27/4/14

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ DEB

1/ Oι υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι Ζεϊνέπ Τεφίκογλου και Φερχάν Χασάν επισκέφτηκαν τα κεντρικά γραφεία του DEB139841787552275
Tην Πέμπτη 24 Απριλίου οι υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι Ζεϊνέπ Τεφίκογλου και Φερχάν Χασάν επισκέφτηκαν τα κεντρικά γραφεία του DEB.
Οι Ζεϊνέπ Τεφίκογλου και Φερχάν Χασάν ανακοίνωσαν στον πρόεδρο Μουσταφά Αλή Τσαβούς πως είναι υποψήφιες με τον συνδυασμό ¨Κοινωνία Πολιτών¨.

Συνεχάρησαν το DEB για την συμμετοχή του στις ευρωεκλογές και ευχήθηκαν επιτυχίες. Αμφότερες οι υποψήφιες ανέφεραν πως σε περίπτωση εκλογής τους θα καταβάλλουν προσπάθειες για την ‘έγκαιρη ενημέρωση του κόσμου σχετικά με διάφορα θέματα.
Ο πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς ευχαρίστησε την Ζεϊνέπ Τεφίκογλου και Φερχάν Χασάν για την επίσκεψη και τις ευχές τους, τις συνεχάρη για την υποψηφιότητα τους και τους ευχήθηκε να έχουν επιτυχίες.
Ιστοσελίδα του DEB 25/4/2013
Σχ : Αμφότερες οι κυρίες είναι υποψήφιες με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Κομοτηνής Γιώργου Πετρίδη. 

http://tourkikanea.gr/2014/04/deb-103/ 

2/ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
kons


Οι υποψήφιες με τον συνδυασμό του Πετρίδη (ΠΑΣΟΚ) για τον δήμο Κομοτηνής Σιμπέλ Μουσταφάογλου, Ζεϊνέπ Τεφίκογλου και Φερχάν Χασάν επισκέφτηκαν τον ¨πολυχρονεμένο¨ Τούρκο πρόξενο Σενέρ.
http://tourkikanea.gr/2014/04/foto-77/
 
3/ ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΘΡΑΚΗ
10288728_618416428240269_3067609877352902942_n
Στις 25/4/2014 ο πρόεδρος του τουρκόψυχου και άνευ αδείας σωματείου ¨Ένωση Τούρκων Δασκάλων Δυτικής θράκης¨ Σαμί Τοραμάν επισκέφτηκε το κόμμα DEB. Στην επίσκεψη παρών ήταν και ο Λεβέντ Σαδίκ-γιός του ιδρυτή του κόμματος. Προσέξτε το πόσο σφιγμένος είναι ο πρόεδρος Τσαβούς έναντι του εμφανώς αεράτου Σαδίκ. Προφανώς ο Τσαβούς έχει γνώση της… ¨προσωρινότητας¨ του. Μόλις το αποφασίσει η Άγκυρα…

22 Απριλίου απόγευμα και το υπ.αρ. Δ.Σ. 3649 λευκό όχημα του προξενείου μεταφέρει ποιόν λέτε ; Μα τον ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε ! ¨Διατί να το κρύψωμεν άλλωστε ;¨…

Για δείτε τις απόψεις τίνων αναπαράγει ο μισέλληνας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Τζεγκίζ Ομέρ…
dimi
rep

Να χαιρόμαστε τους ιδεολογικούς συνοδοιπόρους του Ομέρ !
http://tourkikanea.gr/2014/04/thrace-4/

4/ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ¨ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ¨ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟ DEB !

O δικηγόρος Τζιχάν Ιμάμογλου επισκέφτηκε το κόμμα DEB
debciha2
Στις 23 Απριλίου ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δήμου Κομοτηνής δικηγόρος Τζιχάν Ιμάμογλου και η πρόεδρος του τομέα γυναικών της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Ελμάς Χουσέμογλου επισκέφτηκαν το κόμμα DEB.

O Τζιχάν Ιμάμογλου είπε στον πρόεδρο Τσαβούς πως κατεβαίνει υποψήφιος με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Γιώργου Πετρίδη ¨Κοινωνία Πολιτών¨. Συνεχάρη επίσης για την απόφαση του DEB να μετάσχει στις ευρωεκλογές και ευχήθηκε επιτυχίες. O Iμάμογλου περιέγραψε πως σε περίπτωση εκλογής του θα προσπαθήσει να εργαστεί για να παραχθούν λύσεις για τα νομικά και άλλα θέματα των κατοίκων της Κομοτηνής.

Ο πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς ευχαρίστησε τον δικηγόρο Τζιχάν Ιμάμογλου για την επίσκεψη και για τις ευχές του, τον συνεχάρη για την υποψηφιότητα του και του ευχήθηκε να έχει επιτυχία.
Περ. Ρόντοπ Ρουζγκαρί 24/4/2014
tourkika-nea

5/ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟ DEB !

Επίσκεψη υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων στο κόμμα DEB
a2e1c2d21129c22da8981a4c7bfdede0_XL
Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού του Γιώργου Παυλίδη, επισκέφτηκαν τα γραφεία του DEB Ξάνθης.

