16/3/14

Τα δυσνόητα οξύμωρα της Ουκρανίας - Εβραϊκή Συμπαράταξη με... Ναζιστές;

Του Μιχαήλ Στυλιανού
΄Ενα πολύ περίεργο φαινόμενο, στά όρια του ανεξήγητου μυστηρίου, επισημάνθηκε τουλάχστον από διμήνου και εξακολουθεί να κρατεί σε βαθειάν απορία παρατηρητές και μελετητές των διεθνών εξελίξεων. Πρόκειται για το μυστήριο της απουσίας οποιασδήποτε αντίδρασης των πανίσχυρων  ανά τον κόσμο εβραϊκών οργανώσεων στην άνοδο ναζιστών στην εξουσία μιας μεγάλης ευρωπαϊκής χώρας, με το πραξικόπημα του Κιέβου.
Για τους πληροφορημένους παρατηρητές, ειδικότερα στην Ελλάδα, τα αιχμηρά ερωτηματικά που εκτόξευσε και συντηρεί  αυτό το «παρά φύσιν» φαινόμενο δεν παραγκωνίσθηκαν από το  μυστήριο της εξαφάνισης του μαλαισιανού Μπόϊνγκ 777 -παρά την καταιγιστική δημοσιότητα για το δεύτερο...
Και τούτο διότι οι ΄Ελληνες έχουν μακρά και ... συνεχή πιστοποίηση της άκρας ευαισθησίας και ακαριαίας εγερσιμότητας των παντοδύναμων αμερικανικών εβραϊκών οργανώσεων, πανέτοιμων να επέμβουν, με πάντοτε τελεσφόρα αποτελέσματα, όχι απλώς για να εξαλείψουν και το φάσμα έστω του ναζιστικού χαιρετισμού από τον πολιτικόν ορίζοντα αλλά ακόμη και την απλή αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες.
Δικαιοδοτικό- υποτίθεται- υπόβαθρο τέτοιων παρεμβάσεων στους  θεσμούς ξένου κράτους είναι η -υπό την εφιαλτικήν εμπειρία του Ολοκαυτώματος- προληπτική μέριμνα για την εξάλειψη ενδεχόμενης μελλοντικής απειλής κατά της μικρής, μέχρι πρόσφατα στην Ελλάδα, εβραϊκής κοινότητας.
Ξενίζουν βέβαια, αυτές οι,προσβλητικές συχνά, παρεμβάσεις, τούς Έλληνες -που δεν βαρύνονται, όπως άλλοι, με την διάπραξη ή συνέργεια σε αντιεβραϊκά πογκρόμ- αλλά τις αντιμετωπίζουν με την κατανόηση λαού με ανάλογες εφιαλτικές εμπειρίες. Ακόμη και παραβλέποντας προκλητικές...αδεξιότητες, όπως  όταν ηγετική προσωπικότητα κεντρικής διεθνούς εβραϊκής οργάνωσης επαίρεται, στην Jerusalem Post, με ανακοίνωσή του, ότι δύο συναντήσεις του με τον πρωθυπουργό της Ελλάδος τελικά καρποφόρησαν (με την δίωξη της Χρυσής Αυγής). Αλλά ενώ συγχαίρει τον κ.Σαμαρά, γιατί  ανταποκρίθηκε  μετά την δεύτερη συνάντησή τους την Αθήνα, ταυτόχρονα τον ψέγει, επειδή καθυστέρησε επί εξάμηνο μετά τη συνάντησή τους στη Νέα Υόρκη!
                               
