27/11/13

Ποινικοποίηση της άρνησης των γενοκτονιών, με πρωτοβουλία του ΠΟΝΤΙΟΥ Βουλευτή ΣΑΒΒΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ


Την έντονη αντίδρασή τους διατύπωσαν περίπου σαράντα Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας  στον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου  για την εξαίρεση της ποινικοποίησης της άρνησης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου της Μικράς Ασίας και των Αρμενίων από το αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο που έχει εισαχθεί σήμερα στην αντίστοιχη επιτροπή της Βουλής για συζήτηση.

     Όλοι οι Βουλευτές ζήτησαν από τον Υπουργό να συμπεριληφθεί με σαφήνεια ή ποινικοποίηση της άρνησης των γενοκτονιών που αναγνωρίσθηκαν από Ελληνική ΒΟΥΛΗ, γιατί διαφορετικά δεν θα ψηφίσουν το Νόμο.

     Ο Υπουργός δεσμεύτηκε να φέρει νομοτεχνική ρύθμιση που ορίζει με σαφήνεια την ποινικοποίηση της άρνησης των γενοκτονιών που αναγνωρίσθηκαν από την Ελληνική ΒΟΥΛΗ.

     Την πρωτοβουλία ανέλαβε ο ΠΟΝΤΙΟΣ Βουλευτής ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ και συμμετείχαν μεταξύ των άλλων και οι Θεσσαλονικείς Βουλευτές Γιάννης ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ και Γιώργος ΟΡΦΑΝΟΣ. 

4 σχόλια:

  1. Μπράβο στους αληθινους Ελληνες βουλευτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν περασει το νομοσχεδιο, την επομενη μερα θα καταργηθει τουλαχιστον το 80% της Ελληνικης Ιστοριας απο ολα τα βιβλια, απο τα σχολεια, και κατα γενικη επιβολη, στους Ελληνες πολιτες. Ο,τι πιο ρατσιστικο και αντησημιτικο κατα των Ελληνων θα υπερψηφιστει λιαν συντομως στην Βουλη διοτι το 48% ψηφισε τους καταλληλους ανθρωπους για να περασει το συγκεκριμενο νομοσχεδιο. Δεν περιγραφω αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητε μου δεν καταλαβες οτι το νομοσχεδιο αυτο φτιαχτηκε με γνωμονα τα συμφεροντα του διεθνους Εβραιου??? Τοσο δυσκολο ειναι??? Δεν εχεις διαβασει δευτερονομιο??? Ξεχασες οτι παρα το γεγονος οτι ο σιωνισμος καταδικαστηκε ως ρατσισμος την δεκαετια του 70 απο τον ΟΗΕ, αργοτερα (το 90) καταφεραν και ανετρεψαν την αποφαση! Αυτο σημαινει πολιτικη πυγμη. Ετσι ειπε ο Θεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέτοιους λεονταρισμούς έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν αλλά όταν έρχεται η κρίσιμη στιγμή της ψηφοφορίας όλοι γίνονται κοτούλες λειράτες.
    Το νομοσχέδιο αυτό έγινε για να προστατέψει την άρνηση μιας και μόνο συγκεκριμένης γενοκτονίας. Για τις άλλες, δεν τους καίγεται καρφάκι.
    Είδε ποτέ κανένας, και περισσότερο οι συμπατριώτες μου Πόντιοι κάποιον πρωθυπουργό ή πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας να καταθέτει στεφάνι την ημέρα της μνήμης της Γενοκτονίας μας;
    Έχουν πάει όμως όλοι και έχουν καταθέσει στεφάνια στα μνημεία του ολοκαυτώματος των εβραίων και κάποιοι και στο μνημείο του γενοκτόνου μας Μουσταφά Κεμάλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.