22/8/13

Αποκάλυψη βόμβα στην Στοκχόλμη! Το ΝΑΤΟ έκρυψε πόρισμα που αποδείκνυε πως την περιβόητη βόμβα στο Σεράγεβο την έριξαν Βόσνιοι ισλαμιστές και όχι Σέρβοι!

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη ήλθε στο φως της δημοσιότητας σε συνέδριο που οργάνωσαν ακτιβιστές και οργανώσεις στην Στοκχόλμη. Κινήσεις πολιτών και ΜΚΟ που διοργάνωσαν το αντιπολεμικό συνέδριο ”Nordic peace talks” – παρέμβαση για την ειρήνη στον κόσμο, άκουσαν έκπληκτοι τον διακεκριμένο Νορβηγό καθηγητή Ola Tunander από το Ινστιτούτο Έρευνας για την ειρήνη (Όσλο) να αποκαλύπτει ότι την περιβόητη βόμβα που προκάλεσε το μακελειό αμάχων στο Σεράγεβο και έγινε αφορμή για την επέμβαση του ΝΑΤΟ στην Βοσνία, την εκτόξευσαν ισλαμιστές από τις δυνάμεις του Αλία Ιζεντμπέκοβιτς!
Ο καθηγητής συγκρίνοντας την προπαγάνδα πριν την εισβολή στην Λιβύη και την διαφαινόμενη επέμβαση στην Συρία, έκανε λόγο για διαστρέβλωση της αλήθειας προκειμένου να προωθηθούν οι στρατιωτικές επεμβάσεις, προχώρησε όμως και ένα βήμα παραπάνω: “Πολλές φορές, θηριώδη εγκλήματα κατά αμάχων που προκαλούν τις επεμβάσεις, γίνονται από τις ίδιες τις πλευρές που επιδιώκουν την επέμβαση! Χαρακτηριστικό παράδειγμα (όπως τόνισε), ήταν αυτό της Βοσνίας.”
 Ο Νορβηγός καθηγητής που διατηρεί στενούς δεσμούς με το ΝΑΤΟ, μιλώντας για την σφαγής την αγορά του Μαρκάλε, για την οποία το διεθνές δικαστήριο της Χάγης έχει ήδη καταδικάσει τον Σερβοβόσνιο στρατηγό Stanislav Galic, αποκάλυψε πως τόσο η ομάδα διαχείρισης κρίσης του ΝΑΤΟ, όσο ο πρόεδρος της στρατιωτικής επιτροπής της συμμαχίας Vigleik Eide αλλά και οι Νορβηγοί υπουργοί εξωτερικών και άμυνας, είχαν στα χέρια τους το πόρισμα της επίσημης έρευνας. Το πόρισμα κατέληγε με σαφήνεια ότι την δολοφονική ενέργεια την έκαναν οι ισλαμιστές του Ιζεντμπέκοβιτς! Όλοι παραδέχθηκαν ότι η επίθεση έγινε εναντίον των συμπολιτών τους, ουδείς όμως το ανακοίνωσε. “Και αυτό δεν είναι μεμονωμένη περίπτωση”, κατέληξε ο καθηγητής. “Σε πολλές περιπτώσεις παρέμβασης που αργότερα βαπτιζόταν False Flag operation, υπήρξαν αντίστοιχες θηριωδίες για να προκληθούν αθώα θύματα δίνοντας έτσι το πράσινο φως για την επέμβαση, αφού τον φόνο τον χρεωνόταν ο αντίπαλος”.
Να σημειωθεί ότι αρκετοί δημοσιογράφοι τότε είχαν υποστηρίξει ότι όντως η επίθεση έγινε από Βόσνιους ισλαμιστές, γεγονός όμως που θάφτηκε ακαριαία για να γίνει η επέμβαση… Όπως άλλωστε θάφτηκε σε μία νύχτα το ναζιστικό παρελθόν του Ιζεντμπέκοβιτς και των Βόσνιων SS.
Πηγή: Ολυμπία

1 σχόλιο:

 1. Η Κατασκευή άλλοθι ήταν πάντα μια βολική διαδικασία προκειμένου να δικαιολογηθεί η στρατιωτική επέμβαση.Την δίδαξαν οι Γερμανοί, την χρησιμοποίησαν οι Τούρκοι, την είδαμε απο τους Αμερικανούς σε Βαλκάνια και Ιράκ.Είναι γνωστά όλα αυτά.

  Το γιατί κάποιοι επιμένουν να εξαιρούν το Ιράν το οποίο έχει δώσει απτά δείγματα γραφής στην διαχείριση του Κουρδικού ζητήματος στο Ανατολικό Κουρδιστάν είναι άγνωστο.

  Το γιατί κάποιοι θεωρούν θύμα τον Σαντάμ όταν βαρύνεται με την επιχείρηση Ανφάλ κατόπιν πρόσκλησης Μπαρζανί προκειμένου να επικρατήσει στον Κουρδικό εμφύλιο Αγνωστο.

  Το γιατί κάποιοι ξεχνούν την προιστορία της Γιουγκοσλαβίας η οποία και καθιστούσε την σύγκρουση αναπόφευκτη με τον Μιλόσεβιτς να ανοίγει το κουτί της Πανδώρας άγνωστο

  Το γιατί κάποιοι ξεχνούν την εθνοκάθαρση των Κούρδων απο το καθεστώς Σαντάμ άγνωστο.Το γιατί ξεχνούν τον τρόπο που στοχοποίησε το καθεστώς Σαντάμ Κούρδους και Χριστιανούς Αγνωστο. Το γιατί ξεχνούν πως το Κουρδικό μόρφωμα κατέχει ζωτικό χώρο που αποστερεί το καθεστώς Ασαντ απο τις πετρελαιοπαραγωγικές προσοδοφόρες περιοχές και απο τις περιοχές παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος άγνωστο.Το που βασίζουν κάποιοι την άποψη πως το καθεστώς Ασαντ μπορεί να επαναφέρει την Συρία ως είχε άγνωστο.

  Η Σύγκρουση στην Συρία δεν βγάζει νικητή και προκαλεί σοβαρότατους τριγμούς σε ολάκερη την Μέση Ανατολή και τον Αραβικό Κόσμο. Ηττα δε του Ασαντ θα δώσει στο Κουρδικό μόρφωμα χαρακτηριστικά στιβαρής οντότητας .

  Απαντες λοιπόν ενδιαφέρονται να υπάρξει άμεση λύση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.