27/3/14

Στον αέρα το περιεχόμενο μυστικής σύσκεψης ΥΠΕΞ-ΜΙΤ-ΓΕΕΘΑ με θέμα την εισβολή στη Συρία!

Εκτός διαδικτυακού «αέρα» στη χώρα Twitter και YouTube, ενώ αναμένεται πιο σφιχτός έλεγχος σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Η αρχή τηλεπικοινωνιών της χώρας απαγόρευσε νωρίτερα το απόγευμα την πρόσβαση στον ιστότοπο YouTube.                                                                    REUTERS/UMIT BEKTAS
Η Τουρκία θα μπορούσε να απαγορεύσει τη χρήση και για άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης μετά το Twitter και το YouTube, εάν υπάρξει απειλή για την εθνική της ασφάλεια, ανέφεραν το βράδυ της Πέμπτης κυβερνητικές πηγές από την Άγκυρα, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
Η αρχή τηλεπικοινωνιών της χώρας απαγόρευσε νωρίτερα το απόγευμα την πρόσβαση στον ιστότοπο YouTube, μετά από ανώνυμη ανάρτηση με υποκλαπείσα συνομιλία του επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών, του υπουργού Εξωτερικών και του υπαρχηγού των ενόπλων δυνάμεων σχετικά με πιθανές στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία.
Στον φερόμενο ως διάλογο των κ.κ. Φιντάν, Νταβούτογλου και Γκιουλέρ συζητείται η πιθανότητα στρατιωτικής επιχείρησης για την διασφάλιση του τάφου του Σουλεϊμάν Σαχ, παππού του ιδρυτή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, εντός του συριακού εδάφους, σε περιοχή η οποία ελέγχεται από ισλαμιστές αντάρτες.
Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας έκανε λόγο για «άθλια επίθεση» κατά της εθνικής ασφάλειας της χώρας, ενώ για αθλιότητα έκανε λόγο και ο πρωθυπουργός της χώρας.
Τις προηγούμενες ημέρες, έντονη ήταν η φημολογία ότι στο Διαδίκτυο θα αναρτηθεί βίντεο του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ιδιαίτερες στιγμές με πρώην μοντέλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.