Το Οξύμωρο
Σε αστρικήν απόσταση από την υπερευαισθησία προς την Ελλάδα, ανακαλύπτονται τα αισθήματα των πανίσχυρων εβραϊκών οργανώσεων στις ΗΠΑ και σε άλλες δυτικές χώρες απέναντι στην ανάσταση ενός νευρώδους και επιθετικού ναζιστικού κινήματος, στους κόλπους του νέου πραξικοπηματικού καθεστώτος στην Ουκρανία, χώρα διεκδικούμενη από την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση και το ΝΑΤΟ.
Πλημμύρισαν το Διαδίκτυο εικόνες και βιντεοταινίες ενόπλων ή ροπαλοφόρων σωμάτων, με στολές, περιβραχιόνια και τατουάζ με το έμβλημα των Ναζί, σε μαχητικές εμπροσθοφυλακές των συγκρούσεων με την αστυνομία του Κιέβου. Ανταποκρίσεις από πόλεις της Δυτικής Ουκρανίας για διαδηλώσεις με την κραυγή «Θάνατος στούς Ρώσους και στους Εβραίους».Αναφορές για επιθέσεις με βόμβες μολότωφ και φωτογραφίες  με αγκυλωτούς σταυρούς και ρατσιστικά συνθήματα στις πόρτες συναγωγών. Και τηλεφώνημα μεταξύ Ευρωπαίων υπουργών που επιβεβαίωνε  ότι δράστες των δολοφονιών εκατοντάδας διαδηλωτών και αστυνομικών στην Πλατεία Μεϊντάν ήσαν στην πραγματικότητα ένοπλοι πραξικοπηματίες.
 Ξετυλίχθηκε  από τα μέσα Φεβρουαρίου μια εικόνα εκτεταμένης κατάστασης τρόμου, που αναζωπύρωσε, στις μνήμες του εβραϊκού στοιχείου, τον εφιάλτη των πογκρόμ της γερμανικής κατοχής, όπου ως πρωταγωνιστές, στις σφαγές και στον όλεθρο, διακρίθηκαν τα τάγματα Ες Ες των Ουκρανών εθνικιστών Ναζί του Στεπάν Μπαντέρα.
Με αφορμή αυτά τα γεγονότα, ο Πάτρικ Κόκμπερν, σε εκτενές άρθρο του στην βρεταννική Ιντεπέντεντ της 9ης Μαρτίου, περιέγραψε το όργιο σφαγής, κτηνώδους κακοποίησης και ανθρώπινου εξευτελισμού σε βάρος 95.500 Εβραίων, στην μόνη πόλη του Λβόφ, με το πογκρόμ του Ιουλίου 1941, ένα μήνα μετά την είσοδο των Γερμανών. Μαρτυρίες Εβραίων ιστορικών και θυμάτων που επέζησαν βεβαιώνουν ότι «η δολοφονική επιχείρηση διεξήχθη πρωτίστως από την πολιτοφυλακή της Οργάνωσις Ουκρανών Εθνικιστών ( OUN)» -των οποίων ναζιστές απόγονοι ανέλαβαν προ ημερών το υπουργείο Εσωτερικών, τη Γενική Εισαγγελία και τη νέα Αστυνομία του πραξικοπηματικού καθεστώτος του Κιέβου.
Εφημερίδες του Ισραήλ κατέγραφαν τον Φεβρουάριο, τις κραυγές για βοήθεια εκπροσώπων του εβραϊκού στοιχείου. Ο επικεφαλής της κεντρικής οργάνωσής τους στην Ουκρανία, Εντουάρντ Ντολίνσκυ, περιέγραφε την κατάστασή τους ως  «καθεστώς τρόμου». Ο Ραβίνος του Κιέβου, Μοσέ Ρέουβεν Αζμάν, συνιστούσε στους ομοθρήσκους του να εγκαταλείψουν το Κίεβο και εί δυνατόν και την Ουκρανία. « Δεν θέλω να προκαλέσω τη μοίρα, δήλωσε στην ισραηλινή εφημερίδα Μααρίβ, αλλά υπάρχουν συνεχείς προειδοποιήσεις για σχέδια επιθέσεων κατά εβραϊκών ιδρυμάτων.»
Πάρ’ όλα αυτά, παρά τη βοή των κραυγών και την μαστιγωτική  πειστικότητα των εικόνων (ανάμεσα στις οποίες και η βιντεοταινία με ένστολους αστυνομικούς να μεταφέρουν με φορείο το ακέφαλο πτώμα συναδέλφου τους στο Κίεβο), από τίς πανίσχυρες διεθνείς εβραϊκές οργανώσεις καμμία αντίδραση. Σιγή ασυρμάτου...
                        
