23/7/14

Ουκρανία: Η μεγάλη ζαριά...

Απόστολος Αποστολόπουλος
Στην Ουκρανία παίζεται η τύχη του Κόσμου. Άμεσος στόχος (των ΗΠΑ) είναι να ελέγξουν απολύτως την Ουκρανία για να κλείσει η τανάλια γύρω από τη Ρωσία ή, εναλλακτικά, να υποχρεωθεί ο Πούτιν να επέμβει και να επιστρέψουμε στο «σιδηρούν παραπέτασμα». Το αποτέλεσμα και στις δυο περιπτώσεις θα είναι να κοπεί, κυριολεκτικά με το μαχαίρι, η προσέγγιση της ΕΕ, ειδικά της Γερμανίας, με τη Μόσχα. Απώτερος στόχος είναι ο απόλυτος έλεγχος της Ευρώπης, ο τρόπος είναι η απομόνωση της Ρωσίας.
Η εισβολή του Ισραήλ στη Γάζα, το Παλαιστινιακό, η ίδρυση Κράτους από τους Κούρδους και όλες οι άλλες αντιπαραθέσεις είναι σημαντικές αλλά περιφερειακές συγκρούσεις, συγκριτικά ήσσονος σημασίας. Στον έλεγχο της Ευρώπης, της Κεντρικής Ευρώπης, βρίσκεται ακόμα σήμερα το κλειδί για την πλανητική Εξουσία. Λέγεται ότι κάποιοι στις ΗΠΑ θεωρούν πως το έπαθλο αξίζει ακόμα και ένα Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Έχει παρέλθει η εποχή όπου τηρούνται τα προσχήματα. Μιλάνε παντού τα Όπλα. Ταυτόχρονα και παράλληλα μαίνεται η Οικονομική σύγκρουση σε κάθε γωνιά του Πλανήτη. Το δολάριο, σύμβολο της πλανητικής αμερικανικής κυριαρχίας, κινδυνεύει. Άλλοι πόλοι Οικονομικής Εξουσίας απειλούν να το αντικαταστήσουν στις διεθνείς συναλλαγές. Με πρωταγωνιστές τους BRICS, Ρωσία, Κίνα, Ινδία, Βραζιλία, Ν. Αφρική, είναι θέμα χρόνου να τα καταφέρουν. Οι BRICS ίδρυσαν δικό τους ΔΝΤ και δική τους Παγκόσμια Τράπεζα. Σύντομα μπορούν να σταθούν ισότιμα απέναντι στους Δυτικούς Οργανισμούς. Ο χρόνος είναι ο πολύτιμος στρατηγικός παράγων για όλους. Ρωσία/Κίνα και οι άλλοι BRICS έχουν ζωτική ανάγκη Ειρήνης ώστε να προλάβουν να καλύψουν το χάσμα ισχύος από τη Δύση. Η Δυτική Αυτοκρατορία έχει συμφέρον να το αποτρέψει.
 Η Ρωσία χάλασε τα σχέδια των Δυτικών στη Μ. Ανατολή στηρίζοντας τον Άσαντ και τώρα ανάβει φωτιές στην «πίσω αυλή» των ΗΠΑ με την επίσκεψη του Πούτιν στη Λ.Αμερική. Η Ρωσία χάρισε τα χρέη στην Κούβα, η Κίνα δάνεισε την Αργεντινή ώστε να αποφύγει τη χρεοκοπία. Η Περιφέρεια είναι ο αδύνατος κρίκος της Δυτικής αλυσίδας. Όρος για να κρατηθεί υπό έλεγχο η Περιφέρεια είναι η σιδερένια πειθαρχία και ενότητα στο «κέντρο», στην Ευρώπη. Συνοπτικά: Όπλα και Χρήμα, Μητροπόλεις και Περιφέρεια εμπλέκονται σε μια ενιαία αδυσώπητη μάχη με αμφίβολη έκβαση. Το επίκεντρο βρίσκεται στην Ουκρανία.
 Όποιος κατέχει την Ευρασία (χοντρικά, από την Ουκρανία ως βαθιά στην Ασία) είναι ο κυρίαρχος του πλανήτη- Μάκιντερ, 1904. Η Γερμανία υπό τον Χίτλερ επιδίωξε να την κατακτήσει. Η στρατηγική δεν άλλαξε, η Γεωγραφία δεν αλλάζει, άρα και τα συμφέροντα που απορρέουν. Η διαφορά είναι ότι η Γερμανία επιδίωξε τότε να φάει μόνη της όλο το ψωμί. Τώρα καλείται, ως υποδεέστερη, να συνταχθεί με τις ΗΠΑ, στη μάχη ζωής/θανάτου που εξελίσσεται, στην ίδια περιοχή με τον ίδιο στόχο. Το Βερολίνο φαίνεται να υποκύπτει αλλά ποτέ δεν ξέρεις τις αποστασίες, τις απότομες μεταστροφές, τις τελικές αποφάσεις-γιατί άραγε η Μέρκελ, λένε ότι, σκέπτεται να αποχωρήσει πρόωρα;
  Η προσέγγιση Ρωσίας/Κίνας δημιουργεί συνθήκες πρωτοκαθεδρίας  για τον έλεγχο της Ευρασίας, με τη Δύση να τρέχει δεύτερη, ΗΠΑ/ Γερμανία/ ΕΕ μαζί. Η Ουκρανία είναι η αρχή της Ευρασίας, από την ευρωπαϊκή πλευρά. Η κατοχή της τη μετατρέπει σε εφαλτήριο εισβολής, όπως στον Β΄ Πόλεμο, ή σε Τείχος απομόνωσης, όπως στον Ψυχρό Πόλεμο, αλλά ποιος θα την ελέγχει; Στην Περιφέρεια, το πρώτο πλευρικό χτύπημα του Πούτιν στη Μ. Ανατολή θεωρήθηκε τόσο σοβαρό ώστε να προκαλέσει άμεση απάντηση στην «καρδιά», στην Ουκρανία. Ο Πούτιν ανταπόδωσε με την επίσκεψη στη Λ. Αμερική επιδιώκοντας δεύτερη αιμορραγία στην αμερικανική/δυτική αυτοκρατορία. Διόλου τυχαία η πρόεδρος της Βραζιλίας Ρούσεφ δήλωσε στα ΜΜΕ (έπαιξε άπαξ) ότι το Μαλαισιανό αεροσκάφος καταρρίφθηκε από λάθος. Στόχος, είπε, ήταν το αεροσκάφος του Πούτιν που  είχε περάσει λίγη ώρα πριν.
Η Ευρώπη προτεκτοράτο των ΗΠΑ, λέει ο Μπρζεζίνσκι (Μεγάλη Σκακιέρα 1997) και η Ελλάδα νεοαποικία των Βρυξελλών/ Βερολίνου. Ο λόγος, στην Αθήνα, περί πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής, απαιτεί άκρα προσοχή στις σημερινές σκληρές, αδυσώπητες συνθήκες. Η αλλαγή συνόρων είναι στην ημερησία διάταξη, όχι κάπου μακριά αλλά στην Ευρώπη. Είναι επικίνδυνη η πίστη στα παλιά, στο αμετάθετο των συνόρων, χωρίς προετοιμασία για το άμεσο μέλλον. Όποιος δεν καταλαβαίνει τη διαφορά ανάμεσα στα λεφούσια τουριστών που περνάνε τα σύνορα με στόχο τις παραλίες και σε στρατιώτες που αποβιβάζονται σε παραλίες ή διασχίζουν ποτάμια για να καταλάβουν νησιά και εδάφη, είναι καταδικασμένος. Αν επικαλείται τον διεθνισμό του, το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού, ή τη διανοητική του καθυστέρηση είναι άνευ σημασίας.

