18/9/13

Wall Street Journal: «Δολοφονία δημιουργεί φόβους για πολιτική αναταραχή»

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Λίγα κόκκινα τριαντάφυλλα και ένα κερί στο σημείο της δολοφονίας του 34χρονου
Για προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης να καθησυχάσει τους φόβους για έκρηξη πολιτικής βίας στη χώρα κάνει λόγο, σε ρεπορτάζ της, η εφημερίδα Wall Street Journal, αναφερόμενη στη δολοφονία του 34χρονου μουσικού Παύλου Φύσσα.
Στο άρθρο, η αμερικανική εφημερίδα αναφέρεται εκτενώς στο περιστατικό και στην πολιτική ένταξη του 45χρονου ο οποίος ομολόγησε το φόνο, καθώς και στις δηλώσεις του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια, περί εισαγωγής νέας νομοθετικής ρύθμισης η οποία θα κάνει ευκολότερη τη δίωξη της πολιτικής βίας.
Η WSJ κάνει επίσης αναφορά στην επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής τόσο κατά μελών του ΚΚΕ και της νεολαίας του στο Πέραμα, όσο και σε εκείνη κατά του δημάρχου Οιχαλίας, στο Μελιγαλά, προ λίγων ημερών.
Επίσης, το φύλλο σημειώνει ότι μετά από έξι χρόνια ύφεσης και 3½ χρόνια λιτότητας, το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα έχει «ριζοσπαστικοποιηθεί».

1 σχόλιο:

  1. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι τροποποιήσεις που θα επέλθουν, αλίμονο από τα προσκοπάκια που φορούν ομοιόμορφη στολή και προχωρούν με ομοιόμορφο βηματισμό ή τα παιδιά από τα ιδιωτικά σχολεία κυρίως από τα ευρωπαϊκά κράτη. Αλήθεια η Χ.Α., ξεπέρασε το 15%, τώρα μάλλον θα το κάνει, αν δεν το έκανε, σίγουρα. Εκτός και αν είναι αυτός ο στόχος. Οι πολιτικοί μάλλον καλά θα κάνουν να μην ερεθίζουν ένστικτα. Ο τραγοκέφαλος παραφυλάει ως λέων που ουρλιάζει και δεν τον νοιάζει τι, αρκεί κάτι να φάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.