18/10/14

Γερμανίδα πήγε τον 8χρονο γιο της στη Συρία για να πολεμήσει με τους τζιχαντιστές

Το Ι.Κ. κάνει προπαγάνδα χρησιμοποιώντας πολλές φορές παιδιά
Μία γυναίκα που πήγε τον Αύγουστο τον γιό της στη Συρίαπροκειμένου να πολεμήσει με τους τζιχαντιστές ανακρίνουν οι γερμανικές αρχές.
Η 33χρονη Γερμανίδα ιρακινής καταγωγής, συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στην Αυστρία κατά τη διάρκεια της πτήσης επιστροφής της. Η εισαγγελία του Μονάχου, που εξέδωσε το ένταλμα σύλληψης, ανέφερε σήμερα Παρασκεύη ότι η αυστριακή Δικαιοσύνη πρέπει τώρα να χειριστεί τη διαδικασία της απέλασής της.
Ένας 20χρονος άνδρας που τη συνόδευε στο ταξίδι της επιστροφής, Γερμανός υπήκοος με καταγωγή από την Τουρκία, επίσης συνελήφθη. Η εισαγγελία του Μονάχου κατηγορεί το ζευγάρι ότι σχεδίαζε μια σοβαρή επίθεση εναντίον της χώρας.
Ο γιος της γυναίκας είχε αρχικά παραδοθεί σε ένα κέντρο φροντίδας παιδιών στην Αυστρία, έκτοτε ωστόσο τον παρέλαβαν μέλη της οικογένειας.
Πηγή: ΑΜΠΕ

1 σχόλιο:

  1. Πάνε πάνε στη Συρία θα φάς καλά και συ και τα μπάσταρδα κωλόπαιδα σου μωρή φατμέ που γεννοβολάς γ@μώ την τουρκία σας ,,κωλόζωα ζήσατε (παρασιτίσατε δηλαδή με τα επιδόματα για να γεννοβολάτε κωλότουρκους) σε πολιτισμένες χώρες στην Ευρώπη με όλες τις παροχές και άνθρωποιδεν γίνατε και ούτε πρόκειται να γίνεται τον αιώνα τον άπαντα , ,τούρκοι-ιρακινοί-και όλα τα σούνι απ0βράσματα είναι τα ίδια σκατά.

    Ευτυχώς υπάρχει και ένας Ασσάντ και ξεβρωμίζoυμε σιγά σιγά απο αυτήν την ανθρωποσαβούρα.


    Πάνε Σύρια να δεις τι σε περιμένει http://www.youtube.com/watch?v=k8Dbxm7LZuo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.