24 σχόλια:

  1. Καλη η προσπαθεια κυριε αποστολοπουλε, αλλα σου ξεφευγει η καρδια της υποθεσης. Σημερα ζουμε της τελευταιες ημερες του φιδιου, που ακουει στο ονομα σιωνισμος. Σημερα καταρρεει η δικτατορια του παγκοσμιου οργανωμενου εγκληματος των σιωνιστων. Αυτα τα μυρικασματα, που εγκλωβισαν τους ανθρωπους σε στημενες απατες ιδεολογιων. Αυτοι οι περιουσιοι απατεωνες που καταληστευουν την ανθρωποτητα, οδηγωντας της κατα καιρους σε πολεμικα κρεματορια. Ηρθε το τελος τους, αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Ο πουτιν εχει στραφει συνειδητα σε αυτο το παγκοσμιο κακο. Η εξελιξη θα ειναι οδυνηρη, αλλα το τελος για οσους επιβιωσουν θα ειναι φωτεινο. Ηρθε επιτελους η ωρα του ανθρωπου και το τελος του σιωνιστικου τερατος. Ξεκαθαρισμα, ολοι οι σιωνιστες ειναι εβραιοι αλλα οχι ολοι οι εβραιοι σιωνιστες. Ο σιωνισμος ειναι το αναλογο του ναζισμου, ολοι οι ναζι ηταν γερμανοι, αλλα οχι ολοι οι γερμανοι ναζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πως θα γίνει αυτό αντιπροοδευτικέ;Η Δύση και δη η Ευρώπη ολόκληρη ελέγχεται στην πολιτική, στα ΜΜΕ, στα κόμματα.
    Στην Ελλάδα παραδείγματος χάριν δεν υπάρχει Πατριωτικό κόμμα. Η ΧΑ είναι η εμπροσθοφυλακή της Νέας Τάξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ἄς μοῦ ἐξηγήσης dexihalf,ἄν ἡ Χ.Α εἶναι ἡ ἐμπροσθοφυλακὴ τῆς Νέας Τάξεως,γιατὶ εἶναι στὴν φυλακὴ οἱ σπουδαιότεροι αὐτῶν;

    Φυλακίζουν καὶ διαλύουν τοὺς δικοὺς τους;

    Περίεργο δὲν ἀκούγεται;



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κείμενο που περιγράφει όλη την τσόχα και όλες τις ζαριές είναι σε αντίθεση με τον τίτλο.

    Η υπόθεση Ουκρανία έχει σταθεροποιηθεί και είναι εις βάρος των Αμερικανοσιωνιστών. Αλλά οι εξελίξεις τρέχουν σε όλο τον πλανήτη.

    Σε όλα τα υπόλοιπα μέτωπα την πρωτοβουλία των κινήσεων έχουν πολλοί λαοί και πολλές κυβερνήσεις που έχουν ξεκινήσει πλέον τον πόλεμο με τους Αμερικανοσιωνιστές.

    Δεν έχει δυνάμεις πλέον ο εξαθλιωμένος παγκόσμιος χωροφύλακας για να συνεχίσει την πολιτική της καταστροφής των λαών που δεν δέχονται να υποδουλωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Are we 100% sure Russia or China are the targets? Could it be Germany? Mercel and Hitler have a lot of similarities. The most important that both have served a bigger game for the benefit of the same people.

    1. Germany robs the South and brings the money home to the German Central Bank
    2. Whole EU hates Germany
    3. England cannot accept another superpower in EU
    4. Russia is brought in as the necessary evil in the story
    5. A war starts and Germany is no longer a safe place for investments
    6. All of Europe´s money gets transfered to US reviving its dead economy
    7. US lends the very same money it took to rebuild EU
    8. The same bankers once again get richer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @NikoApelles: θα ηταν καλο να εγραφες τα σχολια σου στην Ελληνικη Γλωσσα και οχι στα Αγγλικα. Το συγκεκριμενο ιστολογιο απευθυνεται σε Ελληνες αναγνωστες. Το να προτιμας στον σχολιασμο σου -οντας Ελληνας-, τα αγγλοσαξωνικα με ιστορια μετα βιας 800 ετων και οχι την Ελληνικη με ανω των 4000 ετων υπαρξη και εξελιξη, δειχνει εκ μερους ελλειψη μορφωσεως και μια χονδροειδη ξενομανια!!

      Διαγραφή
  6. Unknown η ΧΑ είναι ένα Θεοσοφιστικό
    αποκρυφιστικό κόμμα. Από την εποχή του Χίτλερ ακόμη το σύνθημα ήταν "ο άνθρωπος της Νέας Τάξης". Χρηματοδότες του Ναζισμού από πάντα είναι η Σαϊεντολογία που περισσότερο δραστηριοποιείται αριστερά. Πίσω από τη θεωρία του Ναζισμού υπάρχουν αρκετές δήθεν "φιλοσοφικές" οργανώσεις.

