29/5/14

Εκδήλωση 29 Μαΐου 2014 στο Πόλις Art Cafe: «Φως στην Άλωση και το Μέλλον της Πόλης»

Πρόσκληση
Πρόσκληση
Οι ιστοσελίδες Δίκτυο Μικρασιάτης και Pontos-news και οι Εκδόσεις Ινφογνώμων σας καλούν στην εκδήλωση «Φως στην Άλωση και το Μέλλον της Πόλης», που θα γίνει στις 29 Μαΐου 2014, ώρα 20:00, στο Polis Art Cafe, Πεσμαζόγλου 5, Στοά Βιβλίου, τηλ: 2103249588.
Για το ιστορικό κομμάτι της εκδήλωσης θα μιλήσει ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Τάσος Κοντογιαννίδης, ενώ για το σήμερα και το αύριο της Πόλης και του Ελληνισμού γενικότερα θα μιλήσει ο π. Πρόεδρος της Millennium Bank Γιώργος Τανισκίδης.
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Διευθύντρια της Ποντιακής Γνώμης και υπεύθυνη εκδόσεων του εκδοτικού οίκου Ινφογνώμων κ. Χριστίνα Χαφουσίδου.
Θα προβληθεί 10λεπτο βίντεο για την Πόλη των Πόλεων και θα απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωποι Ομοσπονδιών και Συλλόγων που υποστηρίζουν την εκδήλωση.
H εκδήλωση θα κλείσει με τη βυζαντινή χορωδία του Πρωτοψάλτη κ. Γεωργίου Κακουλίδη.
Την εκδήλωση υποστηρίζουν η Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών (ΟΙ.ΟΜ.ΚΩ.), η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος (ΟΠΣΕ) και ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος της Παμποντιακής ΟμοσπονδίαςΕλλάδος.


1 σχόλιο:

  1. Αφού θα μιλήσει ο Τανισκίδης, τότε πρέπει να μιλήσει κι ο Φιλιππίδης που τώρα ξέρει και από τούρκικες φυλακές, για να δέσει σφιγκτά η πατριωτική κρέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.