18/7/14

Τη μισή έκταση των Βάσεων προτίθεται να επιστρέψει η Βρετανία μετά τη λύση

Με την λύση του Κυπριακού η Βρετανική Κυβέρνηση προτίθεται να εκχωρήσει στην Ενωμένη Κύπρο σχεδόν την μισή έκταση των βάσεων.
Αυτό δήλωσε η Υφυπουργός εξωτερικών της Βρετανίας Βαρόνη Βάρσι.

Σε εκτενή συζήτηση στη Βουλή των Λόρδων, η Βαρόνη Βάρσι εξέφρασε την προθυμία της Βρετανίας να συμμετάσχει διεθνή διάσκεψη με τις εγγυήτριες δυνάμεις εφόσον σημειωθεί πρόοδος στις διαπραγματεύσεις.

Ανέφερε επίσης ότι μια λύση του Κυπριακού θα συνέβαλλε σημαντικά στην ασφάλεια και την ευημερία της περιοχής, θα ξεκλείδωνε την διαδικασία ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε και θα επέτρεπε την πλήρη συνεργασία της Ε.Ε με το ΝΑΤΟ.
  Alithia Online

5 σχόλια:

  1. Σιγά ρε χουβαρντάδες!! Από τα δικά μας, μάς δίνετε τα... δικά μας... Πρέπει να τραβάτε μεγάλο νταλγκά για την "επίλυση" για να κάνετε τέτοια χουβαρνταλίκια! Τι να τρέχει άραγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσα ενοίκια χρωστά η Βρετανία στην Κύπρο και γιατί η τελευταία δεν κάνει τίποτε για να τα εισπράξει;

    Ο τελευταίος που είχε απειλήσει ότι θα το κάνει ήταν ο Παπαδόπουλος, αλλά ούτε αυτός έκανε τίποτε τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. An eixan ligo tsipa oi eggglezes as tis dinane apo tora?
    (X) ELLINAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι "Εγγλέζες" δεν έχουν τσίπα και όχι μόνον αυτές. Ο καθένας το συμφέρον του κοιτάζει. Συνεπώς, μην περιμένεις απ' "αυτές" τέτοιες χειρονομίες καλής θελήσεως.

    Το ζήτημα είναι αυτό που θέτω εγώ ανωτέρω. Γιατί η Κύπρος τους τις έχει τζάμπα, ενώ από το 1960 έπρεπε να πληρώνουν; Πώς πλήρωναν στην Μάλτα, δηλαδή, όταν η τελευταία έγινε ανεξάρτητο κράτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Giati Nativist 1) isos kapios I kapioi na ta piran xondra, 2) isos logo anideotitas kati pou einai bathia koino stin Ellada kai stin kypro apo tin stigmi pou iparxei politiki kai kommatiki aimomiksia stin koinonia. 3)logo Maka..ias. 4) surprise me?

    Edo paizane tragoudia ton genitsaron stin Thraki logo tou antiproedrou tis Tourkikis kyvernisis kai kanenas ma kanenas apo to episimo Elliniko kratos den tous esteile sto dialo.
    Dialekse kai pare.
    (X) Ellinas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.