Τους υποψήφιους υποδέχτηκαν εξ ονόματος του DEB, ο αντιπρόεδρος του κόμματος Οζάν Αχμέτογλου και μέλη της κομματικής ηγεσίας της Ξάνθης. Οι υποψήφιοι Μπιρόλ Ιντζεμεχμέτ, Ιρφάν Χατσιγγενέ, Ριντβάν Αχμετσίκ, Σουνάι Αλή Οσμάνογλου και Ιμπραήμ Αμούτσκα εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους για την απόφαση του DEB να μετάσχει στις ευρωεκλογές και δήλωσαν έτοιμοι να παράσχουν κάθε στήριξη. Ανέφεραν μάλιστα πως η επίσκεψη τους πέρα από επίσκεψη ευγένειας, είναι μια επίσκεψη που έγινε για να εκφράσουν την στήριξη τους προς το κόμμα DEB.


Παίρνοντας τον λόγο ο αντιπρόεδρος και επικεφαλής των γραφείων Ξάνθης του DEB Οζάν Αχμέτογλου ευχαρίστησε τους υποψήφιους για την επίσκεψη τους και ευχήθηκε η υποψηφιότητα τους να βγει σε καλό. Ο Οζάν Αχμέτογλου είπε πως εισήλθαν ως DEB στις εκλογές της Ε.Ε. για να ακουστεί η φωνή της μειονότητας, ότι χάρη σε αυτές τις εκλογές άδραξαν την ευκαιρία να πούνε πως ¨Και εμείς υπάρχουμε¨ και ότι σε αυτό τον αγώνα προσδοκεί την στήριξη όλων. Τελειώνοντας ο Αχμέτογλου, ευχαρίστησε τους υποψηφίους για την στήριξη τους.
Περ. Ροντοπ Ρουζγκαρί 23//4/2014
tourkika-nea 

6/ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ DEB ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ

To κόμμα DEB παρέθεσε γεύμα προς τους υποψήφιους δημάρχους Αρριανών, Ιάσμου και Μύκης
139764053869904

Στο γεύμα μετείχαν ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, οι αντιπρόεδροι του κόμματος Οζάν Αχμέτογλου και Χασάν Χασάν, τα μέλη του Δ.Σ. του κόμματος Μουράτ Γιουνούς, Ισμαήλ Αχμέτ και Ραμαδάν Ντουμπάν, ο Αϊντίν Αχμέτ-σύμβουλος του προέδρου, ο νομικός σύμβουλος του κόμματος Ραίφ Ουστά, ο συντονιστής της κομματικής νεολαίας Ξάνθης Μουσταφά Σάργκο, ο δήμαρχος και επίσης υποψήφιος δήμαρχος Αρριανών Ιμπραήμ Σερίφ, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αρριανών Σααντετίν Χουσεΐν και Ριντβάν Αχμέτ, ο δήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Ιάσμου Ισμέτ Καντί, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ιάσμου, Ερντογάν Σαίτ, Μπιλγκέ Φιρχάτ, ο δικηγόρος Τσανέρ Ιμάμ, ο δήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Μύκης Τζεμίλ Καμπζά, Μουσταφά Αγκά και Ριντβάν Ντελή Χουσείν.

Στο γεύμα ο πρόεδρος του κόμματος Τσαβούς περιέγραψε στους καλεσμένους του τον λόγο για τον οποίο το κόμμα DEB μετέχει στις εκλογές για το ευρωκοινοβούλιο. Ανέφερε πως δεν καλύφθηκε κάποια απόσταση στο θέμα της επίλυσης των θεμάτων της μειονότητας, πως η πατρίδα μας η Ελλάδα δεν έσκυψε στα θέματα της μειονότητας και δεν υπήρξε ειλικρινής σε αυτό το θέμα. Περιέγραψε πως το κόμμα DEB έχει ολοκληρώσει την διαδικασία ανασύστασης του, συνεχίζει τις προσπάθειες του να γίνει μέλος σε διεθνείς φορείς, πέρσι έγινε μέλος στην Ομοσπονδιακή Ένωση Ευρωπαϊκών Λαών (FUEN), υπέβαλε αίτημα να γίνει μέλος στην Ελεύθερη Ευρωπαϊκή Συμμαχία και ότι και οι δύο αυτοί φορείς άσκησαν κριτική λέγοντας για ποιο λόγο ένα κόμμα 23 ετών δεν μετέχει στις εκλογές.

Ανέφερε πως η μειονότητα είναι υποχρεωμένη κινούμενη μέσα σε ενότητα και ομοψυχία, να μεταφέρει μέσω του εκλογικού καναλιού την παρουσία και τα θέματα της σε όλο τον κόσμο. Εξέφρασε την συγκίνηση του από αυτή την εικόνα της ενότητας και ομοψυχίας, ευχαρίστησε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και ευχήθηκε σε όλους επιτυχία. Υπογράμμισε πως ως κόμμα DEB τηρεί ίσες αποστάσεις από όλους τους υποψήφιους.


