19/7/13

Τεράστια σφάλματα της ΕΛ.ΑΣ- Εχασαν τον Κόλα και τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων

Τεράστια σφάλματα της ΕΛ.ΑΣ- Εχασαν τον Κόλα και τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων
Εντονος προβληματισμός επικρατεί στην ΕΛ.ΑΣ σχετικά με την υπόθεση εντοπισμού της συμμορίας του Μάριο Κόλα, καθώς όπως όλα δείχνουν οι Αλβανοί κακοποιοί πέρασαν τα σύνορα για την Αλβανία, ενώ και η επιχείρηση εντοπισμού τους έχει πλέον ατονήσει.

Σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ που μίλησαν στο iefimerida.gr, ο Μάριο Κόλα και η συμμορία του κατά πάσα πιθανότητα έχουν περάσει τα σύνορα για την Αλβανία και έχουν εξαφανιστεί. Οι άνδρες της αστυνομίας έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» όλα τα αγροκτήματα και τις κτηνοτροφικές μονάδες στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, χωρίς ωστόσο να τους έχουν εντοπίσει. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Κόλα και οι συνεργοί του πιθανώς να έχουν περάσει μέσα από τα δύσβατα μονοπάτια της Ηπείρου, από τους δρόμους που χρησιμοποιούν οι λαθρέμποροι.

Στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ, επικρατεί εκνευρισμός και δυσαρέσκεια για την μυστηριώδη εξαφάνιση των Αλβανών κακοποιών, οι οποίοι στην κυριολεξία «ξεγλίστρησαν» μέσα από τα χέρια των αστυνομικών. «Είναι φανερές οι ελλείψεις και η ανοργανωσιά που υπάρχει στην ΕΛ.ΑΣ» τονίζουν οι ίδιες πηγές, οι οποίες υποστηρίζουν πως τα κλιμάκια της Αστυνομίας τα οποία συντόνισαν την επιχείρηση εντοπισμού της συμμορίας των Αλβανών κακοποιών, έκαναν ένα τεράστιο σφάλμα: Αφησαν ελεύθερες τις εθνικές οδούς, με πλημμελείς ή και καθόλου ελέγχους, με αποτέλεσμα ο Κόλα και η συμμορία να μπορούν να διαφύγουν με ευκολία κλέβοντας κάποιο αυτοκίνητο, αφού θα έπαιρνε αρκετή ώρα μέχρι να δηλωθεί η κλοπή του οχήματος. Στα λάθη της ΕΛ.ΑΣ καταλογίζεται και το γεγονός πως μετά τον εντοπισμό και την εξουδετέρωση του Εντσον Λίκα και του θείου του Φλαμούρ, η Αστυνομία καθυστέρησε στις περιοχές της ευρύτερης Αιτωλοακαρνανίας πιστεύοντας πως ο Κόλα και η συμμορία του βρίσκονταν στον νομό, ενώ οι Αλβανοί δραπέτες χωρίς να χάσουν χρόνο έφυγαν προς την Ηπειρο.

2 σχόλια:

  1. Ίσως δεν ήταν δουλειά της ΕΛΑΣ να κυνηγά Ουτσεκάδες. Η αστυνομία έχει υποχρέωση να επιβάλει -το λέει η λέξη- τον νόμο στο άστυ.

    Ίσως υποτίμησαν τους δραπέτες -γιατί άραγε, η ΕΥΠ δεν ήξερε τι και ποιοι ήσαν;-, αν και η καταδρομή που έγινε στην φυλακή Τρικάλων για την απελευθέρωσή τους, δεν άφηνε αμφιβολία για την εκπαίδευση των επιτεθέντων.

    Και όμως. Ο κόντε Δένδιας ούτε που το σκέφτεται να παραιτηθεί. Ανοίγει το στόμα του και η Χρυσή Αυγή κερδίζει 1% κάθε φορά. Γιατί δεν τον διώχνει ο πρωθυπουργός; Γιατί δεν ζητά την παραίτησή του; Μα διότι ο πρωθυπουργός δεν θέλει να δυσαρεστεί κανέναν. Άχρους, άοσμος, άγευστος, παρατηρεί την χώρα, της οποίας επιτέλους κατάφερε να πάρει την πρωθυπουργία μετά από δύο εκλογές, να σέρνεται και να βουλιάζει, ενώ εκείνος συνεχώς μιλά για ανάκαμψη. Μιλά για μία ... "Νέα Ελλάδα", την οποία κτίζει με την φαντασία του. Ίσως και με ... lego.

    Βέβαια, υπάρχουν κάποιοι μπιστικοί, βολεμένοι ή ανόητοι, που τα πιστεύουν όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.