20/11/13

Περιστατικά που παραπέμπουν στον Μεσαίωνα - Νορβηγία: Απέλυσαν τηλεπαρουσιάστρια γιατί φορούσε σταυρό!

Η δημοσιογράφος Siv Kristin Sællmann, φορούσε ένα σταυρό στο λαιμό της με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή των Μουσουλμάνων και να απολυθεί από τη δημόσια τηλεόραση
Η δημοσιογράφος Siv Kristin Sællmann, φορούσε ένα σταυρό στο λαιμό της με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή των Μουσουλμάνων και να απολυθεί από τη δημόσια τηλεόραση
Η Siv Kristin Sællmann, ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή ονόματα της νορβηγικής δημόσιας τηλεόρασης, απολύθηκε από τη δουλειά της μετά από διαμαρτυρίες Μουσουλμάνων για τον σταυρό.
Ακριβά πλήρωσε την πίστη της στον Χριστιανισμό δημοφιλής παρουσιάστρια τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων στη Νορβηγία.

Η Siv Kristin Sællmann, ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή ονόματα της νορβηγικής δημόσιας τηλεόρασης, απολύθηκε από τη δουλειά της επειδή έβγαινε στα δελτία φορώντας στο λαιμό της αλυσίδα με ένα σταυρό.

Αυτό δεν άρεσε σε αρκετούς Μουσουλμάνους τηλεθεατές, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν στο κανάλι υποστηρίζοντας ότι ο σταυρός προσβάλλει το Ισλάμ και ότι επιτρέποντας να εμφανίζεται αυτό το σύμβολο στην τηλεόραση το κανάλι μεροληπτεί.

Οι αντιδράσεις οδήγησαν τον τηλεοπτικό σταθμό να απολύσει την Sællmann γιατί μπορεί να γίνει πηγή διχόνοιας και εγκλημάτων!

Να τονίσουμε ότι το κρατικό κανάλι NRK είναι αυτό στο οποίο πρόσφατα, δύο τηλεπαρουσιαστές ανέφεραν ότι οι Ευρωπαίοι «αξίζουν» να δέχονται επιθέσεις από τους λαθρομετανάστες.

http://www.protothema.gr/world/article/329905/norvigia-apelusan-tileparousiastria-giati-forouse-stauro/

7 σχόλια:

  1. 'Ολα με σχέδιο γίνονται. Θα έρθουν τα χρόνια που ακόμη και στην εργασία θα ισχύει ως νόμος. Θα προβλέπεται και μέσα στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που σύντομα θα υπερψηφιστεί από τους εθνοπατέρες που στεγάζονται μέσα στη Βουλή των Ελλήνων(?). Οι περισσότεροι το βλέπουν γραφικό εώς αδιανόητο να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο, εγώ πάλι το βλέπω ότι θα γίνει δια ροπάλου, όπως συνηθίζεται άλλωστε να γίνεται κατ'εντολή από τα εβρα'ι'κά(κατά βάση)κέντρα τα τελευταία χρόνια. Τα βίωσαν και οι πρόγονοί μας επί τουρκοκρατίας, πάλι με υπονόμευση των Ιουδαίων, αλλά και στα δικά μας χρόνια πάλι οι ίδιοι εμπλέκονται, οι απόγονοι τους. Αν αυτό ακούγεται ρατσιστικό και αντισημιτικό, τότε δηλώνω άφοβα ότι είμαι αντισημίτης,όπως κι αυτοί προς εμάς βεβαίως-βεβαίως. Ότι είπα ισχύει και για το Ισλάμ πρός τη φυλή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σταυρός στον λαιμό, δεν φανερώνει απαραιτήτως την πίστη του φέροντος. Φοριέται και σαν απλό κόσμημα. Από την άλλη, βλέπουμε καθαρά τον ισλαμικό φανατισμό. Αν η παρουσιάστρια φορούσε ημισέληνο, θα τηλεφωνούσαν χριστιανοί τηλεθεατές να διαμαρτυρηθούν ότι τούς προσβάλλει; Και γιατί πρέπει η Νορβηγία να υποτάσσεται στις απαιτήσεις των Ισλαμιστών; Ήσαν πάντα εκεί; Είναι η πατρώα γη των; Ήταν ποτέ το Ισλάμ θρησκεία του νορβηγικού λαού; Κι ενώ η γηρασμένη Ευρώπη(*) παραδίδεται, η Αυστραλία, δια στόματος της πρώην πρωθυπουργού Τζούλια Γκίλαρντ, δίνει το παράδειγμα σοβαρού και ακμαίου κράτους.

