
    Λογικά πρέπει να σας ανακηρύξουν Εθνικό τους Ευεργέτη και να σας αποδώσουν τιμητικά
    το μετάλλιο του “Σιδηρού Σταυρού” όμως στην δική σας ανίατη περίπτωση διεκδικείτε χωρίς συναγωνισμό το μετάλλιο της “Τρισμέγιστης Βλακείας” και τον τίτλο του κορυφαίου
    “Χρήσιμου Ηλίθιου”.
    Αν έστω και στο ελάχιστο αντιλαμβάνεστε την ανήκεστη βλάβη που προξενούν οι επικίνδυνες
    ιδέες που διακινείτε τότε στηθείτε στον καθρέπτη και φτύστε τον εαυτό σας. Μην τολμήσετε να αρθρώσετε ξανά δημόσιο λόγο.Το παντελόνι είναι “δύσκολο” ρούχο και το φιλότιμο Ελληνική λέξη...έχετε υπόψιν σας ότι τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ τους κρεμάνε.
    Αν πάλι δεν το γράψατε εσείς(γραφή,ο Θεός να την κάνει...) και σας το στείλανε έτοιμο και απλώς προσθέσατε το όνομά σας νομίζοντας ότι διαλαλείτε μια περισπούδαστη σοφιστεία τότε έχουμε άλλη μια απόδειξη της διανοητικής σας στέρησης. Αλήθεια κατέχετε απολυτήριο Δημοτικού και
    αν ναι ποιος είναι αυτός ο “εγκληματίας” που σας το χορήγησε;

    Αλλά ας πάμε σ' αυτά που διανοητική σας κατάσταση μάλλον αντιλαμβάνεται :

    Vote, Vote, Vote

    BOB SFOUGARAKIS FOR PRESIDENT

    CHRIS VOULGARIS FOR VICE PRESIDENT

    Vote, Vote, Vote

    Τηλεφωνήσατε στου Σινούρη; Ρωτούν και ανυσηχούν... Με τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ τι έγινε; Τους εξηγήσατε την σοβαρότητα της καταστασής σας;

    ΥΓ1. * Παρέθεσα αυτούσιο το απόσπασμα. Εκτός από διανοητικά καθυστερημένος και Εθνικός μειοδότης πάσχετε και από βαριάς μορφής Δυσλεξία. Τι άλλο μπορεί να σας συμβεί;
    Αφήστε το Διαδίκτυο και ασχοληθείτε με την υγεία σας.

    ΥΓ2. Και για να τελειώνουμε...μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν. Ο κ. Χολέβας και ο
    κάθε Χολέβας δεν έχει ανάγκη από τσατσιλίκη. Το “παιχνίδι” σας ξεπερνά. Είναι πιο μεγάλο και πιο σύνθετο απ' ότι αντιλαμβάνεστε και δεν απευθύνεται σε ερασιτέχνες ούτε είστε μέρος του.
    ΚΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ...