    Θα σου δώσω ένα απλό παράδειγμα που προέρχεται από τη θεωρίας της Θούλης: Ποια γλώσσα θεωρούν αρχαιότερη οι οπαδοί της ΧΑ,την ελληνική ή την Ινδοευρωπαϊκή ; Η απάντηση είναι ότι προερχόμαστε α['π τους Ινδοευρωπαίους. Η Ναζιστική θεωρία είναι ένα δημιούργημα του Σιωνισμού.
    Χρηματοδότες του Χίτλερ ήταν οι Σιωνιστές Crups, Warburg κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενα παιδι του σιωνισμου, ο μαρξ, ειχε πει οτι ο καπιταλιστης ειναι ικανος να πουλησει το σχοινι που θα τον κρεμασουν. Ειπε πολλες αληθειες ο μαρξ για να κρυψει το μεγα ψεμα! Το πανο της απελευθερωσης του εργατη, απλα ηταν επικαλυμμα της ισοβιας καθειρξης του, στον παγκοσμιο δυναστη! Το μεγα λαθος του σιωνισμου, ειναι οτι πιστεψε, οτι μπορει να υποδουλωσει την ανθρωποτητα, απλα και μονον επειδη οι ιστορικες συγκυριες του επετρεψαν να ποδηγετησει το χρηματοπιστωτικο συστημα του κοσμου! Δεν μπορεσε να διαχωρισει τις δυο απλες εννοιες, τον ανθρωπο και την οικονομια! Δεν μπορεσε να δει τις διαφορες τους. Τις χαωδεις. Πιστεψε οτι ο ανθρωπος ειναι απλα homo economicus. Ετσι λοιπον, επεσε στην παγιδα της ταυτισης, και "λογικα" σκεπτομενος, ειπε αφου ο ανθρωπος ειναι οικονομικο ον, και εγω ελεγχω την οικονομια, αρα ελεγχω τον ανθρωπο!! ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ. Η συνεχεια λιγο πολυ γνωστη, αρχισε η προσπαθεια του ελεγχου με τερτιπια και κολπακια διαφορα κλπ κλπ. Τα γνωστα. Ο ηλιθιος (ο σιωνισμος) δεν καταλαβε οτι τα κολπακια του, μοιραια απελευθερωνουν δυνατοτητες οι οποιες τον καταργουν (τον σιωνισμο). Επι παραδειγματι, για να κανει την βρωμικη προπαγανδα του, χρειαζεται μια τεχνολογια, η οποια εκτος απο την δυνατοτητα μαλακοποιησης του οχλου, δινει και στον οχλο την δυνατοτητα να ρεφαρει απο την ραστωνη και το χλαπακιασμα των σιωνιστικων σκουπιδιων που εξαπολυουν τα βοθροκαναλα τους. Ηλθεν εν ολιγοις, η ωρα της παγκοσμιας αφυπνισης δια του ιντερνετ. Και ο τελευταιος χαχολος εχει ακουσει για την προσπαθεια των εβραιων (στην λαϊκια) να υποδουλωσουν τους ανθρωπους! Αυτο πριν 30 χρονια ηταν αδιανοητο. Ετσι λοιπον αγαπητοι και αγαπητες, ο σιωνισμος αρχισε να βιωνει ενα οδυνηρο τελος, που αρχισε με το ιντερνετ. Το ιντερνετ ειναι η αιτια που δημιουργηθηκαν οι brics. To internet ειναι αυτο που θα θαψει αυτην την ηλιθια συνωμοσια μερικων εβραιων κουμαριτζιδων, που νομισαν (οι μαλακες) οτι θα κανουν την ανθρωποτητα γαλερα, για να τραβα κουπι για τα μουτρα τους. Οι ιδιοι οι εβραιοι, πρεπει να τους αποκαλυψουν (τους σιωνιστες), και να τους παραδωσουν στην ανρωποτητα για την μεγαλη δικη. Ετσι θα εξιλεωθουν, και θα ξαναβρουν την θεση τους αναμεσα στους ανθρωπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ αντιπροοδευτικέ δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα όπως τα περιγράφεις. Είναι δύσκολο πράγμα να καταρρεύσει ο οργανωμένος από χρόνια Σιωνισμός. Αν καταφέρει και διαφωτίσει η Ρωσία, μέσω internet τους υπόλοιπους λαούς ίσως αποδειχθούν τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών που ισχύουν. Στη χώρα μας είναι δύσκολο να γίνει γιατί πίσω από το Σιωνισμό είναι ολόκληρο το πολιτικό προσωπικό.
    Αν ο Σαμαράς ήταν ηγέτης δεν θα έβγαζε τον Κοντομηνά από τη φυλακή και θα έπαιρνε στα χέρια του ΜΜΕ.
    Δυστυχώς κάποιος κινεί τα νήματα στα ΜΜΕ της χώρας, με ποιο τρόπο;
    ας μας πει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα.
    Για να μην αμφιβάλλει κανείς και ειδικά ο Unknown για την υποστήριξη και καταβολές του Ναζισμού, ας διαβάσει για τον Ιερέα της Σαϊεντολογίας, πρωθυπουργό της Ουκρανίας Arseniy Yatsenyuk

    http://www.pentapostagma.gr/2014/03/%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%B1%CF%83-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%83%CE%B1%CE%B7%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%B8%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ dexihalf

    >Χρηματοδότες του Ναζισμού από πάντα είναι η Σαϊεντολογία που περισσότερο δραστηριοποιείται αριστερά<

    Καλό θα ήταν να παρατίθενται πηγές και προπαντός οι σχολιαστές να έχουν στοιχειώδεις γνώσεις του αντικειμένου. Αν έκανες τον κόπο να ρίξεις μια ματιά οπουδήποτε, θα έβλεπες ότι η Σαϊεντολογία είναι μεταπολεμική. Πώς, λοιπόν, χρηματοδοτούσε τον Χίτλερ και τι σημαίνει "περισσότερο δραστηριοποιείται αριστερά"; Έχει ... πολιτική κατεύθυνση;

    >Σιωνιστές Crups, Warburg<

    Ποιος είναι ο/οι Crups και από πού κι ως πού οι Warburg χρηματοδοτούσαν τον Χίτλερ; Η οικογένεια είχε εγκαταλείψει την Γερμανία το 1938 και τα δύο μέλη που έμειναν πίσω, στην Altona, Gerta και Betty Warburg (μητέρα και κόρη), δολοφονήθηκαν το 1940 στο στρατόπεδο συγκεντρώσεως (εξοντώσεως) Sobibór.