    (*)Winterval

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ kaminis1

    >Θα έρθουν τα χρόνια που ακόμη και στην εργασία θα ισχύει ως νόμος<

    Το πιστεύω, αφού ήδη ζητούν την απομάκρυνση των θρησκευτικών συμβόλων από τα δικαστήρια, τα σχολεία και τους τόπους εργασίας. Δεν είναι, λοιπόν, γραφικό αυτό.

    Άλλο είναι το γραφικό. Ότι πάλι στους κακούς Εβραίους τα φορτώνουμε όλα! Και τι έχουν να κερδίσουν οι Εβραίοι με την μετατροπή της Ευρώπης (και όχι μόνο) σε ισλαμική ήπειρο; Νομίζεις ότι η Eurabia τους ευνοεί; Αν ναι, εξήγησε πώς και γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελευταία τρανή απόδειξη είναι η εμπλοκή τους στην κατάργηση του θρησκεύματος από τις ταυτότητες των Ελλήνων, η κατάργηση της Ελληνικής Ιστορίας μέσω Ρεπούση. Αυτό δεν είναι αντισημιτισμός? Πιστεύει κανείς πως η Ρεπούση σκαρφίστηκε μια ιστορία για να καταργηθεί η Ιστορία ή ένα μεγάλο κομμάτι της? Προσωπικά δεν το νομίζω. Το ζήτημα είναι τεράστιο και πρέπει κάποτε να ειπωθεί από πολιτικά στόματα με όποιο κόστος. Η MOSSAD π.χ. σε συνεργασία με την ΜΙΤ που προωθούν την λαθροεισβολή στην Ευρώπη μέσω Ελλάδος π.χ. , το ότι επιτίθεται φραστικά εδώ και κάποιους μήνες, ίσως και χρόνια στο Ιράν για τις πυρηνικές κεφαλές, ενώ το Ισραήλ έχει στην κατοχή της ίσως τις περισσότερες από κάθε άλλο Κράτος που είναι ικανό να αφανίσει όλη την Ασία, θεωρείται γραφικό? Με την μέθοδο που διαμαρτύρονται όσο αφορά την λαθρομετανάστευση στο Ισραήλ και βλέπουμε ότι δεν είναι και τόσο φιλικοί απέναντι στον ξένο? Τα ίδια γίνονται κι εδώ, αλλά εδώ μας προλαβαίνουν τα ΜΜΕ και μας βαφτίζουν ''ρατσιστές''. Εκεί που εφαρμόζουν βίαιες μεθόδους είναι οι καλοί διότι εμπλέκεται αμέσως το Ολοκαύτωμα και αυτομάτως γίνονται περιούσιος λαός. Αν και δεν μ'αρέσει να τσουβαλιάζω όλους τους Εβραίους, εξ'αρχής εννοούσα τους Εβραίους της Αμερικής. Διάβασα πάρα πολύ Ελληνική Ιστορία για να με πείσει κάποιος πως οι Εβραίοι αλλά και το Ισλάμ ήταν φιλικοί απέναντί μας στο βάθος των αιώνων. Δεν ξέρω αν ευνοείται το Ισραήλ από την eurabia όπως λές, εγώ βλέπω τι γίνεται στον τόπο μας και ποιός βάζει το χεράκι του να γίνονται όλα αυτά. Άλλη μια απόδειξη, όταν πιάσανε τους βουλευτές Χ.Α.γίτες, που ήταν ο Σαμαράς, σε ποιόν έδινε τον λόγο, από ποιούς πήρε τα εύσημα και στο κάτω-κάτω, τι τσεςπού γυρεύει το Ισραήλ στα εσωτερικά θέματα της Ελλάδος? Να πολεμήσει τον ναζισμό που δεν υπάρχει καν και ιδιαίτερα στην Ελλάδα? Οι Ιουδαίοι χώνουν την μύτη τους παντού και αυτό είναι γνωστό ακόμη και στις πέτρες, αρκεί να κατανοήσεις τις προθέσεις τους και τότε καταλαβαίνει κανείς από που κρατάει η σκούφια κι αυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Εβραίοι φταίνε για το θρήσκευμα στις ταυτότητες και για την "Ιστορία" της Ρεπούση; Από πού κι ως πού;