Τερατόμορφο Πάζλ
Εμβρόντητοι διεθνείς και εντόπιοι παρατηρητές είδαν στη συνέχεια να διογκώνονται τερατόμορφα τα χαρακτηριστικά αυτού του  ψηφιδωτού αινίγματος ( πάζλ), με τη συνεχή προσθήκη νέων ψηφίδων.΄Οπως λ.χ.: Οι χειραψίες του Γαλλο-εβραίου «νεο-φιλοσόφου» (και συμβούλου του Σαρκοζί στην εκστρατεία της Λιβύης) Μπερνάρ- Ανρί Λεβί, με νεο-ναζί μαχητές της Πλατείας Μεϊντάν. Η φωτογραφία του νέου «πρωθυπουργού» Αρσένυ Γιάτσενιουκ  να χαιρετά τον «λαό του» με  υψωμένη και ευθεία την παλάμη στον χιτλερικό χαιρετισμό, πλαισιωμένος από τον πρωτοπυγμάχο τoυ ακροδεξιού κόμματος (UDAR) Βιτάλυ Κλίτσκο ( Γερμανό υπήκοο) και τον αρχηγό του νεοναζιστικού κόμματος «Σβόμποντα»΄Ολεχ Τυάχνυμποκ.
(Η φωτογραφία πρέπει τώρα να πείσει και τον εργολάβο της ΝΕΡΙΤ, κ.Καψή, που διέψευδε μαχητικά αυτόν  τον χιτλερικό χαιρετισμό στην εκπομπή «Ενικός» για την κρίση των ΜΜΕ,την Δευτέρα,στο Σταρ)
Πρόσθετες ψηφίδες ,που εμφανίζονταν διαδοχικά ,στο απίστευτο πάζλ:
-      Οι πρώτοι νόμοι της Βουλής του νέου καθεστώτος, όπου δεσπόζει η κατάργηση της ποινικοποίησης της ναζιστικής προπαγάνδας και η απαγόρευση του κομμουνιστικού κόμματος.
-      Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης, όπου οι εθνικοσοσιαλιστές (Σβόμποντα και UNO-UNSO) κατέλαβαν τους θώκους του αναπληρωτού πρωθυπουργού, των υπουργών Αμύνης, Εσωτερικών,Παιδείας, Νεολαίας, Αγροτικής Πολιτικής και Τροφίμων, Φυσικών Πόρων και Οικολογίας, τουΓενικού Εισαγγελέως, του Γραμματέως και του Αναπληρωτού Γραμματέως του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας και Αμύνης και της Προέδρου Εθνικής Επιτροπής κατά της Διαφθοράς...
-      Η ανακάλυψη ότι ο πραξικοπηματικός πρωθυπουργός κ. Γιάτσενιουκ, πρώην υπουργός οικονομικών και πρωθυπουργός της τέως καταδίκου προέδρου Γιούλιας Τιμοσένκο, είναι δημιούργημα του δισεκατομμυριούχου Τζώτζ Σόρος, υψηλόβαθμο στέλεχος της «εκκλησίας» της Σαϊεντολογίας και πρώην διοικητής τράπεζάς της, (Aval Bank),στην Ουκρανία.
Ο κ. Γιάτσενιουκ είναι εβραϊκής καταγωγής. Η κυβέρνησή του διόρισε κυβερνήτη του Ντνεπροπετρόφσκ τον Ολιγάρχη Ιγκόρ Κολομόϊσκυ, (περιουσία $ 2,5 δις), ο οποίος έχει και την ισραηλινή υπηκοότητα.
-      Η πληροφορία από το Ισραηλινό Πρακτορείο JTA  ότι πέντε βετεράνοι του ισραηλινού στρατού ηγούνται τμήματος 40 «μαχητών πόλης» της ναζιστικής οργάνωσης Σβόμποντα, που έχει σαν σύμβολο  τον ηγέτη των Ουκρανών Ες Ες στο ρωσικό μέτωπο Στεπάν Μπαντέρα.
-    Ο υπερτριαντάχρονος αρχηγός τους, με το ψευδώνυμο «Δέλτα», εδήλωσε ότι ανέβηκε τις βαθμίδες της ιεραρχίας (της μαχητικής οργάνωσης) χάρις στις μαχητικές δεξιότητες που απέκτησε στο τάγμα αναγνωρίσεως της Μεραρχίας Givati (στην Γάζα της Παλαιστίνης). Βεβαίωσε ότι είναι υπερβολή ο χαρακτηρισμός  «ναζιστές» για τους συμπολεμιστές του, οι οποίοι «δεν είναι αντισιωνιστές» και τον προσφωνούν «αδελφό». Παραδέχθηκε όμως ότι άλλοι Εβραίοι τον ρωτούν αν αυτός τους χαιρετά με το εβραϊκό «Σαλόμ», ή με το «Χάϊλ Χίτλερ»...
-      Αλλά εβραϊκής καταγωγής ,όπως αναφέρουν αμερικανικές πηγές, είναι επίσης η Αμερικανίδα βοηθός Υπ.Εξ. κ. Βικτώρια Νούλαντ (Nudelman), η αρχιτέκτων της πραξικοπηματικής κυβέρνησης, όπως και ο ορμητικός Υπ.Εξ. κ. Τζων Κέρρυ(Kohn) και η πρέσβης των ΗΠΑ στον ΟΗΕ κ.Σούζαν Ράις, η οποία ζητεί δρακόντιες κυρώσεις για την «ρωσσική εισβολή στην Ουκρανία».
-    Η κ. Νούλαντ η οποία -φορτωμένη με ογκώδη σάκκο- φωτογραφήθηκε  μοιράζοντας σάντουϊτς στους «αγωνιστές της δημοκρατίας» του Μεϊντάν, είχε δηλώσει τον Δεκέμβριο, σε συνέδριο επιχειρηματιών, ότι οι ΗΠΑ είχαν «επενδύσει» περισσότερα από 5 δις. δολλάρια «για να βοηθήσουν την Ουκρανία  στην επίτευξη των ευρωπαϊκών στόχων της». Ο «πρωθυπουργός» κ. Γιάτσενιουκ, με το ως άνω βιογραφικό, είναι δικό της σκεύος επιλογής, όπως προκύπτει από το διαρρεύσαν («Fuck U.E.») τηλεφώνημα  στον υφιστάμενό της πρέσβη στο Κίεβο.
-      Αμερικανικές πηγές αναφέρουν επίσης  ότι η κ. Βικτώρια Νούλαντ είναι σύζυγος του κ. Ρόμπερτ Κάγκαν, της γνωστής  οικογενείας Κάγκαν, εβραϊκής καταγωγής υπερακραίων φιλοπόλεμων νεοσυντηρητικών συμβούλων του πρώην αντιπροέδρου Ντικ Τσένυ και του ζεύγους Κλίντον και αρειμάνιων σχεδιαστών του «Νέου Αμερικανικού Αιώνα».
                       