    Αλέξανδρος, Θεσ/νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ομολογώ ότι εχώ αδικήσει το τρολλ αλέξανδρος"- alexander der deutchalnd und scopien-albanien" καθώς ο συνδάσμος υστερικών ξεσπασματών και καλπάζουσΑς αρλουμπολόγας ο οποιός χαρακτηρίζει ΤΟΝ "λόγο" του είναι όντως αξιοσημειώτος και αναρωτίεμαι γιάτι δεν έχει επικοινώνησει ΑΚΟΜΗ με μια οποιαδήποτε εστω Γερμανική ψυχιατρική κλικνική και τον κ. μιχαλολιάκο καθώς πιο "αλέξανδρος" δηλαδή alexander der deutchalnd und scopien-albanien" πολύ απλά "ψοφά" και που θα βρούμε άλλον παλιατσό σαν και αυτόν...
    Παντώς εγω θα του προτείνα επειδή ολοφάνερα έχει "πτύχιο βοιδοσχολής της Βαυάριας" να λυτρώσει το διαδυχτιάκο χώρο απο τον χειμάρο ακατάσχετης αρλουμπολογιάς και να αφήσει την Ιστορική Επιστήμη σε αυτούς που εχουν και το σχετικό πτυχιό και κατέχουν την σχετική μεθοδολογία και να ασχοληθεί με κάτι πιο ταιριστό στο ανυπάρκτο επιπέδο του:να γράψει μια διασκεύη των παραμθυιών των αδελφών Γκρίμμ για ζωα με Αλτζαχαίμερ σαν και αυτόν... Αν το κάνει εγω προτιθέμαι να τον προτείνω για "φυρέρ" σε οποιαδηποτέ ψυχιατρείο παεί (η γνωστή πρεσβεία θα τον βοηθήσει)....
    ΥΓ Μεγαλυτέρη δυσφημησή για τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ απο την υπάρξη του "φυλετιστη- δοκτωρα αρλουμπολογιάς"- αλέξανδρου"- alexander der deutchalnd und scopien-albanien" ΔΕΝ μπορώ να φανταστώ για αυτό λοιπόν μπορεί να ακολουθήσει την προτροπή τπυ Αντίγονου Μακεδονίας πρός τον Πύρρο Ηπείρου για να είμαστε εμείς καλά και αυτός καλυτέρα...
    ΥΓ Απο ότι βλέπω ,έβαλε μια ανάφορα μου για τους αλβανούς... το περίμενα ότι δεν θα μπορούσε να αντισταθεί στον πειρασμό να αναφεθει στους εν μέρει συμπατριώτες του...Την επομένη φορά ας μιλήσει για τους σκποιανούς καθώς συμπατριώτες του είναι και αυτοί,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λυπάμαι για την προβλέψιμη απάντησή σας όμως κάτι διαφορετικό θα ήταν άτοπο από εσάς.
    Δικαίωμα του καθένα είναι να ζει στον δικό του ονειρικό κόσμο.
    Όμως δεν έχει κανένα δικαίωμα να αγγίζει θέματα που άπτονται των Εθνικών συμφερόντων με ελαφρότητα και χονδροειδή αφέλεια και χωρίς γνώση τι συμβαίνει πραγματικά.
    Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνετε ότι διακινώντας τέτοιες ιδέες και με βάση την δική σας απλοϊκή συλλογιστική αφοπλίζετε τον Ελληνισμό από το κύριο και βασικό επιχείρημα διεκδίκησης καταβολής αποζημιώσεων από το Γερμανικό κράτος;
    Έπειτα, δεν με εκπλήσσει η ιδιότητά σας καθώς η Ιστορία όπως την εννοήτε θεωρείται κατ' επίφασιν επιστήμη. (αλήθεια,πως φτάσατε έστω ως εδώ είναι άξιο απορίας. Η Αρχαιολογία είναι η βάση της πραγματικής Ιστορικής επιστήμης και πάλι όμως υπάρχουν κενά.)
    Όλοι οι αγύρτες την Ιστορία επικαλούνται και την διηγούνται κατά το δοκούν.
    Είδατε ποτέ κανέναν να αγγίζει την Βιολογία και την Μοριακή Γενετική; Πως να παραποιήσεις κάτι που δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση και επιπλέον χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις.
    Ακόμα και σε Δικονομικό επίπεδο οι μόνες αποφάσεις που δεν ανατρέπονται είναι αυτές που στηρίζονται σε απόλυτα αντικειμενικά κριτήρια ακόμα και με αντίθετους ισχυρισμούς.
    Το δεσοξυριβοζονουκλεϊκό οξύ είναι η απολύτως εμπεριστατωμένη ταυτότητα

    Γι' αυτό σταματήστε να εκτίθεστε (ακόμα περισσότερο γιατί επικαλείστε πανεπιστημιακό επίπεδο γνώσης) και το κυριότερο να κάνετε (άθελα θέλω να ελπίζω) ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
    Αν το συνεχίζεται θα σημαίνει ότι κάτι άλλο συμβαίνει.... τα υστερόγραφα τα διαβάσατε;