    @ Unknown

    Το ερώτημά σου είναι σωστό, διότι αυτά που γράφει ο άλλος είναι αρλούμπες. Ο όρος "Νέα Τάξη" έχει χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς από διάφορους με διαφορετική έννοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τώρα καλείται, ως υποδεέστερη (η ΕΕ), να συνταχθεί με τις ΗΠΑ, στη μάχη ΔΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ζωής/ ΔΙΚΟΥ ΤΗΣ θανάτου που εξελίσσεται, στην ίδια περιοχή με τον ίδιο στόχο....
    Οι ΗΠΑ ειναι εναν ωκεανο μακρυά !!!! ...αμάχους, υποδομες και παραγωγικη βαση δεν θα θρηνησει.
    Αρα.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Nativist

    Νομίζεις γράφω αυθαίρετα χωρίς αποδείξεις:
    Ο Χίτλερ στο εργοστάσιο Crups στο Έσσεν.Η εικόνα από το βιβλίο "Βάλτερ Γκαίρλιτς- "Χρηματοδότες-της-Εξουσίας"
    http://s29.postimg.org/q5psbvp3b/Crups.jpg

    Το αν συνδέεται η Σαηεντολογία με το Ναζισμό να συστήσω δυο βιβλία

    1. Οι μισθοφόρος της Νέας Τάξης
    Αντώνιου Μποσνακούδη
    2. Ο Ναζισμός με άλλο πρόσωπο του
    Πρωτοπρεσβύτερου Αντώνιου Αλεβιζόπουλου

    Αν πάλι δεν θέλεις να αγοράσεις βιβλία, βάζω ένα απόσπασμα και το βιβλίο του Μποσνακούδη και δίνω και ένα λίνκ για εμβάθυνση

    Ο Χίτλερ είχε άμεση σχέση με τη μυστική "Εταιρία της Θούλης" (Thule Society) και την "Εταιρία Βρίλ" (Vril Society). Ο Χάμπαρντ υπήρξε μέλος του Τάγματος του Ναού της Ανατολής (OTO), υπό την ηγεσία του αρχισατανιστή Aleister Crowley, αλλά και σε Ροδοσταυρικό Τάγμα και ενσωμάτωσε πολλά στοιχεία από αυτούς τους χώρους μέσα στη Σαηεντόλοτζυ. Ο Χάμπαρντ στους αποκρυφιστικούς κύκλους θεωρείται ως αποτυχημένος μάγος, αποκρυφιστής, έχοντας φθάσει σε κάποια αρχικά στάδια του OTO και όταν ούτε εκεί δεν μπόρεσε να σταθεί (έκανε κομπίνες εναντίον μελών του και δικούς του αυτοσχεδιασμούς στις τελετουργίες του "Φεγγαρόπαιδου") έφτιαξε μία αποκρυφιστική σαλάτα και άνοιξε το δικό του "μαγαζάκι". Κάποιοι ακόμη τον κατηγορούν ότι έγινε πιόνι των αντιπάλων (Μαύρα Τάγματα, Μαύρη Στοά κ.τ.λ.), κάτι όχι απίθανο αφού η Σαηεντόλοτζυ γίνεται καλός μισθοφόρος.

    http://www.egolpion.com/nazism_scientology.el.aspx#ixzz38OCpXTQK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. >Νομίζεις γράφω αυθαίρετα χωρίς αποδείξεις<

    Δεν το νομίζω. Το κάνεις, αφού δεν παραθέτεις καμμία. Και συνεχίζεις να γράφεις ανεύθυνα, μιας και δεν μπήκες καν στον κόπο να δεις πώς γράφεται όνομα της οικογενείας Krupp. Γι αυτό ρώτησα "Ποιος είναι ο/οι Crups", μπας κι ανοίξεις τα μάτια σου, αλλά δεν βαρυέσαι, ό,τι νά 'ναι. Βέβαια, στο URL της φωτογραφίας το γράφει "crups", διότι από εκεί που την αλίευσες μάλλον γράφουν ... craps.
    Οι οικογένεια Krupp, λοιπόν, ναι, ήταν από τους χρηματοδότες του και ασφαλώς επισκέφτηκε τα εργοστάσια της μεγαλύτερης χαλυβουργίας του κόσμου. Αλλά εσύ γράφεις ότι ήσαν ... σιωνιστές. Από πού κι ως πού; Και βέβαια, για τους Warburg ούτε κουβέντα.

    Εγώ αμφισβήτησα ότι τον χρηματοδοτούσε η Σιεντολογία, όπως γράφεις, εκτός κι αν δεν ξέρεις τι γράφεις (το πιθανότερο). Τον λόγο τον εξήγησα και δεν βλέπω να διορθώνεις το λάθος σου. Ούτε απάντησες για την ... αριστερή (sic) δραστηριοποίηση της΄... Σαϊεντόλοτζυ (έχουν πλάκα όλοι δαύτοι οι αγράμματοι).

    Στα περί αποκρυφισμού (και όχι μυστικισμού, υπάρχει διαφορά) των ναζί, ούτε αναφέρθηκα, ούτε μ' ενδιαφέρουν.

    Φρόντιζε να καταλαβαίνεις τι σού γράφουν και να απαντάς επ' αυτών και μόνο, ώστε να μην εκτρέπεται η συζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η εικόνα μέσα γράφει Κρουπ στα ελληνικά με ένα Π. Αυτό δε σημαίνει ότι εσύ έχεις δίκιο. Για Warburg τι θέλεις να μάθεις; Αν χρηματοδότησαν το Χίτλερ και τον Στάλιν και δημιούργησαν το δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο τεχνητά;Ψάξε το διαδίκτυο, γεμάτο είναι από αναφορές και παραπομπές

    Για Σαηεντολογία αναφέρεσαι στο Χίτλερ ενώ εγώ δε σταμάτησα εκεί, συνέχισα ακόμη και στο σήμερα και
    γιατί λόγου χάρη δεν απαγορεύεται
    ο φθλοσφικός οργανισμός Νέα Ακρόπολη και φυλακίζονται ο Μιχαλολιάκος , ο κασιδιάρης και οι υπόλοιποι; Αφού στη βάση τους
    η θεωρία και οι δυο οργανώσεις έχουν τη Σατανίστρια Μπλαβάτσκυ.
    Οπότε το αριστερά έχει να κάνει με αριστερές οργανώσεις που πιστεύουν στη Θεοσοφία όπως και η ΧΑ. Και είναι αρκετές.
    Ο Χάμπαρντ που έγραψα παραπάνω ότι ήταν του Τάγματος του Ναού της Ανατολής (OTO), ήταν αυτός που δημιούργησε τη Σαηεντολογία.

    Ο αποκρυφισμός και φυσικά δεν σε ενδιαφέρει γιατί είναι η ουσία όλων των παραπάνω , η βάση και η μέθοδος του Σιωνισμού να εισβάλει σε ξένα κράτη μέσω οργανώσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και για να μη προλάβεις τις τρίπλες πάρε μια αναφορά για τον Warburg

    Η Παγκοσμιοποίηση καθοδηγειται από την Χρηματοπιστωτική Διεθνή και το «Τάγμα».