Τελευταία πινελιά στον σουρρεαλιστικό πίνακα της διεθνούς κρίσης περί την... δημοκρατία, την ανεξαρτησία και την εδαφικήν ακεραιότητα (ειδικά) στην Ουκρανία:
Ο αρχιραβίνος του Κιέβου Μοσέ Ρέουβεν Αζμάν, που τον Φεβρουάριο καλούσε του Εβραίους να εγκαταλείψουν τη χώρα, αναφέρεται τώρα από το Ισραηλινό Πρακτορείο να συνεργάζεται με τον «Δέλτα» (των νεοναζί Σβόμποντα) στην αεροπορική αποστολή τραυματιών σε νοσοκομεία του Τελ Αβίβ... Ο Ραβίνος και πρόεδρος της Εβραϊκής Ομοσπονδίας της Ουκρανίας, Ντοβ Μπλέϊχ Τζέϊκομπ, απηύθυνε έκκληση στη Μόσχα για «τον τερματισμό της επίθεσης εναντίον της Ουκρανίας». Και ο Ραβίνος Μίκαελ Καπούστιν της Κριμαίας έκανε «έκκληση στους Εβραίους όλου του κόσμου» να φωνάξουν «εναντίον της εισβολής των Ρώσων στην Κριμαία». (Αυτός πάντως μοιάζει ήσυχος πως από τους Ρώσσους δεν κινδυνεύει!)

