2/2/14

Κυριακάτικη μαγειρική... το νέο Αυγό του Κολόμπου

Oeufs-BJ
Επιτέλους μια απλή τεχνική -και που πάντα πετυχαίνει- για να ξεχωρίσουμε το ασπράδι από το κρόκο του αυγού

Αυτή τη Κυριακή, και να ξεφύγουμε λίγο από τη επικαιρότητα, παρουσιάζουμε έναν εύκολο και πρακτικό τρόπο  που επιτρέπει το διαχωρισμό του κρόκου του αυγού από το ασπράδι χάρη σε ένα άδειο πλαστικό μπουκάλι και δυο πιάτα.


http://reseauinternational.net/2014/02/02/enfin-une-technique-simple-et-qui-marche-a-tous-les-coups-pour-separer-le-blanc-du-jaune-des-oeufs/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.