    Αυτή ειναι η αλήθεια.

    «Θα έχουμε Παγκόσμια Διαβέρνηση, είτε το θέλουμε, είτε όχι. Το μόνο ερώτημα είναι το αν αυτή η Παγκόσμια Κυβέρνηση, επιτευχθεί με τη βία ή συναινετικά.

    James Paul Warburg* ( 1896 – 1969).H δήλωση αυτή έγινε στις 17 Φεβρουαρίου 1950, ενώπιον της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ**.
    **Senate Foreign Relations Committee (1950). Revision of the United Nations Charter: Hearings Before a Subcommittee of the Committee on Foreign Relations, Eighty-First Congress. United States Government Printing Office. p. 494. Testimony on Wikisource

    * Ο James Paul Warburg, που ήταν σύμβουλος του Ρούσβελτ, ήταν ο γιός του Paul Moritz Warburg, (Παύλος Μωυσής Βάρμπουργκ) (1868 – 1932). Ο Paul Moritz Warburg ήταν τραπεζίτης Τέταρτης Γενιάς. Γεννήθηκε στο Αμβούργο .
    Ο πατέρας του, Μωυσής ,ήταν πρόεδρος της οικογενειακής τράπεζας M.M. Warburg & Company, που είχε ιδρυθεί το 1798. Το Οκτώβριο του 1895, ο Πώλ Βάρμπουργκ παντρεύτηκε στην Νέα Υόρκη την κόρη του Σολομών Λέμπ, (Solomon Loeb), ιδρυτή της επενδυτικής Τράπεζας Kuhn, Loeb & Company , Νίνα.

    Το 1902, έγινε συνέταιρος στην Τράπεζα του πεθερού του την Kuhn, Loeb & Company, όπου διευθυντής ήταν , ο άλλος γαμπρός του Λέμπ, ο Jacob Schiff.

    Εγινε αμερικανός πολίτης το 1911.Ανέλαβε την προσπάθεια για την δημιουργία της (ιδιωτικής) Ομοσπονδιακής Τράπζας των ΗΠΑ, (FED), το 1907. Το 1910 ήταν διευθυντής της Wells Fargo & Company, από όπου παραιτήθηκε το 1914, επειδή τοποθετήθηκε στο Συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, που δημιούργησε το 1913 ο πρόεδρος Γουίλσον. Τη θέση του στην Wells Fargo & Company κατέλαβε ο κουνιάδος του Σιφ. Στην FED ο Βάρμπουργκ έμεινε ως το 1918. Το 1921 έγινε ο πρώτος διευθυντής του Council on Foreign Relations. Ο Βάρμπουργκ όταν πέθανε το 1932, ήταν πρόεδρος της Manhattan Company και διευθύνων σύμβουλος της Bank of Manhattan Trust Company, της Farmers Loan and Trust Company of New York, της First National Bank of Boston, της Baltimore & Ohio Railroad, της Union Pacific Railroad, της Los Angeles & Salt Lake Railroad, της Western Union Telegraph Company, της American I.G. Chemical Company, της Agfa Ansco Corporation, και της Τράπεζας Warburg & Company του Άμστερνταμ, από την οποία πέρασαν τα 25 εκ.δολλάρια που προσέφερε η Γουώλ Στρήτ στον Χίτλερ.

    Σπ.Χ

    http://deltio11.blogspot.gr/2010/08/blog-post_1016.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επανάληψη του σχολίου μου @ dexihalf, 25 Ιουλίου 2014 - 9:50 π.μ.:

    Μπλα-μπλα-μπλα και απάντηση επί της ουσίας των ερωτήσεών μου μηδέν.

    >Χρηματοδότες του Ναζισμού από πάντα είναι η Σαϊεντολογία που περισσότερο δραστηριοποιείται αριστερά.<

    Πώς χρηματοδοτούσε η Σαϊεντολογία τον ναζισμό, αφού είναι μεταγενέστερή του; Ποιες αριστερές οργανώσεις πιστεύουν στην Θεοσοφία; Είναι αυτό εξ ορισμού δυνατόν, αφού οι αριστεροί είναι υλιστές;

    >Ψάξε το διαδίκτυο, γεμάτο είναι από αναφορές και παραπομπές<

    Ποτέ δεν παραπέμπεις κάποιον να ψάχνει γι αυτά που εσύ ισχυρίζεσαι. Αντιθέτως, εσύ οφείλεις να προσκομίζεις πηγές/αποδείξεις και αυτό δεν το έχεις κάνει ακόμη. Δεν κατάλαβα γιατί μού παραθέτεις τις ανοησίες του γραφικού Χατζάρα. Προκύπτει από πουθενά ότι χρηματοδότησαν τον Χίτλερ; Περιμένω απάντηση.

    Από πού προκύπτει ότι οι Krupp ήσαν σιωνιστές; Περιμένω απάντηση.

    > Σατανίστρια Μπλαβάτσκυ<

    Ξέρεις ποια ήταν η Γιελένα Πετρόβνα Μπλαβάτσκυ και από πού προκύπτει ότι ήταν ... σατανίστρια; Έχεις διαβάσει κανένα βιβλίο της και ποιο; Διότι, μέσα από τα βιβλία της πρέπει να προκύπτει ότι είναι σατανίστρια και όχι από τις ανοησίες του ενός και του άλλου. Λοιπόν, ποια ακριβώς ήταν η Μπλαβάτσκυ και τι πρέσβευε; Περιμένω απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Υποστήριξα ότι ο Σιωνισμός οργανώνεται ένδοθεν των λαών μέσα από μυστικές οργανώσεις και δη θρησκευτικές.
    Υποστήριξα επίσης ότι η βάση του Ναζισμού είναι η Θεοσοφία
    όπως και σε πολλές άλλες οργανώσεις και δη αριστερές (αυτές δεν τιμωρούνται) .


    Για την Μπλαβάτσκυ :

    Οι ιδέες του πνευματισμού εξαπλώθηκαν στη Δύση με την θεοσοφία της Helena Petrowna Blavatsky (1831-1891).

