26/2/14

Ποιος εμφανίστηκε με... αντιασφυξιογόνο μάσκα στο Ευρωκοινοβούλιο;

Έβγαλε πλακάτ για την καταστροφή των χημικών στη Μεσόγειο

Ο κρητικής καταγωγής ευρωβουλευτής με το κόμμα των Γερμανών Φιλελευθέρων Γιώργος Χατζημαρκάκης
Ο κρητικής καταγωγής ευρωβουλευτής με το κόμμα των Γερμανών Φιλελευθέρων Γιώργος Χατζημαρκάκης
Έκανε σε όλους σαφές την αντίθεσή του σχετικά με την καταστροφή των χημικών στη Μεσόγειο ο Γιώργος Χατζημαρκάκης.

Συγκεκριμένα, φορώντας μια χημική μάσκα πολέμου και κρατώντας πλακάτ που έγραφε «SOS Μεσόγειος», εμφανίστηκε ο κρητικής καταγωγής ευρωβουλευτής με το κόμμα των Γερμανών Φιλελευθέρων Γιώργος Χατζημαρκάκης, στην Ολομέλεια του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου.

Ο κ. Χατζημαρκάκης εμφανίστηκε με αυτή την αμφίεση για να μιλήσει για το θέμα της καταστροφής των χημικών όπλων της Συρίας στη Μεσόγειο.

«Στην Ελλάδα οι τοπικές κοινωνίες βρίσκονται σε μεγάλη αναστάτωση. Αιτία είναι η καταστροφή των χημικών της Συρίας στη Μεσόγειο. Όλοι συμφωνούμε πως είναι σημαντική η ειρήνη στη Συρία κι ότι θα πρέπει να καταστραφούν τα χημικά όπλα. Όχι όμως στη Μεσόγειο! Δεν θέλουμε να υπάρχει έστω και ελάχιστος κίνδυνος μόλυνσης του περιβάλλοντος. Ζητήσαμε από τους πρωθυπουργούς της Ελλάδας και της Ιταλίας, επίσημα να λάβουν πρωτοβουλία, αλλά δεν έχουμε ακόμα καμία αντίδραση. Οι άνθρωποι και οι τοπικοί φορείς αγωνιούν στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες. Το μήνυμα που μας στέλνουν σήμερα οι κοινωνίες είναι απλό και πρέπει να το ακούσουμε: Προστατέψετε τη Μεσόγειο!» είπε ο Χατζημαρκάκης, φορώντας τη μάσκα κατά των χημικών.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

3 σχόλια:

  1. Αναμένω να δω και τον κύριο Κρίτωνα Αρσένη ο οποίος και στο παρελθόν είχε περιβαλλοντολογικές ανησυχίες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κρίτων δεν έχει καμία δουλειά, γιατί η καταστροφή των χημικών δε θα είναι επιβλαβής για το περιβάλλον, όπως οι έρευνες για υδρογονάνθρακες ή τουλάχιστον έτσι θα του είπε ο ΓΑΠ, ο οποίος κσι αυτός παρά το ότι συνήθως λαλίστατος στο συγκεκριμένο θέμα μιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια και άξιοι για την άρνηση,οι Σκιπετάροι,θερμά συλλυπητήρια,ανάξιοι και κατάκριμα για το ρεγιαδισμό μας(εξυπνακισμός).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.