1/10/14

Σύσκεψη με το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας ο Ομπάμα για την αντιμετώπιση του Ισλαμικού Κράτους

Συνάντηση με κορυφαίους συμβούλους εθνικής ασφάλειας είχε σήμερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, προκειμένου να συζητήσουν τη στρατηγική της χώρας στην αντιμετώπιση της εξτρεμιστικής ομάδας Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ), αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος.
Η συνάντηση πραγματοποιείται μία εβδομάδα αφότου οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους ξεκίνησαν αεροπορικές επιδρομές κατά θέσεων του ΙΚ στη Συρία. Έκτοτε, πραγματοποιούνται σχεδόν καθημερινά αεροπορικές επιδρομές.
«Ο πρόεδρος συναντάται με το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας ώστε να συζητηθεί η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής για την αντιμετώπιση της απειλής που προβάλει το ΙΚ τόσο στο Ιράκ όσο και στη Συρία», δήλωσε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ-Ρόιτερς

2 σχόλια:

  1. Τους δημιούργησαν και τώρα θέλουν να τους "καταστρέψουν" κάποιοι άλλοι.
    Όσοι γνωρίζουν ξέρουν ότι τέτοιου είδους στρατοί που έχουν μεγάλη ταχυκινησία και κουλτούρα ατάκτων δεν μπορείς να τους καταστρέψεις με πέντε βόμβες κάθε βράδυ από μερικά αεροσκάφη.

    Χρειάζεται μεγάλης κλίμακας επιχείρηση για την εξουδετέρωση - εκκαθάριση τους, που πρώτα από όλα πρέπει να αποκλειστεί κάθε περίπτωση διαφυγής τους σε άλλα όμορα κράτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντως η γλωσσα του σωματος του ομπαμα λεει πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.