10/8/13

Αφορμή οι... αστακοί - Ξεσηκωμός στη Σάμο κατά του Παπανδρέου

Κάτοικοι του νησιού ετοιμάζουν συγκέντρωση έξω από το ξενοδοχείο όπου διαμένει - Κυκλοφόρησε μακάβρια αφίσα όπου το πρόσωπό του έχει παραμορφωθεί και μοιάζει με ζόμπι

Με μια πρωτοφανή κίνηση αποφάσισαν οι κάτοικοι της Σάμου να δείξουν στον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, που παραθερίζει στο νησί ότι θεωρείται ανεπιθύμητος.

Συγκεκριμένα, κυκλοφόρησαν αφίσα με παραποιημένη φωτογραφία του Παπανδρέου, που τον παρουσιάζει ως... αιμοδιψές ζόμπι και με τίτλο: «Είσαι ανεπιθύμητος στη Σάμο»! Παράλληλα αναφέρουν: «Εμείς οι Σαμιώτες ζητούμε από τον εθνικό προδότη να σταματήσει τις διακοπές του τώρα και να φύγει από το νησί».

Οι δημιουργοί της αφίσας, μάλιστα, καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας τους Σαμιώτες σήμερα στις 19:00 έξω από το ξενοδοχείο όπου διαμένει ο πρώην πρωθυπουργός, το Doryssa Bay.

Αφορμή για την αφίσα ήταν ένα ρεπορτάζ, που συνοδευόταν από φωτογραφίες και έδειχναν τον Παπανδρέου ανέμελο, να απολαμβάνει θαλασσινά εδέσματα σε εστιατόριο του νησιού.


Πρώτο ΘΕΜΑ


Στο παραθαλάσσιο εστιατόριο «Φάρος» Ανέμελος Παπανδρέου με αστακούς και κρασί στη Σάμο

Ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς δεν έδειξε να ιδρώνει, όταν κλήθηκε να πληρώσει 190 ευρώ για δείπνο δύο ατόμων, ενώ τακτοποίησε και το ποσό για το γεύμα των δύο σωματοφυλάκων του

Την ώρα που περίπου 3.000.000 Έλληνες βρίσκονται στα όρια της φτώχειας, ενώ χιλιάδες είναι εκείνοι που είτε δεν θα κάνουν καθόλου διακοπές είτε θα προσπαθήσουν να ξεχαστούν από τα προβλήματά τους για λίγες -έτσω- μέρες στα χωριά τους ή σε εξοχικά σπίτια φίλων, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει την καλοκαιρινή του... περιοδεία στα νησιά, όχι για πολιτικούς σκοπούς αλλά για αναψυχή.

Σύμφωνα με την Espresso, από την 1η Αυγούστου βρίσκεται στη Σάμο -διαμένει στο πολυτελές «Doryssa Seaside Resort»- και μάλιστα πολλοί έγιναν αυτόπτες μάρτυρες μιας από τις εξόδους του (που «βγάζουν μάτι»), στο παραθαλάσσιο εστιατόριο «Φάρος», στο Πυθαγόρειο. Με παρέα του έναν άντρα μεγαλύτερης ηλικίας -και όχι τη σύζυγό του, όπως θα περίμενε κανείς- και ντυμένος απλά, με γαλάζιο πόλο μπλουζάκι και σκουρόχρωμο παντελόνι, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απόλαυσε θαλασσινές νοστιμιές στην κυριολεξία δίπλα στο κύμα, ενώ οι δύο σωματοφύλακές του, καθισμένοι διακριτικά σε τραπέζι που βρισκόταν σε μεγαλύτερο ύψος, παρακολουθούσαν τον χώρο για τυχόν ύποπτες κινήσεις.

Όσο για το λογαριασμό; Ο μέσος Έλληνας θα έκανε λόγο για... λυπητερή, ωστόσο ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς δεν έδειξε να ιδρώνει, όταν κλήθηκε να πληρώσει 190 ευρώ (ας όψονται οι αστακοί) για το δείπνο των δύο ατόμων, ενώ -ως καλός εργοδότης- τακτοποίησε και το ποσό που αντιστοιχούσε στο γεύμα των δύο σωματοφυλάκων του.

Πάντως φαίνεται πως το συγκεκριμένο εστιατόριο είναι το αγαπημένο του πρώην πρωθυπουργού, καθώς για χθες το βράδυ είχε κάνει κράτηση τραπεζιού για 23 άτομα, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου του Άντας, που αναμενόταν να φτάσει στο νησί.

5 σχόλια:

  1. I hope sooner than later he will encounter the fate he deserves

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΕΣ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ. 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΕΤΕ 80% ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον θυμόσαστε όταν έβαζε το χέρι στην καρδιά και έλεγε; "Για την πατρίδα....."
    Ποια πατρίδα ρε ξεφτίλα.
    Ήπιες το αίμα εκατομμυρίων Ελλήνων για να τρως τους αστακούς σου και να κάνεις διακοπές διαρκείας.
    Ο Ελληνικός λαός λιμοκτονεί εξ' αιτίας σου.
    Υπήρχε και άλλη επιλογή αλλά εσύ προτίμησες να μας παραδώσεις αλυσοδεμένους στο Δ.Ν.Τ. και στην τρόϊκα.
    Και έχεις το θράσος να μιλάς και για σοσιαλισμό;
    Αυτά λέει ο δικός σου σοσιαλισμός;
    Ο λαός να υποφέρει κι η οικογένεια Παπανδρέου να καλοπερνά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει ένας σερβιτόρος εκεί που περιδρομιάζει εις υγείαν των κορόϊδων ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος σε συσκευασία του ενός, να του φέρει την πιατέλα με τα εδέσματα στη φαλάκρα; Και να έχει και ένα φιλαράκι του να απαθανατίζει το σκηνικό με κάποιο κινητό; Διάσημος θα γίνει, θα λύσει το πρόβλημα της ζωής του. Εδώ η άλλη, μου διαφεύγει τώρα το όνομά της, που χαστούκησε την Λιάνη (να αγιάσει το χέρι της) μέχρι βουλευτίνα έγινε, την γάζωσε για τα καλά... Άντε, ελπίζω να έβαλα ιδέες σε κάποιους εργαζόμενους στην σίτιση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.