Υστερόγραφο:  Μυστήριο οι βουλές και οι επιφοιτήσεις του Ιαχβέ. Για την εξιχνίασή του επιβάλλεται περαιτέρω άρδευση από τις αμερικανικές πηγές αδέσμευτης ενημέρωσης...

15 σχόλια:

  1. Δεν υπαρχει τιποτα το οξυμωρο στην ολη υποθεση, οι Εβραιοι ηταν, ειναι και θα ειναι νυφιτσες στον διπλωματικο τους τομεα. Και πισω απο την καταστροφη της Σμυρνης, αυτοι ηταν ας το παραδεχτουμε επιτελους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικό άρθρο αγαπητέ κ. Μιχάλη, αλλά απορώ πως με τη τεράστια πολιτική παιδεία που διαθέτετε δεν γνωρίζετε ότι υπάρχει «καλός ναζί και κακός ναζί», όπως κάποτε μαθαίναμε ότι υπάρχει «καλός μαύρος και κακός μαύρος» και σήμερα διδάσκονται τα εγγόνια μας ότι υπάρχει «καλός ισλαμιστής και κακός ισλαμιστής».

    Επίσης, ίσως ήρθε η ώρα να αναδημοσιευτούν παλιά άρθρα (συνωμοτικά;) για τη συνεργασία ορισμένων Εβραίων με τους χιτλερικούς ναζί στο ολοκαύτωμα (ιδιαίτερα του πρύτανη της Λέσχης Μπιλντερμπέργκ, Ροκφέλερ) αλλά και για τη πλέον επίσημη συνεργασία του ισραηλινού κράτους με το τότε καθεστώς απαρτχάιντ της Νότιας Αφρικής για ανεύρεση μεθόδων μαζικής εξάλειψης ενοχλητικών πληθυσμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας ξεστραβωθούμε να μάθουμε πέντε πράγματα από τους Ισραηλινούς, αντί να καθόμαστε όλη μέρα να κακολογούμε τους Εβραίους.

    "οι Εβραιοι ηταν, ειναι και θα ειναι νυφιτσες στον διπλωματικο τους τομεα"

    Καθόλου τυχαίο.

    Το παραπάνω άρθρο είναι ενδιαφέρον και διδακτικό. Κριστιάν, αν δεν σε ενοχλεί, μπορείς και να το αναρτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί άραγε το Άουσβιτς δεν βομβαρδίστηκε από συμμαχικά αεροπλάνα παρά τις επίμονες προτροπές για κάτι τέτοιο; Να θυμηθούμε όμως το βομβαρδισμό της Δρέσδης; Μήπως δεν γνώριζαν οι πιλότοι τις συντεταγμένες του στρατοπέδου; Τελικά φαίνεται πως η Γερμανία από την εποχή του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου ήταν το "παιδί για όλες τις δουλειές" μερικών μερικών...
    Ας ξυπνήσουμε πια, μεγαλώσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας μην υπερτιμούμε ή υποτιμούμε τις ικανότητες και τη νοημοσύνη κανενός. Στο πέρασμα της ιστορίας, οι Εβραίοι κάνουν συνεχώς απίστευτα και χοντροκομένα τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια λάθη. Αν ήταν πραγματικά έξυπνοι και ισχυροί, όλος ο πλανήτης θα τους αγαπούσε. Δυστυχώς όμως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Αυτό είναι το σημαντικότερο δείγμα για το ότι σε γενικές γραμμές και στην ουσία, οι Εβραίοι, άσχετα με τις όποιες επιτυχίες στα οικονομικά, τεχνολογικά, επιστημονικά, έχουν κάνει μια ακόμα τρύπα στο νερό. Κάποτε θα πρέπει να ερευνήσουν στα σοβαρά μήπως έχουν οι άγιοι νόμοι τους των αγίων γραφών τους κάποια μεγάλη ευθύνη για το αιώνιο δράμα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ""Τα δυσνόητα οξύμωρα της Ουκρανίας - Εβραϊκή Συμπαράταξη με... Ναζιστές;""
    Με απεριοριστη κατανοηση και συμπαθεια προς τον αναρτησαντα το αρθρο θα ηθελα να προτεινω να αλλαγει ο τιτλος του σε:
    ""Ταραχη εν κρανιω των Ελληνων που νομιζουν οτι ξερουν τα παντα και τους παντες και οταν δεν τους βγαινει καλη η συνταγη της σουπας που τους εχουν σερβιρει οι αριστεροι σεφ αρχιζουν και βριζουν τους Εβραιους.""
    @ Γιωργος Σιδηρουντιος
    Αντι να κοιταξουμε το σπιτι μας που εχει ηδη πεσει και μας πλακωσε εμεις τραβαμε ζορι αν οι Εβραιοι κανουν απιστευτα και χονδροκομμενα λαθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Γιώργος Σιδηρούντιος