    ΥΓ. Φιλικά και μετά λόγου γνώσης σας λέω ότι έχετε σοβαρό πρόβλημα Δυσλεξίας. Είναι κρίμα να μην το έχετε αντιμετωπίσει-περιορίσει καθώς δεν εξαλείφεται αφού αποτελεί λανθάνουσα γενετική πληροφορία και επηρεάζει άμεσα εγκεφαλικές λειτουργίες. Χωρίς ειρωνεία και διάθεση μείωσης -αν θέλετε να το αντιμετωπίσετε- πείτε μου σε ποια περιοχή βρίσκεστε για να σας πω τον τρόπο και που να απευθυνθείτε αφού χρειάζονται πρωτίστως εξειδικευμένες δοκιμασίες. Πολλοί υπόσχονται πολλά όμως παντού δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Με χαρά θα σας βοηθήσω το λέω και το εννοώ...

    Αλέξανδρος, Θεσ/νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ειλκρινά απορώ με το τρολλ αλέξανδρος"- alexander der deutchalnd und scopien-albanien"...γράφει και ξαναγράφει κατεβατά αρλούμπας για να αποδειξεί αραγέ τι ; ΠΟΣΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ είναι και πόσα έτη φωτός απέχει απο την πραγματικότητα; Mα αυτό το έχει αποδειξεί εξ' αρχής με τα "βατράχια" που γράφει για "φυλετισμό" και άλλα εξίσου γελοία συναφη...Αρα τι θέλει και συνεχίζει;"Φυσικά μπορεί να έχει ανάγκη να εξευτελιζέται όποτε το προβλήμα είναι δικό του....
    Απο την αλλά όμως δεν απορώ που ένας ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ σαν και αυτον (γιατί για να είναι κανείς "φυλετιστής" πρέπει οπωσδήποτε να είναι ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ με είδικευση στην αρλουμπολογία) γράφει ορισμένες απο τις πιο ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΕΣ αρλουμπές του αναφερομένος στην ΕΠΙΣΤΗΜΗ του Μεγάλου Αλικαρνασέα Ηροδότου, την Ιστορια, καθως αυτή η ΕΠΙΣΤΗΜΗ έχει εχει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤ' ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ποσο ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ είναι τόσο αυτός όσο και οι ομοίδεατες του και ότι και να γράψει αυτό ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ....
    ΜΕΤΑ ΘΛΙΨΕΩΣ εφιστώ την προσοχή για πολοστή φορα στο τρολλ αλέξανδρος"- alexander der deutchalnd und scopien-albanien" ότι η περιπτώση του θεραπευέται ΜΟΝΟ με ΑΜΕΣΟ εγκλεισμό του σε ίδρυμα του εξωτερικού και όσο και να μεταθέτει τα ΠΟΛΛΑΠΛΑ προβλημάτα του (ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΕΠΙ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, διανοητική υστερήση κτλ) σε έμενα ή όποιον άλλον βρεί μπροοστα του τον ευατό του μόνο ξεγελά...Πάντως μιά που σιγά σιγά πλησιάζει ο Δεκαπενταύγουστος θα του συνιστούσα να στείλει κάποιον δικό του στην Τήνο μήπως και γίνει κάποιο θαύμα για την πειπτώση του καθώς ο Θεός είναι μεγάλος ακόμα και "περιπτώσεις" σαν και την δική του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι πράγματι συγκινητικό το ενδιαφέρον σας αν και ανορθόδοξος ο τρόπος που προτείνετε. Θρησκευτικά τελετουργικά, αναχρονιστικές δοξασίες δεν ταιριάζουν σε μορφωμένο άνθρωπο,
    ένα Δόκτορα θα έλεγα σαν και εσάς. Οι αφελείς και οι κατίνες αποδέχονται τέτοιες μεθόδους
    Τέλος πάντων δικαίωμά σας να ζείτε στον μεσαίωνα.

