25/10/13

Εθνικιστικά μηνύματα του ψευδομουφτή Ξάνθης για το Μπαϊράμ…

Συνεχίζουν πάντα να εκμεταλλεύονται αδιάντροπα την έννοια της θρησκείας οι πρακτοράντζες που παριστάνουν τους μειονοτικούς θρησκευτικούς ταγούς στην ελληνική Θράκη…
Έχουμε πολλές φορές κάνει λόγο στο«Προξενείο-Στοπ» για την καθαρά προσχηματική χρήση της ισλαμικής θρησκείας από τους τουρκολακέδες ψευδομουφτήδες της ελληνικής Θράκης, που υπό τον φερετζέ της θρησκείας επιδίδονται συνεχώς σε όργια πολιτικών κηρυγμάτων μέσα στα τζαμιά, παρέα συχνά με τον ίδιο τον Τούρκο πρόξενο και άλλους παρατρεχάμενους.
Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην έχει παρόμοιες αναφορές και το μήνυμα που εξέμεσε…συγγνώμη, εξέπεμψε στις 14/10 η χαφιεδο-υπηρεσία που παριστάνει την…εκλεγμένη μουφτεία Ξάνθης υπό τον αρχιπράκτορα της Άγκυρας Αχμέτ Μέτε (φωτογραφία), εξ αφορμής (δήθεν) της θρησκευτικής εορτής του Κουρμπάν Μπαϊράμ. Υπό τον τίτλο «Πολύτιμοι Τούρκοι-μουσουλμάνοι αδέρφια μου της Δυτικής Θράκης»το μήνυμα αναφέρει μεταξύ άλλων (η μετάφραση είναι από το tourkikanea.gr):
«Ως Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης εισερχόμαστε στο Κουρμπάν Μπαϊράμ με ξεχωριστά συναισθήματα. Οι δηλώσεις και οι εργασίες της τελευταίας περιόδου του πρωθυπουργού της μητέρα πατρίδας μας Τουρκικής Δημοκρατίας κυρίου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς και των σχετιζόμενων υπουργών σχετικά με εμάς τους Τουρκομουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης, μας ευχαρίστησε με το παραπάνω. Ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες, ο ερχομός στην Δυτική Θράκη του υπουργού Ε.Ε. της Τουρκικής Δημοκρατίας κυρίου Εγεμέν Μπαγίς και η επίσκεψη του στο γραφείο μας στην Ξάνθη, μας χαροποίησε ακόμη περισσότερο και μας ενδυνάμωσε. Αν ευλογήσει ο Θεός, ώστε και η Ελλάδα να μας αποδώσει τα μειονοτικά μας δικαιώματα, οπότε η χαρά μας για το Μπαϊράμ θα είναι διπλή…Αυτό που είναι σημαντικό είναι εμείς να σταθούμε όρθιοι και ισχυροί μέσα σε ενότητα και ομοψυχία».
Τώρα έτσι και βρείτε εσείς μέσα στο κείμενο του…θρησκευτικού ηγέτη έστω και 1 (ολογράφως: μία) λέξη που να παραπέμπει στο όποιο πνεύμα και περιεχόμενο της θρησκευτικής εορτής, παρακαλούμε να μας το πείτε κι εμάς…
Προξενείο Στοπ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.