11/1/14

Συνελήφθη σε ξενοδοχείο στην Τουρκία ο Αγγελος Φιλιππίδης

Το ένταλμα σύλληψης μετατράπηκε σε διεθνές το πρωί του Σαββάτου και εκτελέστηκε
Δεν είχε πάει στις ΗΠΑ και την Κυριακή αναμένεται η έκδοσή του στην Ελλάδα – Ο δικηγόρος του επιβεβαίωσε την εκτέλεση του διεθνούς εντάλματος σύλληψης
Παπαδάκου Γιάννα 
Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στην Κωνσταντινούπολη ο πρώην διοικητής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Άγγελος Φιλιππίδης, ο οποίος αναμένεται να εκδοθεί στην Ελλάδα το πρωί της Κυριακής. Τη σύλληψη του κ. Φιλιππίδη επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του.
Εις βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, το οποίο χθες, Παρασκευή, μετατράπηκε σε διεθνές και εκτελέστηκε το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Φιλιππίδης εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στην Κωνσταντινούπολη μέσω του κινητού τηλεφώνου του, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές αποκαλύπτεται ότι ο πρώην πρόεδρος του ΤΤ δεν βρέθηκε ποτέ στις ΗΠΑ όπως υποστήριζε το τελευταίο διάστημα στις συνεντεύξεις που έδινε σε τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ο συνήγορός του κ. Θ. Βαρλάμης αναφέρει ότι είχε ειδοποιηθεί από τον πελάτη του ότι θα επέστρεφε στην Ελλάδα τη Δευτέρα προκειμένου να τεθεί στη διάθεση της Δικαιοσύνης και να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου - υπόθεση που προκάλεσε ζημιά στο ελληνικό Δημόσιο τουλάχιστον 400 εκατ. ευρώ.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί πέντε άτομα, ενώ εκκρεμεί η εκτέλεση άλλων δύο ενταλμάτων. Βάση για τα συνολικά επτά εντάλματα σύλληψης και την άσκηση ποινικών διώξεων σε βαθμό κακουργήματος για 25 άτομα αποτέλεσε το πόρισμα -καταπέλτης της εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς κυρίας Πόπης Παπανδρέου.


Η εισαγγελέας καταλογίζει στους κατηγορουμένους ότι έδωσαν το πράσινο φως για υπέρογκα δάνεια σε επιχειρηματίες χωρίς εγγυήσεις, τα οποία εκείνοι με τη σειρά τους χρησιμοποίησαν για τη δημιουργία προσωπικού πλουτισμού και όχι για την ενίσχυση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.
Βήμα

2 σχόλια:

  1. Αυτη η αντι-Παναθηναικη εκστρατεια δυσφημισης απο το συγκροτημα Λαμπρακη πρεπει να ληξει.
    Αφου δεν πεταει πλεον η Ολυμπιακη για Νεα Υορκη, ο ανθρωπος ειπε να παει με Turkish Airlines.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ!!!.ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΗΤΤΑΝΕ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ???.ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΦΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.