9/1/14

Μη βγαίνετε από τα σπίτια σας, ήρθε η "εξέλιξη"…

Βιώνουν και εξεγείρονται η Μαρία Τσεκούρα και η Ελπίδα Ζαραδούκα
ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ(Μην βγαίνετε από τα σπίτια σας, ήρθε η ¨εξέλιξη¨…)
Υπερδρακόντια μέτρα λήφθηκαν σήμερα για την τελετή έναρξης της ελληνικής προεδρίας του συμβουλίου της Ε.Ε, οδηγώντας έτσι πολλούς πολίτες ανάμεσα σε αυτούς και εμάς φυσικά, να περάσουμε σαράντα κύματα για να μπορέσουμε να καταφθάσουμε στις δουλειές μας.


Για όσους δεν γνωρίζουν, σήμερα οι περισσότεροι δρόμοι της Αθήνας παρέμειναν κλειστοί από τη μία το μεσημέρι και θα παραμείνουν μέχρι την ίδια ώρα τα ξημερώματα, καθώς επίσης και απαγορεύθηκε η οποιαδήποτε παραμονή ή διέλευση με αυτοκίνητο σε αυτούς τους δρόμους. Μάλιστα η πολιτική υπερβολή της Ελλάδας δεν σταμάτησε εκεί διότι αρκετοί σταθμοί του μετρό και στάσεις λεωφορείων σταμάτησαν να εξυπηρετούν το επιβατικό κοινό.

Τα δρακόντια και άλογα αυτά μετρά οδήγησαν τους πολίτες σε έναν λαβύρινθο χωρίς διέξοδο στην ίδια τους την χώρα και δεν μπορούσαν να καταφθάσουν στους προορισμούς τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το βραβείο συμβούλων παραπληροφόρησης απονέμεται στους αστυνομικούς της φάλαγγας. Δεν ήταν πληροφορημένοι για τίποτα και έτσι δεν βρίσκονταν σε θέση να εξυπηρετήσουν και να κατευθύνουν σωστά τους πολίτες. Ως αποτέλεσμα λοιπόν ήταν να δημιουργηθεί ένα κανονικό κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας.

Και όλα αυτά γιατί; Για λίγο σαμπάνια, καλοπέραση, και ακριβό χαβιάρι; Σταριλίκια και πλουσιότητες μόνο κατά το φαίνεσθαι και όχι κατά το είναι ακριβώς δίπλα από τα σημεία που λίγη ώρα νωρίτερα βρίσκονταν όλη η σκληρή πραγματικότητα και ο υπόκοσμος της Αθήνας του σήμερα. Να σημειωθεί ότι φυσικά πριν καταφθάσουν τα «σωτήρια» αυτά πρόσωπά στην χώρα μας οι αρχές φρόντισαν να «καθαρίσουν» το μέρος από το «μολυσματικό» κομμάτι, σαν νόσο της πόλεως.

Το παίζουμε άρχοντες με την τσέπη αλλουνού καθώς όπως φωνάζουν συνεχώς λεφτά δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα, και ο ξένος τύπος ήδη από προχθές μας περιπαίζει και μας έχει για σερβιτόρους, γελώντας με τα χάλια και τις γελοιότητες μας και όχι αδίκως βέβαια.

Σκέφτηκε κάποιος από όλους αυτούς να μεριμνήσει να μείνει ανοιχτή έστω μια λωρίδα έκτακτης ανάγκης για παν ενδεχόμενο; Η εικόνα με τα στριμωγμένα αυτοκίνητα ,παρέα με ΕΚΑΒ που βουίζουν απαιτητικά για να πάρουν προτεραιότητα μήπως καταφέρουν να φτάσουν έγκαιρα και σωθεί ο κόσμος που μεταφέρουν και κινδυνεύει,τους τιμά περισσότερο;

Όχι, κανείς δεν το σκέφτηκε και η μόνη προτεραιότητα που δόθηκε είναι η ασφαλή μεταφορά του Προέδρου του συμβουλίου,του προέδρου της Κομισιόν και του κολεγίου των επιτρόπων μήπως συμβεί κάτι και τους λιντζάρουμε τελικά και ησυχάσει η χώρα.

Αφού ο κ. Σαμαράς έκανε το κουμάντο του και διασφάλισε την αναβολή της έλευσης των ελεγκτών της τρόικας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα γιατί τόσος πανικός σε τελευταία ανάλυση;

Ο Εθνικός Εξευτελισμός είναι εκεί έξω και περιμένει να τον ανακαλύψετε..

Read more: http://rizopoulospost.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.