    Αφού πρωτίστως συμφωνήσω με τον Vassilios Goutzinopoulos (ξάφνου γίναμε όλοι ειδικοί για την Ουκρανία), θα σού δώσω μία-δύο αιτίες, για τις οποίες διαχρονικά οι Εβραίοι απέκτησαν αντιπάθειες:

    α) Η ζηλοφθονία. Ξέρεις τι θα πει να βλέπεις τον άλλον να πετυχαίνει μέσα στο "σπίτι σου";

    β) Το γεγονός ότι συνήθως έπαιρναν το μέρος της άρχουσας τάξης, επειδή ήσαν μειοψηφία. Προφανώς, το ίδιο συμβαίνει και σήμερα στην Ουκρανία. Την ανάγκην (φόβο) φιλοτιμίαν ποιούμενοι, συμμαχούν με τους "ναζί". Σχετικά έγραψα κι εδώ.

    Τώρα, αν εσύ θέλεις να ασχοληθείς με τις εβραϊκές Γραφές, αντί να βλέπεις την πραγματικότητα εν έτει 2014, είναι δικό σου πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι αναφέρονται μόνο στον Stepan Bandera και λησμονούν τον έτι απαισιότερο από αυτόν Kaminski.

    Σχετικά: S.S. Sturmbrigade R.O.N.A. (also known as the Kaminski Brigade) was an anti-partisan formation composed of people from the so-called Lokot Autonomy territory in the Nazi Germany-occupied areas of Russia during World War II.First appearing in late 1941 as auxiliary police, the unit initially numbered 200 personnel. By mid-1943, its numbers had increased to 10-12 thousand and were equipped with captured Soviet tanks and artillery. The unit's leader Bronislav Kaminski named it Russian National Liberation Army (Russkaya Osvoboditelnaya Narodnaya Armiya, RONA).
    Οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν την Ταξιαρχία S.S. Sturmbrigade R.O.N.A. (also known as the Kaminski Brigade) για να καταστείλουν το σοβιετικό κίνημα των παρτιζάνων που είχε αναγκάσει την Βέρμαχτ να χρησιμοποιεί, εκτός από τα φρικτά Άϊνζατστρουπεν (Eisatztruppen) των SS και πολύτιμες μάχιμες μονάδες για την προστασία των μετόπισθεν, με καλά, κατά τον άγγλο ιστορικό Αλαν Κλάρκ, αποτελέσματα.

    Ιδίως, χρησιμοποιήθηκε στην Εξέγερση της Βαρσοβίας με ισχνά αποτελέσματα, μαζί με την, - απαισίας αναφοράς, ισάξιας των Γερμανών μεντόρων των, Τούρκων ατάκτων -, από εγκληματίες αποτελούμενη μονάδα του Ντίρλεβάνγκερ (Dirlewanger). Τότε ο Στρατηγός Χάϊντς Γκουντέριαν και άλλοι Γερμανοί στρατηγοί διαμαρτυρήθηκαν στον Χίτλερ για τα φρικτά των εγκλήματα εις βάρος των πατριωτών Πολωνών και τους απέσυραν από την Βαρσοβία.

    Σε πολλά στρατόπεδα συγκεντρώσεως υπήρξαν Ουκρανοί οι δεσμοφύλακες τους.

    "Καλά παιδιά" ....!

