6/1/14

Θεοφάνεια: Σε τελετή στην Τέλενδο παρέστη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας - Στο Καστελόριζο Άδωνης και Αβραμόπουλος

Ο Πρόεδρος μέσω Ψερίμου θα μεταβεί στην Κάλυμνο
Στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων και την Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στην Τέλενδο, στα Δωδεκάνησα, παρέστη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Καρολος Παπούλιας.
Ο Πρόεδρος έφθασε στο νησί με στρατιωτικό ελικόπτερο, από το αεροδρόμιο της Κω, συνοδευόμενος από τον υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ενώ τον υποδέχθηκαν ο βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ Βασίλης Υψηλάντης, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, ο δήμαρχος Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.
Ο αγιασμός έγινε από τον μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας Παΐσιο. Μετά την τελετή ο κ. Παπούλιας συνομίλησε με κατοίκους του νησιού για τα ειδικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Στη συνέχεια, μετέβη με ελικόπτερο στο νησί Ψέριμος, το οποίο είχε δοκιμαστεί αρκετά από την κακοκαιρία του περασμένου Νοεμβρίου αφού είχαν σημειωθεί αρκετές ζημιές κυρίως στα έργα υποδομής.
Στο νησί πρόκειται να μείνει αρκετή ώρα και θα έχει συναντήσεις με κατοίκους και εκπροσώπους των τοπικών φορέων.
Αργά το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρόκειται να πάει στην Κάλυμνο όπου θα παρατεθεί γεύμα προς τιμή του από το δήμο του νησιού.

Στο Καστελόριζο Αβραμόπουλος - Γεωργιάδης
Το Καστελόριζο επισκέφθηκαν, από την πλευρά τους, οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος και Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης για να παραστούν στον εορτασμό των Θεοφανείων.
Οι δύο υπουργοί, συνοδευόμενοι από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, παρέστησαν στην τελετή καθαγιασμού των υδάτων στο λιμάνι του νησιού. Τους υπουργούς υποδέχθηκε η αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Ελευθερία Φτακλάκη.
Μετά την τελετή, οι δύο υπουργοί είχαν συνομιλίες με κατοίκους του νησιού για τοπικά θέματα και προβλήματα και μοίρασαν δώρα στα παιδιά του σχολείου.
Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν το στρατόπεδο της τοπικής Διοίκησης Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ). Ακολούθως θα μεταβούν στα στρατιωτικά φυλάκια των νήσων Στρογγύλης και Ρω, ενώ θα καταθέσουν στεφάνι προς τιμή της Κυράς της Ρω, Δέσποινας Αχλαδιώτη.
Ναυτεμπορική

1 σχόλιο:

  1. Του χρόνου τους βλέπω όλους να πηγαίνουν στο Κατάρ, για να γλυτώσουν τα γιούχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.