7/1/14

Hρωίνη 1,5 εκατ. δολαρίων από το Αφγανιστάν κατέσχε η Δίωξη Ναρκωτικών της Μόσχας

Μέλος εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης ηρωίνης από το Αφγανιστάν συνέλαβαν άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Μόσχας, σύμφωνα με πηγές από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ελέγχου Ναρκωτικών. 

Αστυνομικοί της Δίωξης «πραγματοποίησαν μεγάλης κλίμακας επιχείρηση για να πιάσουν κύκλωμα διακίνησης ηρωίνης στην περιοχή της Μόσχας. Ένας 30χρονος άνδρας, αλλοδαπός, ενεργό μέλος εγκληματικής οργάνωσης, συνελήφθη κατά τη διάρκεια της έρευνας», ανέφεραν οι πηγές. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, 45 κιλά ηρωίνη μεταφέρονταν σ' ένα όχημα. Κατά την έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι «υπήρχε μια δυσλειτουργία στο άνοιγμα των παραθύρων του, ενώ το βάρος που είχαν οι πόρτες του αυτοκινήτου ήταν μεγαλύτερο από το κανονικό». Αφού άνοιξαν τα «καπάκια» από τις πόρτες, οι άνδρες της Δίωξης ανακάλυψαν πακέτα με ηρωίνη. «Καθένα από αυτά είχε μια σφραγίδα, είτε αφγανική είτε άλλη. Το συνολικό βάρος τους ήταν πάνω από 45 κιλά», δήλωσαν οι ίδιες πηγές.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η παρτίδα της ηρωίνης κόστιζε τουλάχιστον 1.500.000 δολάριακαι ήταν αρκετή για εκατοντάδες δόσεις. Οι ποινικές διαδικασίες για την υπόθεση έχουν ήδη ξεκινήσει, μετά τη σύλληψη του 30χρονου. Ήδη έχουν ληφθεί μέτρα για τη σύλληψη και των υπόλοιπων μελών της οργάνωσης, ανέφερε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ελέγχου Ναρκωτικών.

Πηγή: Itar Tass

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.