    Η Μπλαβάτσκυ ήταν Ρωσσίδα γερμανικής κατα­γωγής, το γένος Han. Μικρό κορίτσι υπνοβατούσε και έβλεπε οράματα.
    Σε ηλικία 17 ετών παντρεύτηκε το στρατηγό Μπλαβάτσκυ και μετά τρεις μήνες τον εγκα­τέλειψε.
    Ταξίδευσε στην Ασία, στην Αμερική και στην Αφρική, δραστηριοποιήθηκε σαν μέντιουμ στην Αμερι­κή (Η.P. Blavatsky,
    Εις την χώραν των γαλάζιων βου­νών, σ. 16). Ίδρυσε πνευματιστικό κύκλο με την ονο­μασία «Θαυματουργική Λέσχη» (Miracle Club).
    Ο κύ­κλος αυτός μετονομάσθηκε στις 17.11.1875 «Θεοσοφική Εταιρία». Βασικοί συνεργάτες της ήσαν ο σύνταγματάρχης H.S. Olcott και ο W. Q. Judge.
    Σκοπός της κίνησης ήταν η μελέτη των πνευματιστικών φαινομένων. Όμως οι στόχοι της διατυπώθηκαν στα ακόλουθα σημεία:

    Ενοποίηση των ανθρώπων χωρίς φυλετικές κοινω­νικές και θρησκευτικές διαφορές, σπουδή των παγκό­σμιων θρησκειών με σκοπό τη διαμόρφωση
    ενιαίας παγκόσμιας ηθικής, αναζήτηση και ανάπτυξη των κρυ­φών θεϊκών δυνάμεων μέσα στον άνθρωπο.

    Η κίνηση ισχυρίζεται πως η Μπλαβάτσκυ έλαβε εντολή για την ίδρυση της εταιρίας από τη «Μεγάλη Ιεραρχία» της «Μεγάλης Λευκής Αδελφότητας»,
    που αποτελείται από μυθικά υπερανθρώπινα όντα (C.W. Leadbeater, Οι διδάσκαλοι και η ατραπός, σ. 67) και ότι στην Αδελφότητα αυτή άνηκε και η ίδια
    η ιδρύτρια της Θεοσοφικής Εταιρίας (Theosophischen Studien, 1931). Μ' αυτή τη βάση η κίνηση νομιμοποιείται να πρωτοστατήσει στη συνένωση όλων των θρησκειών,
    αφού όλες έχουν την ίδια βάση, τη «Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα», στην οποία κατά την αντίληψη της κίνη­σης ανήκουν όλοι οι ιδρυτές θρησκειών.


    Η συνέχεια για όσους ενδιαφέρονται εδώ:

    http://www.egolpion.com/theosophy_II.el.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παραπάνω "κλωτσησα την μπάλα" για να "βάλω γκολ"... αλλα το μεν το γηπεδο και κερκιδα εμειναν παγερα απαθεις και αδιαφοροι, σαν να μην υπήρξα, η δε μπάλα συμπερασματικα πηγε αουτ, ή το "γηπεδο και κερκιδα" ειναι αποκυημα της φαντασίας μου...!!

    Εστω.. δεν εχω προβλημα "αναγνωρησης". Εχω όμως ενα αλλο προβλημα :
    Ο αθρογράφος δινει μια -αξιέπαινη- διασταση της γεωπολιτικης στρατηγικης της παγκοσμιας κρισης, προσπαθοντας να προσδιορίσει τους κινδύνους και τις συνέπειές της, ΚΑΙ για την Ελλάδα.
    Επικαληται γεγονοτα και καποιους "γκουρου" της παγκοσμιας "μεγαλης σκακιέρας".
    Αξιέπαινο, επαναλαμβάνω, πέραν συμφωνίας ή διαφωνίας εν μέρει ή εν όλω.
    Κάποιος σχολιαστης "πεταχτηκε" στην αδίκως φυλακισμένη Χ.Α... (ποια αραγε η αξιόλογη σχετικοτητα;;)
    Αντιλέγει άλλος οτι "η Χ.Α. είναι ένα Θεοσοφιστικό αποκρυφιστικό κόμμα.." και...
    Ωωωω του θαυματος... ανοιγει τεραστια συζήτηση περι "Θεοσοφίας", φορέων της, "απογόνων και αποτοκων" της.. Στοές, αποκρυφηστικες οργανωσεις, Σιωνισμός, αιρέσεις και "παρα-θρησκείες". Ουκ εστι τέλος...
    Προσωπικα, εδω έμαθα οτι υπήρξε αυτο το "θεο-κίνημα" απο ποιους, ποτε, πως κλπ. Εφτασα μεχρι τον "πράσινο καβαλάρη" της Πλ. Ταχριρ (που αγνοουσα !! )και το "Gospel of Juda" (το ειχα ακουστα)
    Λέγω λοιπον...
    1) "Σιωνιστης" μπορει να ειναι ο καθένας !!
    Απλα "επεδίωξε μόνο το χρήμα" (go for just the money) και "αυτόματα" εισαι στο μονοπάτι της Σιων. Οποιασδήποτε, τυπικα, θρησκείας και να εισαι, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ !! Οι περιουσιοι θα σε θεωρησουν "υπηρέτη" των συμφερόντων τους. Καθόλου σιγουρο οτι θα σε θεωρησουν "δικο τους".
    Οποια "ΣΥΓΧΥΣΗ", "ΣΚΕΔΑΣΗ", "ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ", "ΠΕΛΑΓΟΔΡΟΜΗΣΗ" κλπ συμβαίνουν στους "άλλους" (ημων περιλαμβανομένων) ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ.
    2) Στο παγκόσμιο και στους αιώνες υπήρξαν διαφοροι "πεφωτισμένοι περιουσιοι" ή "περίεργοι τύποι" ή "απροσάρμοστα φρικια" της εκαστοτε "καταστασης" ή "πράκτορες των περιουσίων", οι οποίοι αυτοπροσδιορίστηκαν "πεφωτισμένοι", εγραψαν διαφορες εκδοχές Θρησκο-θεωρίας και προσπάθησαν να συναψουν "συλλογικότητες - λεσχες - αδελφότητες κ.ο.κ ", να τις διαμορφώσουν σε "μαντρια" και να αρχισουν να τα γεμιζουν "ζωα - προβατα-γιδια-γελαδια" κλπ, δια "ζωοκλοπης - προσυλιτισμου".
    Υποθετω οτι οι πλείστοι εξ αυτών απλα χλευαστηκαν και κατέληξαν γρηγορα στην αφάνεια της παγκοσμιας αδιαφορίας ή αγνοιας.
    Υποθέτω, επίσης, οτι λίγοι (αλλα αρκετοι) απο αυτους έτυχαν καποιας "περίεργης υποστηριξης ή ευννοιας", διαδοθηκαν "ονόματι τε και εργω"... βεβαίως ΧΡΗΜΑΣΙ!! Και για δες συμπτωση : οι πλειστοι εκ των "επιφανών" αυτών πρεσβεύουν τα της "ΟΥΝΙΑΣ" ή συναφών προσεγγυσεων !!
    Πολυ βολικο !! ...υπο το ΧΡΗΜΑ όλες οι θρησκείες φαίνονται ΙΔΙΕΣ !! χαχαχα !!
    Ετσι, εμεις, "εδω και τώρα" οντες στα πρόθυρα ενός Γ' ΠΠ, καθόμαστε και αναλύουμε την όποια "Θεο-θεωρία" του καθενός απο αυτους και αναζητουμε ατέρμονες και συχνα ατεκμηρίωτες συγκρίσεις και παραλληλισμους...
    Θα γινομε σοφότεροι;; ...αμφιβάλω!

