28/4/14

Καμμένος: Πολύ πιο δυνατός από τα συμφέροντα ο Ελληνισμός

Καμμένος: Πολύ πιο δυνατός από τα συμφέροντα ο Ελληνισμός
Στην Κρήτη βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο τριήμερης περιοδείας του στο νησί, συνοδευόμενος από υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος του.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ξεκινάμε την προεκλογική εκστρατεία από εδώ, από την Κρήτη, την πατρίδα του Ελευθέριου Βενιζέλου, όπως ξεκινήσαμε και στις εκλογές του 2012» δήλωσε ο κ. Καμμένος κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο των Χανίων και πρόσθεσε:

«Ξεκινάμε την προεκλογική εκστρατεία για τις εκλογές στο ευρωκοινοβούλιο. Ο Καζαντζάκης είπε ότι δεν υπάρχουν ιδέες, αλλά άνθρωποι που κουβαλούν τις ιδέες, και οι ιδέες παίρνουν το μπόι των ανθρώπων που τις κουβαλούν. Το μπόι των ανθρώπων της Κρήτης είναι πολύ ψηλό, είναι ένα μπόι που προάσπισε τη Δημοκρατία, την εθνική κυριαρχία, τη Δικαιοσύνη, τις Αρχές που καταλύουν αυτή τη στιγμή η συγκυβέρνηση και η τρόικα.

Ζούμε σε μια κατοχή και αυτή την κατοχή δεν την αντέχει η πλάτη των Κρητικών, η πλάτη των Ελλήνων. Θα το αποδείξουμε και στις ευρωεκλογές. Ας φωνάζουν τα μεγάλα κανάλια, ας οργιάζουν τα συμφέροντα. Ο ελληνισμός είναι πολύ πιο δυνατός, η Δημοκρατία πολύ πιο ισχυρή και θα νικήσει».

Ο κ. Καμμένος συμμετέχει σε εκδήλωση φορέων της Κρήτης κατά της καταστροφής των χημικών της Συρίας στη Μεσόγειο, που είναι σε εξέλιξη στα Σφακιά, ενώ από αύριο, Δευτέρα, έως και την Τετάρτη, 30 Απριλίου, θα έχει συναντήσει με εκπροσώπους φορέων και οργανώσεων, καθώς και με υποψηφίους αυτοδιοικητικών εκλογών σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Κρήτης. Επίσης, θα συναντηθεί με τις συντονιστικές επιτροπές του κόμματός του και με πολιτευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/438012/kammenos-poly-pio-dynatos-apo-ta-symferonta-o-ellinismos#ixzz30A0G3jM2

3 σχόλια:

  1. "Καμμένος: Πολύ πιο δυνατός από τα συμφέροντα ο Ελληνισμός"

    Όχι κ. πρόεδρε(σε αυτή χώρα πόσοι πρόεδροι και στρατηγοί πια...έλεος) με όλο τον σεβασμό.

    Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους και να μην φοβόμαστε την αλήθεια. Να την λέμε ωμά. Πρώτα χρήσιμοι και μετά αρεστοί. Αν μερικές φορές μπορούμε και τα δύο ακόμη καλύτερα.
    Τα συμφέροντα είναι πολύ πιο δυνατά από τον Ελληνισμό. Γι' αυτό είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Εξαιτίας των ισχυρών συμφερόντων και των δικών μας λαθών.

    Ο Ελληνισμός όμως είναι μια αλεξίσφαιρη ιδέα χιλιάδων ετών. Όταν συσπειρώνει τις δυνάμεις του και μετατρέπει τις αδυναμίες του σε δυνατά σημεία επιβιώνει, νικά και θριαμβεύει.
    Προς το παρόν ούτε έχει συσπειρωθεί και τα αδύναμα σημεία του τα έχει αφήσει ακόμη πιο αδύναμα. Μάλλον μας χρειάζεται ένα δυνατό σοκ για να συσπειρωθούμε και να αφήσουμε τις γκρίνιες ο λαός και να έρθουν και άφθαρτα πρόσωπα με Εθνικό όραμα στη πολιτική σκηνή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάει για τον Ελληνισμό ο εθνικός αποστάτης του non-paper;!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Anaconta : "ο εθνικός αποστάτης του non paper"
    Επειδή δεν γνωρίζω, πες μου σε παρακαλώ για το non-paper.
    Φωτογράφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.