28/5/15

Χρήμα, ναρκωτικά και πολιτική: Να που δεν είχαμε πιάσει πάτο

Ποιός καλύπτει τον μεγάλο χρηματοδότη του φορτίου των δυο τόνων ηρωίνης του NOOR One
Ειδικού συνεργάτη
Μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και ειδικά μετά το τέλος του Εμφυλίου, στην Ελλάδα ανασυγκροτήθηκε η λεγόμενη αστική τάξη, η οποία διατηρούσε σχέσεις ανέκαθεν και συντηρούσε μέσω άδηλων δοσοληψιών το πολιτικό σύστημα. Οι σχέσεις αυτές καθορίζονταν σταθερά από τη διανομή του δημόσιου πλούτου και του δημόσιου χρήματος από τις κυβερνήσεις στους βιομηχάνους και τους πλουτοκράτες.
Και όταν λέμε διανομή, εννοούμε την προνομιακή μεταχείριση από πλευράς του κράτους και της εκάστοτε κυβέρνησης συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων και «τζακιών» σε δημόσιους διαγωνισμούς, προμήθειες του δημοσίου, δημόσια έργα, ΟΤΕ, ΔΕΗ, οπλικά συστήματα, προμήθειες και υπηρεσίες υγείας, φάρμακα κλπ.
Μέσα από αυτές τις διαδικασίες τα επιχειρηματικά συμφέροντα και τα μεγάλα «τζάκια» έτρεφαν πολιτικούς και πολιτικά «τζάκια», τα οποία με τη σειρά τους έτρεφαν και τροφοδοτούσαν κυρίως με δημόσιο χρήμα τους συγκεκριμένους οικονομικούς παράγοντες. Μια κατάσταση που θα μπορούσε να είναι και ο ορισμός του φαύλου κύκλου, η οποία φάνηκε αρκετά ανθεκτική αν όχι ανίκητη, γιατί οι επιτήδειοι -πολιτικοί τε και επιχειρηματίες- φρόντιζαν πάντα να έχουν με το μέρος τους τη δικαστική εξουσία και τα ΜΜΕ. Δηλαδή, εκτός από ορισμός του φαύλου κύκλου και ο ορισμός του τέλειου εγκλήματος.
Η κατάσταση αυτή συνεχίστηκε απρόσκοπτα μέχρι πριν από μερικά χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι τότε που η κάνουλα του δημοσίου στέρεψε και εννοούμε την οικονομική κρίση που βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία χρόνια.
Όλα αυτά τα χρόνια τα είδαμε όλα. Επιχειρηματίες και πολιτικούς να εμπλέκονται σε σκάνδαλα και μίζες που σχετίζονταν με προμήθειες όπλων, με μεγάλα έργα, με προμήθειες φαρμάκων και εμβολίων, με προμήθειες τηλεπικοινωνιακών μέσων (SIEMENS) και πόσα άλλα!!! Όμως δυστυχώς η ιστορία φαίνεται ότι θα αποδείξει ότι δεν τα είχαμε δει όλα.
Τι εννοούμε!
Όταν στέρεψε η «κάνουλα» του δημοσίου χρήματος, ένα μεγάλο οικονομικοπολιτικό «σύστημα» που έχει εδραιωθεί στην πατρίδα μας από την περίοδο της Αποστασίας, άρχισε να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Οι παραδοσιακές μέθοδοι χρηματοδότησης είχαν επηρεαστεί από την οικονομική κρίση και τα όποια απόρρητα κονδύλια ήταν ψίχουλα για τις τεράστιες ανάγκες του συγκεκριμένου συστήματος. Έπρεπε επειγόντως να βρεθούν χρήματα.
Εδώ να κάνουμε μια μικρή στάση, για να επανέλθουμε αφού πρώτα μεταφερθούμε στο δεξαμενόπλοιο NOOR One, το οποίο μετέφερε τους δυο τόνους ηρωίνη στην Ελλάδα, χωρίς να είναι γνωστό αν ήταν το πρώτο δρομολόγιο με το θανατηφόρο φορτίο προς τη χώρα μας.
Από την μέχρι τώρα έρευνα έχει αποδειχτεί ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση αυτή, τους οποίους έχει προφυλακίσει η Ελληνική Δικαιοσύνη, δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα όχι να αγοράσουν δεξαμενόπλοια και φορτίο δυο τόνων ηρωίνης αλλά ούτε …Ντάτσουν. Συγκεκριμένα πρόκειται για πρόσωπα που είχαν καταστραφεί οικονομικά λόγω της οικονομικής κρίσης και προφανώς κάποιος μεγαλοπαράγοντας που είχε την οικονομική ευχέρεια και δυνατότητα, τους χρησιμοποίησε μέσα στην απελπισία τους, χρηματοδοτώντας την πολυδάπανη επιχείρηση αγοράς δεξαμενοπλοίων, αγοράς του φορτίου της ηρωίνης και μεταφοράς της στην Ελλάδα. μια επιχείρηση που σύμφωνα με υπολογισμούς κόστισε συνολικά περίπου 50 εκατ. δολάρια.