    Από την πλευρά μου, ο ανθρωπισμός και η “επαγγελματική διαστροφή” δεν μου επιτρέπουν να
    σας αφήσω απροστάτευτο. Καταλαβαίνω απόλυτα την αναστολή σας να ζητήσετε εξειδικευμένη βοήθεια σε αυτή την ηλικία αφού τα κουτσοκαταφέρνετε πάντα με την ανοχή των άλλων φυσικά,μην το ξεχνάτε. Αυτά τα πράγματα στην παιδική ηλικία αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά αλλά μάλλον το οικογενειακό σας περιβάλλον δεν σας φρόντισε όπως θα έπρεπε.

    Λοιπόν,αφού οι αναστολές σας δεν σας επιτρέπουν σε πρώτη φάση να απευθυνθείτε οικειοθελώς σε κάποιον ειδικό υπάρχει ένας ιδιαίτερος τρόπος (αφού αυτούς παραδέχεστε) που μπορείτε να εφαρμόσετε μόνος σας ώστε να προκαλέσετε την αυτεπάγγελτη παρέμβαση των δικαστικών και υγειονομικών Αρχών.

    Διαβάστε τι θα κάνετε προσεκτικά...
    Θα πάτε τον Δεκαπενταύγουστο στις 20:00 μμ στην πλατεία Σπιανάδα για να απολαύσουν το θέαμα όσο το δυνατόν περισσότεροι γίνετε. Θα φοράτε καμπαρντίνα και από μέσα θα είστε γυμνός, θα έχετε μαζί σας ένα μεγάλο και χοντρό αγγούρι, ξαφνικά θα πετάξετε την καμπαρντίνα και με αποφασιστικότητα και περίσσια δύναμη θα διεισδύσετε το αγγούρι στην παραφύση έδρα σας. Προσέξτε, μην δειλιάσετε μια απόφαση είναι !!!
    Έπειτα, θα βροντοφωνάξετε με όλη την δύναμη της ταλαιπωρημένης σας ψυχής 3 φορές τα εξής:

    “ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ, ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΣ Μ@Λ@ΚΑΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΓΑΘΙΑΡΗΣ,ΒΑΡΑΤΕ ΜΕ...”

    Σίγουρα θα γίνετε θέαμα,θα σας προβάλουν στις ειδήσεις και τότε η περίπτωσή σας θα πάρει τον δρόμο της.

    Μεγάλο κορόιδο είσαι μωρέ αδελφέ μου, μακάρι να γνωριζόμασταν κάτω από άλλες συνθήκες... περιουσία θα είχα κάνει από εσένα. Το τραβάει το δούλεμα ο οργανισμός σου.
    Στη Λευκίμμη μικρός έτρωγες πολλές καρπαζιές.Αλήθεια, όταν βγαίνεις από το σπίτι σου πως βρίσκεις τον δρόμο της επιστροφής; Σίγουρα θα φοράς λουράκι στον λαιμό με ταυτότητα και θα σε γυρνάει πίσω η Αστυνομία. Να ξέρεις ότι έχεις γίνει το hit του καλοκαιριού, πολύς κόσμος γελάει μαζί σου. Ελπίζω στα απομνημονεύματα σου να γράψεις τα χουνέρια που παθαίνεις. Να τα πουλά για Ιστορία αφού αυτό το είδος ιστορίας υπηρετείς. Ιστορικός ΛΕΣ πως είσαι !!!

    ΥΓ Με την σούφρα ανοιχτή σαν ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΘΥΜΙΑΤΟ ότι και να γράψεις από εδώ και στο εξής δικαιολογείσαι. Να ξέρεις ότι έρχονται κι άλλες εκπλήξεις ,σιγά-σιγά. Ανοιχτό βιβλίο είσαι.
    Το πεδίο αλλάζει και δεν θα είναι εδώ μέσα...