Αργότερα πήρε τον λόγο ο αντιπρόεδρος του κόμματος ο Οζάν Αχμέτογλου, ο οποίος είπε πως μειονοτικοί υποψήφιοι που κατεβαίνουν με άλλα κόμματα δεν έχουν καμμία πιθανότητα να εκλεγούν, για αυτό όλες οι δυνάμεις της μειονότητας θα πρέπει να ενωθούν υπό την στέγη του DEΒ. Ο αντιπρόεδρος έδωσε γενικές πληροφορίες σχετικά με τις ευρωεκλογές και είπε πως αποτελούν μια ευκαιρία για να τραβηχτεί η προσοχή της Ε.Ε. και αυτών που μέχρι σήμερα αγνοούσαν τα θέματα της.
………………..
Οι υποψήφιοι δήμαρχοι ανέφεραν πως είδαν πολύ θετικά την απόφαση του DEB να μετάσχει στις ευρωεκλογές και εξέφρασαν την άποψη πως η μειονότητα σε αυτό το σημείο θα κινηθεί μέσα σε ενότητα και ομοψυχία
 Ιστοσελίδα του DEB 16/4/2014
 http://tourkikanea.gr/2014/04/deb-101/


7/ EΠΙΣΚΕΨΗ ΝΕΟΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ DEB
O υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής Χασάν Χασάν επισκέφτηκε το κόμμα DEB και ευχήθηκε επιτυχίες
 139810103887254
Ο Χασάν Χασάν επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία του DEB 
Tο Σάββατο 19 Απριλίου ο Χασάν-Χασάν-αντιπρόεδρος της νεολαίας Ροδόπης της Ν.Δ. και υποψήφιος με το συνδυασμό ¨Εμείς η πόλη¨ (σημ.μεταφρ : που υποστηρίζεται από την Ν.Δ.), επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία του DEB, συνεχάρη τον πρόεδρο του κόμματος Μουσταφά Αλή Τσαβούς για την συμμετοχή του DEB στις ευρωεκλογές και ευχήθηκε επιτυχία.
 Ιστοσελίδα του DEB 21/4/2014
Σχ : Ωραίος ο νεαρός νεοδημοκράτης ! Επισκέπτεται το προξενοκίνητο DEB και του εύχεται επιτυχία στις ευρωεκλογές !
http://tourkikanea.gr/2014/04/nd-6/

 Συνεχίζεται...






2 σχόλια:

  1. ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
    Και να καταστεί άμεσα ιδιώνυμο αδίκημα η δράση των Εφιαλτών και των γενίτσαρων στη Θράκη

    του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
    http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/04/blog-post_7371.html

    Ο πρωθυπουργός της χώρας οφείλει να παύσει από τα καθήκοντά του και να αντικαταστήσει άμεσα τον ανίκανο, άχρηστο και επικίνδυνο υπουργό εξωτερικών, που ασχολείται με την προσωπική πολιτική του επιβίωση, αδιαφορώντας παντελώς για τις επικίνδυνες εξελίξεις που συμβαίνουν στον τόπο μας και βάζουν φωτιά στο φυτίλι του δυναμίτη...

    Το απόστημα άνοιξε πλέον για τα καλά, κι αυτή η εξέλιξη για δεκάδες λόγους είναι πολύ πιο επικίνδυνη από τη λανθάνουσα και σιωπηρή συμβίωση μαζί του.

    Οι επιλογές που έχουμε είναι μονάχα δυο, και το δίλημμα είναι αμείλικτο ώστε δεν αφήνει σε κανέναν πλέον το περιθώριο να βάλει νερό στο κρασί του.

    Ένα ανοικτό απόστημα που ξεχειλίζει από παντού βρωμιά και δηλητήριο, ή το τσακίζεις ολοκληρωτικά ή σου τσακίζει ολόκληρο το σώμα. Τελεία και παύλα.

    Οι εξελίξεις στη Θράκη επιβεβαίωσαν με τρόπο δραματικό, δυο οδυνηρές και άκρως επικίνδυνες αλήθειες:...

    Η πρώτη είναι πως εκεί υπάρχει και δρα ασύδοτα, μια επικίνδυνη γιάφκα πρακτόρων που καθοδηγείται, χρηματοδοτείται και εναρμονίζεται απόλυτα με την τουρκική εξωτερική πολιτική, και υποστηριζόμενη από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, εργάζεται συστηματικά για την αποσταθεροποίηση της χώρας.

    Η δεύτερη είναι πως τέσσερα τουλάχιστον κόμματα του Ελληνικού κοινοβουλίου (το ΠΑΣΟΚ, η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜΑΡ), όχι μονάχα ανέχονται αυτή την κατάσταση, αλλά ενθαρρύνουν στελέχη τους που συνεργάζονται ανοικτά με αυτό το επικίνδυνο καρκίνωμα στη Θράκη, και λειτουργούν αντικειμενικά ως Πέμπτη φάλαγγα στους...

    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/04/blog-post_7371.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. >ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ< Ποιος θα τον απολύσει;
    >να καταστε< Ποιος θα το καταστήσει.

    Έχεις την απάντηση για το ποιος και πώς; Αν όχι, τέτοιου είδους κενολογίες δεν προσφέρουν τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.