7/8/13

Παπαδημούλης σε ΚΚΕ: Οφείλετε εξηγήσεις για τον 902- Πήρατε την άδεια δωρεάν και τώρα την πουλάτε στην πιάτσα

Σκληρή κριτική κατά του ΚΚΕ για την πώληση του ραδιοσταθμού 902 άσκησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος καλεί τον Περισσό να δώσει εξηγήσεις για το εάν είναι νόμιμο «μια άδεια που δόθηκε σε ένα κόμμα δωρεάν να πουλιέται στην ''πιάτσα».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε με αιχμηρά σχόλια κατά του ΚΚΕ όσον αφορά την πώληση του 902 σε δηλώσεις του στο «Κόκκινο» και επεσήμανε πως«η ηγεσία του ΚΚΕ οφείλει, με ευθύνη, να πει που και πως πουλήθηκε ο ''902'', αν είναι νόμιμο μια άδεια που δόθηκε σε ένα κόμμα δωρεάν να πουλιέται στην ''πιάτσα'', ποιες νομικές δικλείδες χρησιμοποίησαν για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του νέου αγοραστή κι αν είναι αλήθεια ότι ο αγοραστής είναι ο ιδιοκτήτης του Extra».

Συνεχίζοντας, ο κ. Παπαδημούλης αναφέρθηκε και στην κατηγορηματική άρνηση του Περισσού για οποιασδήποτε μορφής συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας:«Πως το ΚΚΕ, που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και απορρίπτει κάθε πρόταση κοινής δράσης με τον ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξε να πουλήσει το κανάλι και το ραδιόφωνο του σε έναν ιδιοκτήτη που υπέρ-προβάλλει τη Χ.Α κι ο ίδιος είναι συχνά ομοτράπεζος του κ. Σαμαρά;»

Κλείνοντας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από το ΚΚΕ«πλήρη διαφάνεια και εξηγήσεις που τις χρωστούν πάνω από όλα στον κόσμο τους», ενώ επεσήμανε πως «δεν είναι νοητό να ακολουθεί η Αριστερά σε τέτοια θέματα που σχετίζονται με απολύσεις και ιδιωτικοποιήσεις, δύο μέτρα και δύο σταθμά».

iefimerida

Δώστε το ΤΑΙΠΕΔ στο ΚΚΕ! Είναι το μόνο που κατάφερε να πουλήσει.. 

koytsoympas_21-aprilhΒρέθηκε ο νέος Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ!
Δεν μπορεί να βρουν καλύτερο από τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ. Άλλωστε, το κόμμα ήταν το μόνο που κατάφερε κάτι να πουλήσει!
Η πώληση του 902 έγινε με υποδειγματικό τρόπο κι ας πρόκειται για συχνότητα που δεν ανήκει στο κόμμα, αλλά στον ελληνικό λαό..



 http://geromorias.blogspot.gr/2013/08/blog-post_9132.html?spref=fb

1 σχόλιο:

  1. Απο που και ως που ένα κόμμα να διαθέτει ΔΩΡΕΑΝ άδεια πανελλήνιας κάλυψης,και σαν να μην έφτανε αυτό απο μόνο του,να την πουλάει κιόλας τσεπώνοντας χρήματα που δεν του ανήκουν.

    Που στο διάολο βρίσκεται τέλος πάντων το Κράτος Δικαίου;

    Πόσο προκλητικοί θα γίνουν ακόμη;

    Δηλαδή ακόμη και για αυτά τα τόσο αυτονόητα θα πρέπει να μας απογοητεύει αυτό το κωλοχανείο που θέλει να αυτοπροβάλεται ως δήθεν κράτος;

    Ένας εισαγγελέας,το υπουργείο οικονομικών ή οποιοσδήποτε άλλος θεσμός δεν υπάρχει για να πράξει τα δέοντα;

    Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει σε αυτή τη χώρα;

    Και τα υπόλοιπα συστημικά κόμματα και ΜΜΕ δεν έχουν να πούνε τίποτα απολύτως;

    Δηλαδή τι πρέπει να γίνει; Να πάρει ο κόσμος τις πέτρες μήπως και συνέλθουν;

    Μετά αν γράφω ότι αυτός ο θεσμός έχει καταστρέψει τη χώρα και συνεχίζει να την κατατρώει,μου λέτε άλλα και άλλα.

    Η Ελλάδα υποφέρει απο τον καρκίνο που λέγεται κόμματα,και όσοι τα τρέφεται είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο κάνετε κακό στη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.