    Αλέξανδρος, Θεσ/νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλα έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό! είπαμε το διαδικτύο είναι ο παράδεισος των φρενοβλαβων σαν τον τρολλ αλέξανδρος"- alexander der deutchalnd und scopien-albanien" αλλά αυτό το τρολλ αλέξανδρος"- alexander der deutchalnd und scopien-albanien" είναι για να το καταγράψουν τα Ιατρικά χρονικά! Τεοιό κυκεωνά αρλούμπας ΔΕΝ έχω ξάναδει...βεβαια η κατάασταση του εξηγήται αν λειψθουν υπόψη οι αυτοβιογραφικές αναφορές ππυ κάνει (ετρώγε ΠΟΛΥ ξύλο μικρός, κυκλοφορούσε με λουράκι για να μην τον χάνουν κτλ) τελικά το τρολλ αλέξανδρος"- alexander der deutchalnd und scopien-albanien" εμπνέεται πολύ όταν κοιτά τον ευατο του στον καθρέπτη και περιγραφει την ζωή του προσπαθώνατας να μιλησεί για άλλους... Αναρωτίεμαι πως αντέχει να ζεί ώντας ρεντικόλο της κοινώνιας... βέβαια απο την άλλη αν δεν ήταν ρεντικόλο δεν θα ήταν φυλετιστής...Η ιδέα του για την Σπιανάδα είναι εξαιρετυική και μπορεί νσ την εφαρμόσει οποιά μέρα θέλει αν και η Πλατειά Τσιμισκή είναι επίσης πολυ καλή για την "περιπτώση" του...Παντως θα του προτείνα και ένα τιμολογίο: για καθε σφαλιάρα που θα τρώει αντιτιμό 1 ευρό...(για τα νοσηλεία του)
    ΥΓ Σε περιπτωση που ντρέπεται αν μου δώσει τα στοιχειά του θα του κανονισώ εγω μια προσωρινή αλλά ΑΜΕΣΗ εισαγωγή αε μια ψυχιατρική κλινική της Ελλάδας μέχρι να αποφασίστει σε ποια κλινική του εξωτεικού θα σταλεί καθώς η κατασταση του χειροτερευέι συνεχώς... Και για κάτι "αξυπνάδες" που γράφειτο τρολλ αλέξανδρος"- alexander der deutchalnd und scopien-albanien" οπώς σαν "Με την σούφρα ανοιχτή σαν ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΘΥΜΙΑΤΟ" ας προσευχεται στον οντιν του στην φρεγιά και στους τουρκααλβανοσλαβοθεούς του να μην αποφάσισω να τον πάρω στα σοβαρά γιατί τότε θα του τις εφαρμοσώ εγώ αλλά ΠΟΛΥ βαθύτερά από όσο φαντάζεται αν και θα του αρέσει ΠΟΛΥ γιατι οι φυλετιστές σαν και το τρολλ αλέξανδρος"- alexander der deutchalnd und scopien-albanien" "το διαβάζουν ΦΑΝΑΤΙΚΑ το γράμμα" ακολουθώντας το ίνδαλμα τους τον αρχηγο των SA Ράιμ ...
    YΓ2 ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ σαν το τρολλ αλέξανδρος"- "alexander der deutchalnd und scopien-albanien" καλό θα είναι να αφήσουν την Ιστορία στους ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ διαφορετικά θα βρεθούν μαζί με τα αδελφάκια τους τους μπαμπουίνους σε κάποιο ζωολογικό κήπο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΥΓ3 Επίσης οφείλω να επιστήσω την προσόχη στο τρολλ "αλέξανδρος"- alexander der deutchalnd und scopien-albanien" οτι o Ινφογνόμων ειναι ένα ΣΟΒΑΡΟ σαίτ και κατα συνέπεια ΔΕΝ ενδεικνύται για το ενα τρολλ σαν και αύτο να εκφράζει τις ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ φαντασιώσεις του(καμπαρντίνες χωρίς εσωρούχα κτλ)Αντιθέτα στο σαίτ της "φυλετιστικής" χ.α. μπορεί χωρις κανένα προβλήμα να "πει τον πόνο του" και γιατί όχι να βρει κάποιον "φιλανθρώπο ομοιδέατη" του ο οποίος θα τον βοηθήσει να τις υλοποοιήσει και επιπλεόν να χρηματοδήσει την νοσήλεια του σε κλινική του εξωτερικού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.