1/8/13

Μήνυμα των Τούρκων σε ΗΠΑ και Ελλάδα: Πέταξαν F-4 και F-16 πάνω από τους Φούρνους και δεν τα καταρρίψαμε!


Έξι τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, 4 F-4 και 2 F-16, πέταξαν πάνω από το Μακρονήσι και τους Ανθρωποφάγους, του νησιωτικού συμπλέγματος των Φούρνων, στα 3000 και 5000 πόδια αντίστοιχα, στις 11:19 το πρωί της Τετάρτης, όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ.
Ο σχηματισμός είχε εισέλθεί στις 11:02 στο FIR ΑΘΗΝΩΝ μεταξύ Σάμου και Χίου και εξήλθε του FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 11:23. Το σύνολο των τουρκικών αεροσκαφών αναχαιτίσθηκαν και αναγνωρίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά.
Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη φορά φέτος που τουρκικά αεροσκάφη πετούν πάνω από το νησιωτικό σύμπλεγμα των Φούρνων, από το οποίο ξεκίνησαν νέες υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά, μετά από 14 μήνες που απέφευγαν τέτοιες ενέργειες.
Στις 16 Απριλίου 2 τουρκικά F-4 και 2 F-16 πέταξαν πάνω από το Μακρονήσι και τους Ανθρωποφάγους από ύψος 1000 και 3000 ποδιών αντίστοιχα.

2 σχόλια:

  1. Έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα.
    Αν δεν θέλουν να κλιμακώσουν σκοτώνοντας ανθρώπους(κατάρριψη αεροσκάφους) τουλάχιστον ας εφαρμόσουν ισοδύναμο τετελεσμένο πάνω από τουρκικό έδαφος.
    6 τουρκικά μαχητικά πάνω από τους Φούρνους?
    Αυτοματοποιημένα, 2 Ελληνικά μαχητικά πάνω από Ίμβρο, 2 πάνω από Τένεδο και ένα ζεύγος ακόμη σε ετοιμότητα 2 λεπτών.
    Και μία Ελληνική κανονιοφόρος έτοιμη για "αβλαβή διέλευση" αν επιχειρήσουν "αβλαβή διέλευση" οι Τούρκοι.
    Αυτό δεν λέγεται "Νικηταράς ο Τουρκοφάγος" αλλά είναι μια σαφής προειδοποίηση να σταματήσουν και ότι την επόμενη φορά θα γίνει Τουρκοφάγος.
    Κι αν όλο αυτό είναι..."εθνικιστικό", το να ακουμπάνε την "μάνα" σου ή τη "γυναίκα" σου και να μην αντιδράς πως λέγεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Φοιτητή Γεωπονίας.
    Αυτό λέγεται ό,τι λέγεται από το 1922, το 1955, το 1964, το 1974 κοκ σε θάλασσα και αέρα και όπου να 'ναι και σε στεριά. Ανίκανοι απάτριδες αδιάφοροι γιουσουφάκια με περικεφαλαία. Μόνο κοίτα που φτάσαμε. Τι άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.