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ορισμένοι Νόμοι της Τορά έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη για την αντιπάθεια προς τους Εβραίους. Χωρίς να έχει διαβάσει κάποιος την Πεντάτευχο δεν μπορεί να φανταστεί τι υπάρχει εκεί μέσα. Οι εντολές του Θεού προς τον εκλεκτό λαό του είναι πολύ συχνά ακραίες. Πάρτε εδώ μια γεύση πριν να μιλάτε χωρίς να γνωρίζετε τι θα πει θρησκεία:
    ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΣΑΣ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ, 22:20, Ο ΘΕΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΕΙ. ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ 23:23-33 ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ 33:50-53, Ο ΘΕΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ. ΣΤΟ ΛΕΥΪΤΙΚΟ 26:1-30 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ 23:16 ΚΑΙ 24:20-23 Ο ΘΕΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΙΔΩΛΑ. ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ 2:1-5, Ο ΘΕΟΣ ΕΠΙΤΙΜΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟ 12-13 Ο ΘΕΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ 7:3-4 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ 32:1-35 Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΩΫΣΗΣ, Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟΘΕΪΣΜΟΥ, ΣΦΑΖΕΙ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕ ΜΟΝΟΘΕΪΣΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΛΑΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νάτιβιστ, τυγχάνει σαν μετανάστης να έχω γευτεί πως σε βλέπουν οι ντόπιοι όταν καταφέρνεις κάτι καλύτερο από αυτούς. Αν όμως τύχει και απαγορεύσω στα παιδιά μου να παντρευτούν με ξένους, και αρχίσω να τα διδάσκω ότι είναι εκλεκτά του θεού και οι ξένοι δεν είναι, τότε είναι σίγουρο ότι οι γείτονες θα με μισήσουν.

    Οι περισσότεροι αρχηγοί των Εβραίων μέσα στους αιώνες ήταν είναι και θα είναι άνθρωποι της θρησκείας. Η πίστη των θρήσκων ραβίνων στην Τορά είναι πολύ παρόμοια με αυτή των Μουλάδων στο Κοράνι. Το Ισραήλ έχει δομήσει όλη τη νομοθεσία τους πάνω στην Τορά. Στην ουσία είναι ένα κράτος-θρησκεία. Έχω μεγάλη συμπάθεια για άθεους Εβραίους, αλλά μια μέρα θα τους σφάξουν πάλι οι θρήσκοι Εβραίοι, όπως το έχουν ξανακάνει πολλές φορές μέχρι τώρα στην ιστορίας τους. Ας θυμηθούμε εδώ τι έκαναν στον Ραμπίν και δεν μπορεί κανένας να τους κουνήσει.

    Περι Ουκρανίας, η πικρή αλήθεια είναι ότι η Εβραία Νούλαντ και άλλοι Εβραίοι γυάλισαν μπότες των Ες Ες και τους αγόρασαν μάλιστα και μαστίγια να βαράνε τις μειονότητες. Αυτό είναι ναζιστική ρατσιστική απάνθρωπη πολιτική. Η Εβραία Νούλαντ και ο Εβραιόριζος Γιατσένιουκ πρέπει να πάνε άμεσα φυλακή για συμμετοχή σε ρατσιστική κτηνώδη οργάνωση. Οι δολοφόνοι αθώων είναι δολοφόνοι αθώων, ότι θρησκεία ή ράτσα και αν είναι. Οι ΗΠΑ και η Γερμανία στηρίζουν την άνοδο του Ναζισμού και Τζιχαντισμού, και το Ισραήλ τρέχει από κοντά τους σαν λακές ή σαν συνέταιρος ή σαν αφεντικό, διαλέξτε και πάρτε ανάλογα με τις γνώσεις σας. Εγώ δεν γνωρίζω τι από τα τρία είναι το σωστό, το ξεκάθαρο όμως είναι ότι το Ισραήλ δεν έχει ίχνος ηθικής με αυτά που κάνει και δεν είναι άξιο εμπιστοσύνης. Έστειλε τον Δέλτα και άλλους πυροβολημένους πράκτορες να πυροβολούν, το δηλώνουν μάλιστα υπερήφανα. Όποιος αγκαλιάζει Ναζιστές και Τζιχάντια είναι για δέσιμο. Στην ουσία μιλάμε για σοβαρό πρόβλημα σαδομαζοχιστικής προέλευσης. Όταν είναι Εβραίος αυτός που αγκαλιάζει τέτοια στοιχεία, μιλάμε για ακραία ανωμαλία. Πρέπει να φωνάξουμε τον ψυχίατρο Γρίβα να μας τα πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευμένη ας μου επιτρέψεις να συνμπλήρώσω ότι συμφώνα με τον Marin Window @ The Waffen-SS" αναφέρει την μονάδα του Καμίνσκι ωε μια απο τις πιο εγκληματικές μονάδες που σχηματιστήκαν ποτέ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Γιώργος Σιδηρούντιος

