2/10/14

Στον πάγο βάζει η Άνω Βουλή τις επαφές της με χώρες που υποστηρίζουν τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας

Οι βουλευτές της ρωσικής Άνω Βουλής ανέβαλαν τις διακοινοβουλευτικές επαφές τους με τις χώρες που υποστηρίζουν τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, δήλωσε ο Βλαντιμίρ Ντζχαμπάροφ, πρώτος αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.
«Αυτή η κίνηση δεν σημαίνει ότι διακόπτουμε πλήρως τις σχέσεις μας. Απλώς αυτή τη στιγμή ακυρώνουμε τις προγραμματισμένες επισκέψεις κοινοβουλευτικής αντιπροσωπίας μας στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ελλάδα» διευκρίνισε ο Ντζχαμπάροφ και πρόσθεσε ότι το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας «θέλει να επανεξετάσει την ατζέντα των επίσημων επισκέψεών του υπό το πρίσμα της τρέχουσας διεθνούς κατάστασης», αφού, όπως υπογράμμισε, «δεν επιδιώκουμε να κάνουμε κοινβουλευτικό τουρισμό. Θέλουμε οι επαφές μας να αποδίδουν καρπούς» 
Από την πλευρά του, ο Βαντίμ Τουλπάνοφ, προεδρεύων της Επιτροπής για τη Ρύθμιση και την Οργάνωση της Κοινοβουλευτικής Δραστηριότητας, δήλωσε ότι οι βουλευτές αποφάσισαν να προβούν σε μηνιαίο προγραμματισμό των ταξιδιών τους στο εξωτερικό, ενώ προηγουμένως έφτιαχναν την ατζέντα των διεθνών επισκέψεών τους κάθε τρεις μήνες. Όπως ανέφερε το μέλος της επιτροπήςΒίκτορ Πιτσούγκοφ, για τον Οκτώβριο έχουν προγραμματιστεί 19 ταξίδια στο εξωτερικό, το κόστος των οποίων ανέρχεται περίπου στα 100.000 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.