    Η Ρεπούση, ειδικά, εξυπηρετούσε τους Τούρκους και την (ανύπαρκτη) ελληνοτουρκική "φιλία". Το δε θρήσκευμα στις ταυτότητες είχε εφευρεθεί στην Κατοχή, για να γλυτώνουν Εβραίους από τους Γερμανούς. Τι είναι αυτά τα παραμύθια που αραδιάζεις;

    >Η MOSSAD π.χ. σε συνεργασία με την ΜΙΤ που προωθούν την λαθροεισβολή στην Ευρώπη...<

    Έχεις κάποια ελάχιστη απόδειξη γι αυτά που γράφεις; Κάποια ένδειξη, έστω; Δείχνεις ότι δεν ξέρεις με ποιον δουλεύει το τουρκικό κράτος στην μεταφορά λαθρομεταναστών και αυτό σίγουρα δεν είναι το Ισραήλ.

    Παραλήρημα, το οποίο δεν απαντά ουδέ κατ' ελάχιστον στο αρχικό μου ερώτημα, "τι έχουν να κερδίσουν οι Εβραίοι με την μετατροπή της Ευρώπης (και όχι μόνο) σε ισλαμική ήπειρο; Νομίζεις ότι η Eurabia τους ευνοεί; Αν ναι, εξήγησε πώς και γιατί;"

    Μετά ανακατεύεις το ατομικό οπλοστάσιο του Ισραήλ εντελώς ξεκάρφωτα!!! Από την πόλη έρχομαι και στην κορυφή κανέλα, δηλαδή.

    >Τα ίδια γίνονται κι εδώ..<

    Ποια "ίδια" και πού εδώ; Οι Ισραηλινοί παίρνουν τα μέτρα τους κατά της λαθρομετανάστευσης, ενώ εμείς κάνομε ακριβώς το αντίθετο. Ποια ίδια, λοιπόν, ή μήπως δεν ξέρεις τι γράφεις (το πιθανότερο).

    Συγγνώμη, φίλε, δεν μπορώ να παρακολουθήσω το ασυνάρτητο παραλήρημά σου.

    Κρίμα, διότι αλλού συμφωνώ σε πολλά μαζί σου, αλλά με τους Εβραίους έχεις εντελώς ξεφύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Περιστατικά που παραπέμπουν στον Μεσαίωνα".. μα το Ισλαμ ειναι Μεσαιωνας.
    Ειλικρινά δε με ενδιαφέρει τι κανουν οι Νορβηγοι, Αγγλοι, Γαλλοι, Πορτογάλλοι. Εχω βαρεθει σε οολη μου τη ζωη να ακουω ποσο κακοι ειναι οι αλλοι, ποσο κακομοιρηδες εμεις, ποσο μας μισουν, ποσο εμεις δεν πειραζουμε κανεναν, ποσο δεν εχουμε απαιτησεις και ποσοα μας χρωστανε.
    Ε νισαφι πια!
    Αντι να γκρινιαζουμε ας σηκωθουμε απο τον κωλο μας και τις δαφνες των προγονων μας.
    Οι κακοι Τουρκοι, οι κακοι Εβραιοι κλπ κλπ κλπ.
    Δεν γουσταρω τη Ρεπουστη. Μαθαινω ΕΓΩ στα παιδια μου Ιστορια.
    Θελω να μεγαλωσουν Έλληνες Χριστιανοι και οχι διεθνιστικα αθεα χαπατα.
    Εχω τη Σημαια στο μπαλκονι 365 μερες το χρονο για να ξερουμε ποιοι ειμαστε και απο που ερχομαστε.
    Εαν δεν σεβομαστε τον εαυτο μας και την Ιστορια μας δεν θα μας σεβετε κανενας. Ζητουλες ελεημοσυνης απο "φιλους" και εχθρους.
    Ξενοι και προδοτες, η γη αυτη ειναι Ελληνική και ειναι στο χερι ολων μας να παραμεινει. Για τους προγονους μας που αγωνιστηκαν και τα παιδια μας που θα την παραλαβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πείτε/γράψτε εναντίον των μουσουλμάνων, των λαθρομεταναστών και των Εβραίων ό,τι προκάνετε ακόμη, πριν σας χώσουν μέσα.

    Η Ελλάδα βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στον αυταρχισμό. Εννοείται ότι και γι αυτό ευθύνονται οι ... Εβραίοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.