28/8/13

Ο «902» διαφημίζει τον αντικαταστάτη του

«Αν θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο, άλλαξε κανάλι». 
Με το λογότυπο του «902 TV» να φιγουράσει ακόμη αριστερά στην οθόνη, βγήκε στον αέρα το πρώτο τρέιλερ που προαναγγέλλει το νέο κανάλι που θα πάρει τη θέση του.

Πρόκειται για ένα διαφημιστικό σποτάκι διάρκειας περίπου 20 δευτερολέπτων, που εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες στο πρόγραμμα του «902 TV» και αποκαλύπτει πως το κανάλι που θα αντικαταστήσει τον τηλεοπτικό σταθμό του ΚΚΕ θα ονομάζεται Ε Channel. Παίζοντας με το γράμμα Ε, το σποτ αναφέρει «Είναι αλήθεια... Είναι έμπνευση... Είναι Εμπειρία... Είναι γεγονός...». και καταλήγει: «Αν θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο, άλλαξε κανάλι. Σύντομα κοντά σας».

Το λογότυπο του σήματος του Ε Channel παραπέμπει στο γνωστό διεθνές κανάλι life style Ε Entertainment, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως το νέο κανάλι θα έχει ανάλογη θεματολογία.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, οι νέοι ιδιοκτήτες,που δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, καίγονται να βγάλουν στον αέρα το πρόγραμμα του Ε Channel μέσα στον Σεπτέμβριο κι έχουν ήδη προσεγγίσει για το λόγο αυτό άτομα από την πιάτσα, ακόμη και εργαζομένους της πρώην ΕΡΤ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

1 σχόλιο:

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.