8/1/14

Ν.Δ.: Να διαγραφτούν οι συμπαθούντες της 17Ν από τον ΣΥΡΙΖΑ

FOSPHOTOS/ALEXANDROS KATSIS
Η Ν.Δ. τονίζει ότι μετά τη δημόσια παραδοχή του βουλευτή του, ο κ. Τσίπρας αν δεν διαγράψει απόψε κιόλας τους κατά ομολογία Τατσόπουλου «συμπαθούντες» των τρομοκρατικών ιδεών της 17Ν, σημαίνει ότι ταυτίζεται με τις απόψεις τους.
Τη διαγραφή των  μελών εκείνων του ΣΥΡΙΖΑ που φέρονται ως συμπαθούντες των τρομοκρατικών ιδεών της 17Ν, ζητεί η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της επικαλούμενη δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Π. Τατσόπουλου.
Σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ. αναφέρει πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Τατσόπουλος, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, επιβεβαίωσε περίτρανα, όπως τονίζεται, το κυβερνών κόμμα, λέγοντας επί λέξει: «Υπάρχουν άνθρωποι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι μπορεί να βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες αυτών των ανθρώπων (17Ν)».
Η Ν.Δ. τονίζει ότι μετά τη δημόσια παραδοχή του βουλευτή του, ο κ. Τσίπρας αν δεν διαγράψει απόψε κιόλας τους κατά ομολογία Τατσόπουλου «συμπαθούντες» των τρομοκρατικών ιδεών της 17Ν, σημαίνει ότι ταυτίζεται με τις απόψεις τους.
Νωρίτερα την Τετάρτη ο κ. Τατσόπουλος σε συζήτηση σχετικά με το φυγά, μέλος της 17Ν,  Χριστόδουλο Ξηρό τόνισε ότι «αυτοί οι άνθρωποι δεν βρίσκονται φυλακή για τις ιδέες τους αλλά γιατί σκότωσαν 23 ανθρώπους».
Υπογράμμισε δε, ότι «σε  καμία περίπτωση δεν είναι πολιτικοί κρατούμενοι αλλά δολοφόνοι».
«Αυτοί οι άνθρωποι δεν βρίσκονται στη φυλακή για τις ιδέες τους, βρίσκονται στη φυλακή επειδή σκότωσαν 23 ανθρώπους. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι μπήκαν στη φυλακή ως δολοφόνοι και όχι ως αγωνιστές, και όχι ως μέτοχοι επαναστατικής δράσης που είπε ο κ. Ραγκούσης και σηκώθηκε η τρίχα όλων».
Ωστόσο ανέφερε ότι «φαντάζεται» ότι «υπάρχουν άνθρωποι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι μπορεί να βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες αυτών των ανθρώπων», όπως και κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι ο Χρ. Ξηρός είναι πολιτικός κρατούμενος.
Όμως διευκρίνισε ότι αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι κυρίαρχη αντίληψη μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι εντελώς περιθωριακή αντίληψη» είπε και πρόσθεσε ότι: «Υπάρχουν και άνθρωποι μέσα στη Ν.Δ. που πιστεύουν ότι πρέπει να πάμε να απελευθερώσουμε την Πόλη. Δεν σημαίνει ότι είναι κυρίαρχη αντίληψη αυτή»  σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.