    (συνεχίζει...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. (προηγουμένου συνέχεια)

    Ας επανέλθω όμως στο "γηπεδο", θα πάρω την "μπάλα" και θα κάνω ενα "μπασιμο"... μπάς και γινω σοφοτερος με την βοηθεια σας :
    3) Ουκρανία: Η μεγάλη ζαριά... (οι παικτες, τα πιονια και τα συμφέροντα - στόχοι)
    α) Η τότε "ΕΟΚ των 15" θεωρήτο σχεδον ισοδυναμη οικονομο-πληθυσμιακα με τις ΗΠΑ. Σε καποιους τομεις ήτο εμφανως ανωτέρα. Ποσο μάλλον αν αναχθει η τότε "δυμαμικη" στην σημερινη "ΕΕ των 28".
    β) Υπο την "κατασταση" του Ψυχρου Πολέμου προστατεύετο -βλέπε ελέγχετο- απο το Αμερικανικο ΝΑΤΟ, μην "πεσει στα χερια της κουμουνας" !! Το δόγμα ήταν "Αμερικανοι μεσα, Γερμανοι κατω, Ρώσσοι (κούμιςςς ) εξω"... τοσο απλα και τοσο "αγγελικά πλασμένα" !!
    γ) Στόχος : το Ευρωπαϊκο παραγωγικο δυναμικό να περιορισθει στην "επικράτειά" της ΕΕ, και να αφησει τις ΗΠΑ απροσκοπτες στην εκμεταλλευση του υπόλοιπου "παγκοσμίου".
    δ) Η "κουμουνα" έπεσε, το "τειχος" έπεσε", οι -ενεργειακες και οχι μονον- δοσοληψίες με την Ρωσσία εγιναν κατακλυσμιαίες... ΚΑΙ εγένετο το ΕΥΡΩ !!! Αρα, η ΕΕ, με προεξάρχουσες την Γερμανια (βιομηχανια) και την Γαλλια (πυρηνικη δύναμη) ΝΟΜΟΤΕΛΙΑΚΑ γινονται ΑΠΕΙΛΗ του ΔΟΛΑΡΙΟΥ !!
    ε) Η Ρωσσία καθιστάται ΝΟΜΟΤΕΛΙΑΚΑ αδιαφιλονικητος ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ -κυρίως στα ενεργειακα- της ΕΕ.
    Ερωτήσεις :
    1)Το ΝΑΤΟ τι ρόλο μπορει να παίξει στην Ευρώπη ;; Λογικα κανεναν, ΤΕΛΟΣ !!
    Και, ωωωωω του θαυματος !! ....υπο τις εξελιξεις αυτές το ΝΑΤΟ αλλάζει "δογμα"... γινεται ΚΑΙ "προστατης κατα κοινωνικων εξεγέρσεων" !! .. και αυτο ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΑΙ από την ΕΕ !!!!
    2)Γιατι η Εε εξουσιοδότησε το ΝΑΤΟ-ΟΗΕ να επεμβει στην Γιουγκοσλαβία;;
    3) Γιατι η ΕΕ εξουσιοδότησε το ΝΑΤΟ να προωθει βαλιστικους πυραύλους στην Πολωνία (μέλος της ΕΕ) φοβερίζοντας τον ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ της ιδιας της ΕΕ.
    4) Γιατι η ΕΕ (Γερμανια) πρωτοστατει στην "άλωση της Ουκρανίας" -με τις πλατες ΠΑΛΙ του ΝΑΤΟ-ΗΠΑ- και πως αξιολογηται το "συμφέρον-προσχημα" (;;;) της ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΣ (κεντρικής) ΕΕ (Γερμανίας) απο τους Ρωσσικους Υ/Α μέσω των Αζέρικών Υ/Α (ποιές οι ποσότητες και τα κοστη μεταφοράς και κόστη πολιτικής ;;)
    Και τελειώνοντας :
    5) Μια συρραξη (εστω αυστηρα συμβατικη) στην Ουκρανία ειναι πιθανον να γενικευθει σε ολόκληρη την Ευρασία;
    6) Κανεις δεν βλέπει την εξώθηση προς συρραξη αυτή, εκ μέρους των ΗΠΑ;; ..ειναι οι ΗΠΑ αφελεις ;;
    7) Ποιος -οι ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ θα καταστραφει -ουν ;; ...και ποιος θα ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΕΡΑΙΟΣ να εκμεταλλετει το "πτωμα του κατεστραμένου";;; ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ;; (και πέραν των ΤΡΑΠΕΖΩΝ καθεαυτών !! )

    8) Πόσο “Ευρωπαϊκη” ειναι η ΕΕ ;;;;;;;;;;;
    Σούταρα... αντε γεια... αυριο θα μαθω αν συγκινηθηκε καποιος απο την "προσπάθεια" μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Yannis 34
    Έχω την εντύπωση ότι ο Σιωνισμός πρέπει να διερευνάτε διεπιστημονικά
    Δηλαδή από τις πολτικές επιστήμες, τις διεθνείς σχέσεις, και τη θρησκευτική επιστήμη.
    Απέξω δεν πρέπει να αφήνεται η ιστορία γιατί συνδέεται με τα παραπάνω

