10/1/14

Αυτή είναι η Ελληνίδα που έχει κατακτήσει την τουρκική μόδα!

Η Ισμήνη Νταφοπούλου πρωταγωνιστεί σε πολλές τουρκικές διαφημιστικές καμπάνιες
Αυτή είναι η Ελληνίδα που έχει κατακτήσει την τουρκική μόδα!
Χαιρόμαστε όταν βλέπουμε νεαρές και όμορφες Ελληνίδες να ανοίγουν τα φτερά τους και να κατακτούν το εξωτερικό. Στη γειτονική λοιπόν Τουρκία, η δικιά μας Ισμήνη Νταφοπούλου έχει γίνει ένα από τα πιο hot ονόματα της τουρκικής μόδας.

Η Ισμήνη είναι μόλις 24 ετών. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και όπως καταλαβαίνετε διαθέτει και μυαλό, αλλά και ομορφιά! Την Ισμήνη την πρωτογνωρίσαμε από τα διαφημιστικά σποτάκια του ΑΝΤ1 δύο χρόνια πριν. Σήμερα, τη βλέπουμε στην ομάδα της μόδας του Πρωινού του ίδιου καναλιού.
Εκτός από την τηλεόραση, η Ισμήνη έχει αφοσιωθεί στις διαφημιστικές καμπάνιες αλλά και στις φωτογραφήσεις που συνεχώς της προτείνουν στη γειτονική χώρα. Η Νταφοπούλου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο photoshoot της για την Pierre Cardin καμπάνια φθινόπωρο/χειμώνας 13-14, στην Κων/λη.
Στην παραπάνω gallery θα δείτε φωτογραφίες της από καταλόγους παπουτσιών, editorial της από τούρκικα περιοδικά, καθώς και μια εκπληκτική της φωτογράφησή της για τον κατάλογο τουρκικής εταιρείας με luxury mini villas. Η Ισμήνη έχει κλέψει τις εντυπώσεις και είναι σίγουρο ότι θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον. Και όχι... άδικα!

Πηγή: http://www.queen.gr/MODA/FASHION-NEWS/item/88607-ayti-einai-i-ellinida-poy-ehei-kataktisei-tin-toyrkiki-moda#ixzz2q0uQveV1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.