    "Πρέπει να φωνάξουμε τον ψυχίατρο Γρίβα να μας τα πει"

    Ναι, συμφωνώ εδώ. Το αντισημιτικό παραλήρημα σου καθιστά την παρουσία ψυχιάτρου απαραίτητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εβραϊκή Συμπαράταξη με Ναζιστές; Πρώτη φορά είναι; Παλιά τους τέχνη... Και μόνον οι τίτλοι των ακόλουθων βιβλίων –που γράφτηκαν από Εβραίους– αρκούν.

    "51 Documents: Zionist Collaboration with the Nazis", του Εβραίου Lenni Brenner:
    http://www.amazon.com/dp/1569802351/ref=rdr_ext_tmb

    "Nazi-Zionist Collaboration", από την εβραϊκή οργάνωση "Jews Against Zionism and Anti-Semitism":
    http://www.vho.org/aaargh/fran/livres6/BAZO.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  14. Κύριε Ιθαγενιστή, το Ισραήλ, όταν πολεμάει στο πλευρό Τζιχαντιστών και Ναζιστών, είναι αντισημιτικό, αντιδημοκρατικό, αντιδεολογικό, αντιεβραϊκο, ανήθικο. Εγώ είμαι Έλληνας άθεος αντίθρησκος Αντιναζιστής, Αντιτζιχαντιστής, Σιωνιστής, με Κομμουνιστικές τάσεις και Εθνικοπατριωτικές βλέψεις, Ρωσοαμερικανοκινεζόφιλος. Όπως για την Ελλάδα, θέλω το Ισραήλ ισχυρό, ανεξάρτητο, ηθικό, έντιμο, όχι κέντρο τροφοδοσίας των αντισημιτών και επίκεντρο της διεθνούς ρεμούλας. Το Ισραήλ όπως είναι σήμερα, αποτελεί στην ουσία ένα αντιεβραϊκό κέντρο και οδηγεί τον παγκόσμιο εβραϊσμό σε νέο ολοκαύτωμα. Επειδή λοιπόν με αποκαλείς αντισημίτη, εσένα θα σε πω ανώνυμο κακοσημίτη και άνθρωπο των ιερών βιβλίων. Άμα κάνω λάθος να με διορθώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Διογένη, είναι να τρομάζει κανείς με την ηθική ορισμένων Σιωνιστών, αν διαβάσει τον δεύτερο σύνδεσμο. Το έχω και στο παρελθόν δηλώσει ότι ολόκληρο Ισραήλ και ολόκληρο ραβινάτο της υφηλίου άφησαν ολομόναχο τον ήρωα της ανθρωπότητας Ράφαελ Λέμκιν να δώσει τη μάχη.
    Τα τσιράκια του Τρίτου Ράιχ έκλεισαν τον θέμα των γερμανικών αποζημειώσεων με 500 δολάρια για κάθε νεκρό Εβραίο. Τους τα έχω πει ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτή την ιστορία. Ποιοί είναι μεγαλυτεροι δοσίλογοι; Οι δικοί μας ή οι δικοί τους συνεργάτες του Τρίτου και Τέταρτου Ράϊχ;

    Δεν είναι όλοι οι Εβραίοι το ίδιο. Οι περισσότεροι Εβραίοι στην εποχή μας ειναι βαθύτατα τρομοκρατημένοι με ότι έγινε στο Ολοκαύτωμα. Τους έχουν φανατίσει να μην βλέπουν και να μην ακούν οτιδήποτε είναι αντίθετο στο Ισραήλ. Πολλοί Εβραίοι όμως βλέπουν και καταλαβαίνουν, και σταδιακά ξεφεύγουν από τα πλοκάμια της θρησκείας και του εθνικισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.