8/8/13

Τηλεφώνημα Ομπάμα – Ερντογάν αργά το βράδυ – Ανησυχούν για τους κινδύνους από ξένους εξτρεμιστές

Τηλεφώνημα Ομπάμα – Ερντογάν αργά το βράδυ – Ανησυχούν για τους κινδύνους από ξένους εξτρεμιστές
Μεσούσης της επίσκεψης του Αντώνη Σαμαρά στην Ουάσιγκτον, ο Μπάρακ Ομπάμα είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, όπως ανακοίνωσε σήμερα τα ξημερώματα ο Λευκός Οίκος.

Γράφει η ανακοίνωση πως Ομπάμπα και Ερντογάν «συζήτησαν τους κινδύνους που προέρχονται από τους ξένους εξτρεμιστές στη Συρία και συμφώνησαν στη σημασία της στήριξης της ενωμένης και μεγάλης αντιπολίτευσης. Ο πρόεδρος και ο Τούρκος πρωθυπουργός έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για την κατάσταση στην Αίγυπτο και την κοινή στήριξή τους σε μια δημοκρατική και ενωτική λύση».H επικοινωνία έγινε κατόπιν αιτήματος του Ερντογάν.

2 σχόλια:

  1. Δε θα μπορούσε να μην πάρει ένα τηλέφωνο! Αποκλείεται να μίλησαν μόνο για αυτά τα θέματα, δεν μπορεί να μην έθιξε τίποτα που να αφορούσε την επίσκεψη Σαμαρά, έστω και έμμεσα. Όσο για την ανησυχία της Τουρκίας για τους εξτρεμιστές, θα μπορούσε εύκολα να σταματήσει να ανησυχεί, αν σταματούσε τον εξοπλισμό και την κάλυψη των εξτρεμιστών! Το κράτος τρομοκράτης θα πρέπει να καταλάβει πως έχει πλέον αποκαλυφθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως η ηλεκτρική σύνδεση Ελλάδος Ισραήλ περνάει από διαφιλονικούμενες περιοχές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.