    Θα πω τη γνώμη μου σε αυτά που παραθέτεις και ταυτόχρονα ρωτάς:
    Πληθυσμιακά και οικονομικά η Ευρώπη των 15 ήταν ισοδύναμη των ΗΠΑ.
    Τα χρόνια αυτά η ΕΕ υποβαθμίστηκε εσωτερικά από διεφθαρμένες κυβερνήσεις. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Ελλάδας που φαγώθηκαν 3 πακέτα Ντελόρ
    και 3 πακέτα Σαντέρ για να μας οδηγήσουν στο ΔΝΤ. Η διαφθορά πρέπει να εξεταστεί με πολιτικούς και κοινωνικούς όρους (αφορά και τη διαφθορά στην εκκλησία από το 1980 και έπειτα).
    Η Κομμούνα πρέπει να εξετασθεί με ιστορικούς και θρησκευτικούς όρους.
    Δηλαδή ποιος είχε συμφέρον να δημιουργήσει κομμουνισμό και να πάρει στα χέρια του τα μέσα παραγωγής (Κομμουνισμός) εκεί που δεν υπήρχαν, σε μια αγροτική περιοχή!
    Ποιος κατέλαβε ένα Ορθόδοξο Έθνος και το λαμπάδιασε.Ο Κάρολος Μαρδοχάϊ (ΜΑΡΞ), ο Βλαντιμίρ Ίλιτς Ουλιάνοφ (Λένιν), ο Μπρονσταϊν (Τρότσκι)
    και ο καλόγερος της Θεοσοφίας Ρασπούτιν (υπαγόταν απευθείας στο Λευκό Αδελφάτο) είναι η ιστορική και χειροπιαστή απόδειξη.
    Οπότε κάποιοι εσκεμμένα αφήνουν απέξω τις θρησκευτικές οργανώσεις, κάνει τζιζ...
    Το ερώτημα το δικό μου είναι γιατί διαμελίζονται ορθόδοξα κράτη (γεωπολιτική της Ορθοδοξίας);
    Ως το προς το ερώτημά σου γιατί η ΕΕ βάζει το ΝΑΤΟ να επέμβει σε ενεργειακό συνέταιρο η απάντηση η δική μου είναι: Στην Φρανκφούρτη η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα στεγάζεται
    στο κτίριο Ρότσιλντ
    https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSOFM8S6aTCCYx9f8CCDAWFuWmRPs0MgZlnZh46HB6E3ddZSBkeeA
    όπου εκεί μέσα εργάζονται και συχνάζουν μη τυχαίοι άνθρωποι ίδιας Πολιτικής Θρησκείας (Σιωνισμός). Οπότε η ΕΕ δεν κυβερνάται από Ευρωπαίους και δεν πρέπει να απορούμε για τις γεωπολιτικές εξελίξεις.
    Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών εξάλλου ήταν ξεκάθαρο: Ο Ντε Γκωλ σχεδίασε την ΕΕ στη βάση των Εθνών και όχι της μαφίας.
    Το ίδιο συμβαίνει και στην Πολωνία, είναι η τελευταία ευκαιρία της Νέας Τάξης να ελέγξει τη Χριστιανική Ρωσία (και τα χριστιανικά κράτη δορυφόρους της). Και στη Γιουγκοσλαβία το ίδιο ισχύει και έγινε
    Η Γερμανία που πρωτοστατεί, όπως πάντα, είναι το 1ο κράτος στην ΕΕ που δεν υπάρχει καταρχήν ελευθερία άποψης. Σε σφάζει ο Μουσουλμάνος στο γόνατο και είσαι ρατσιστής.
    Οπότε η ατμομηχανή της Ευρώπης είναι ελεγχόμενη, αλλά από ποιούς; Απάντηση από τη Θρησκευτική Επιστήμη:Το παράρτημα του Λευκού Αδελφάτου, αυτού ντε που ελέγχει την ανθρωπότητα
    και την τράπεζα της Φρανκφούρτης είναι στο Μόναχο. Όχι από τώρα αλλά από το 1776 , από όταν οι Ρότσιλντ πήραν τον έλεγχο της Γαλλίας και του Χρηματιστηρίου της Αγγλίας .
    Το αστέρι στη σημαία του Κομμουνισμού συμβολίζει τα 5 αδέρφια Ρότσιλντ
    που κατέλαβαν τη Γαλλία
    http://2.bp.blogspot.com/-HFz7jtv3CSE/TvSAjgwxHMI/AAAAAAAACN8/CGwCW_qtdJY/s1600/flag.jpg

    Αυτά προς το παρόν και αν χρειαστεί επανέρχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ dexihalf
    Εν πολλοις οι ερωτησεις μου ήσαν "ρητορικες". Εννοώ οτι γνωριζω (απο ντοκουμεντα) καποια, συμπεραίνω πολλα υπόλοιπα και, ωωωωω του "θαυματος" καθε νεο-εμφανιζόμενο τεμαχιο του παζλ (σημαντικο γεγονος) συναρμολογιται αρμονικα !!
    Παρολλαυτά, μερικες λεπτομέρειες που αναφέρεις δεν τις γνωριζα και σε ευχαριστώ για αυτές.
    Βρήκα και διαβασα την Agenda 1776. Αναρωτιέμαι :
    1) Πως ειναι δυνατον προ ~250 ετών να διατυπωθηκαν -εστω σχεδον- τέτοιες έννοιες καταννοητές μόνον υπο το φως των τεχνολογικών επιτευγμάτων της τελευταίας 50ετίας.
    2) Πώς οι Ροθ "κατέλαβαν" την Γαλλια; Εχεις καποιο "υλικό"?
    3) Συμφωνεις οτι οι Ροθ "κατέλαβαν" την χρηματαγορά του Λονδινου με την απάτη της μάχης του Βατερλώ (1815);; Το βρισκεις αληθές; Καποιο αξιόπιστο "υλικό" ;;
    h++p://www.prisonplanet.gr/conspiracy/11918-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BF-%CE%BD%CE%AC%CE%B8%CE%B1%CE%BD-%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%BD%CF%84-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%82
    Νασαι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Υπάρχει βιβλίο ανθρώπου που έζησε την εποχή και το κατέγραψε σε βιβλίο το1797, πολύ πριν τα Πρωτόκολλα των Σοφών.
    Δεν ξέρω αν παραβιάζω κανόνες αλλά κάποιος το έχει ανεβάσει στο διαδίκτυο

    http://www.freewebs.com/ellanios/documents/illuminatti.pdf

    Αν θέλεις άλλα στοιχεία,απόψεις ανταλλάσσουμε. ευχαρίστως να δώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και για να σου αποδείξω ότι δεν είναι τίποτε τυχαίο, αρκεί να σου δείξω σε μια εικόνα το προηγούμενο σύμβολο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

    http://www.tu-pc.com/fondos/media/4238.jpg

    Η δάδα της ΝΔ (πυρσός της δόξης) και
    ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ (τα μαλλιά της Λουσιφέρας)... Θα με ρωτήσεις ποια είναι αυτή; Το άγαλμα το δώρισαν Γάλλοι σε Αμερικανούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.