8/8/13

Η σιωπή ως αντίπαλος των διωκτικών Αρχών

72χρονος Γερμανός συνελήφθη στα πράσα, στη Χίο, να κατασκοπεύει υπέρ της Τουρκίας. Ομολόγησε τις πράξεις του και προφυλακίστηκε. Παρόλο που το ζήτημα είναι κρίσιμο για την εθνική ασφάλεια της χώρας και οι Ελληνες πολίτες -πιθανόν από διάφορες περιοχές της χώρας- θα μπορούσαν να εισφέρουν σημαντικές πληροφορίες για το ποιόν του Γερμανού πράκτορα, το όνομά του δεν γίνεται γνωστό. Ούτε η φωτογραφία του. Μέρος της ανθελληνικής δράσης του καλύπτεται από τον νόμο της σιωπής που θέσπισε η κυβέρνηση Σημίτη.



Ο λόγος γίνεται για τον ύποπτο και αντικοινωνικό νόμο περί «Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων» και την αντίστοιχη χρυσοπληρωμένη «Ανεξάρτητη Αρχή», η οποία λειτουργεί γι' αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

Τα «προσωπικά δεδομένα» του Γερμανού κατασκόπου, που πουλούσε στους Τούρκους στοιχεία για τις Ενοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας, είναι... ιερότερα από το δικαίωμα των Ελλήνων στην εθνική άμυνα!

Αλλο σημαντικό και πρόσφατο παράδειγμα των δυσμενών συνεπειών της ισχύος αυτού του απίστευτου νόμου είναι ο ύποπτος που συνελήφθη για την πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη. Και αυτού το όνομα και η φωτογραφία δεν έχουν κοινοποιηθεί στους πολίτες.

Πριν από την επιβολή αυτού του οργουελικής συλλήψεως νόμου του Σημίτη, η Ελληνική Αστυνομία, δημοσιοποιώντας τα στοιχεία των συλληφθέντων για διάφορα αδικήματα, έφτανε ταχύτερα στην αλήθεια, επειδή οι άνθρωποι που γνώριζαν τους κατηγορουμένους μάθαιναν για τη σύλληψή τους από τα ΜΜΕ και μετέφεραν χρήσιμες μαρτυρίες και γνώσεις για την προσωπικότητα, τη δράση και τη συμπεριφορά τους. Τώρα, υπό το πρόσχημα της «διακριτικότητας» της Πολιτείας έναντι των «προσωπικών δεδομένων» των πολιτών, η εξιχνίαση σοβαρών εγκλημάτων έχει γίνει εξαιρετικά πιο δύσκολη υπόθεση.

Η επιβολή αυτού του μέτρου αποσιώπησης της αλήθειας και προστασίας της ταυτότητας κατασκόπων, βιαστών, δολοφόνων, αρχαιοκαπήλων, ληστών και εμπόρων ναρκωτικών αντέχει πολύ περισσότερο από τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Κανείς κρατικός λειτουργός, έως σήμερα, δεν έχει καν σκεφτεί να δώσει τέλος σε αυτή την παραφροσύνη, η οποία στρέφεται ευθέως εναντίον των συμφερόντων του έθνους και του λαού...

δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.