Ένας τέτοιος μεγαλοπαράγοντας, που έχει ορατές σχέσεις με μεγάλο πολιτικό «τζάκι», είναι γνωστό στις αρχές ότι πηγαινοέρχονταν στο σπίτι του εφοπλιστή, όπου φυλασσόταν μέρος του φορτίου ηρωίνης που μετέφερε το NOOR One, τις ημέρες που το συγκεκριμένο σπίτι ήταν στον κλοιό της παρακολούθησης των διωκτικών αρχών, γεγονός που από μόνο του δεν αποτελεί απόδειξη εμπλοκής του στην υπόθεση.
Απλά, να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος μεγαλοπαράγοντας, πέραν των ισχυρών προσβάσεων που έχει στο σύστημα εξουσίας μέσω του προαναφερθέντος μεγάλου πολιτικού «τζακιού» αλλά και μέσω προνομιακών και "ειδικών" σχέσεων που έχει δημιουργήσει και με άλλα ανώτατα κλιμάκια πολιτικής εξουσίας,  έχει δημιουργήσει και τη δική του «αυλή», που αποτελείται από πρώην αρχηγούς της ΕΛΑΣ, δικαστικούς, πρωτοκλασσάτους πολιτικούς που συνωστίζονται για λίγη προβολή στα ΜΜΕ που έχει φροντίσει να χρηματοδοτήσει και αποκτήσει, για …ευνόητους λόγους.
Να επανέλθουμε στο πρώτο, μεγάλο σκηνικό. Αναφέραμε παραπάνω ότι νομίζαμε πως τα είχαμε δει όλα στον φαύλο κύκλο της διαπλοκής οικονομικού και πολιτικού (τέλειου) εγκλήματος στην Ελλάδα. Όμως κάναμε λάθος, γιατί αυτά τα εξήντα χρόνια δεν είχαμε δει την εμπλοκή τέτοιων «συστημάτων» σε εμπόριο ναρκωτικών και μάλιστα σε θανατηφόρο φορτίο ηρωίνης, που θα οδηγούσε στον αργό θάνατο δεκάδες ή εκατοντάδες νεαρούς συνανθρώπους μας.
Τελικώς, ήταν γραφτό να το δούμε κι αυτό!
Αυτό που μένει να δούμε αν το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του και η κυβέρνηση δείξουν τα απαιτούμενο θάρρος να ξηλώσουν μια οργανωμένη εγκληματική ομάδα οικονομικών και πολιτικών παραγόντων με ισχυρές προεκτάσεις και παρακλάδια στο κυβερνών κόμμα και σχεδόν σε όλους τους πολιτικούς χώρους, κίνηση που ίσως οδηγήσει στη γενικότερη εξυγίανση την πολιτική ζωή της πατρίδας μας.
Οι ενδείξεις δεν είναι ενθαρρυντικές, γιατί το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια περίεργη σιωπή γύρω από αυτό το τεράστιο θέμα, ενώ υπάρχουν πληροφορίες που μιλούν για ιδιαίτερα στενές σχέσεις κορυφαίων του συστήματος αυτού με ανώτατους παράγοντες της Δικαιοσύνης, που φθάνουν μέχρι το σημείο της αντιπαροχής με παραμονή ή άνοδο ποδοσφαιρικών ομάδων σε συγκεκριμένη κατηγορία . Ελπίζουμε τα ναρκοδολάρια να μην έφθασαν μέχρι εκεί που διαλαλεί ο εμπλεκόμενος μεγαλοπαράγων, εκβιάζοντας και προσδοκώντας το «κουκούλωμα» της υπόθεσης.
Επίσης ελπίζουμε ΟΛΟΙ να αντιλαμβάνονται ότι η υπόθεση αυτή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ και ότι θα πάρει μαζί της όλους όσους επιχειρήσουν κάτι τέτοιο.

Σχετικό άρθρο που έπεται της συγγραφής του ανωτέρω άρθρου του Ειδικού Συνεργάτη κατά έξι μήνες:
Προφυλακιστέος ο πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας που συνδέεται με τους 2 τόνους ηρωίνης

18 σχόλια:

 1. Η Αστική τάξη στην Ελλάδα δεν ήταν στην πραγματικότητα ούτε τάξη ούτε ακόμα ακόμα ελίτ. Ηταν πάντα φατρίες, μικρές ολιγομελείς ομάδες οι οποίες πάντα λειτουργούσαν ως μεσάζοντες των Ξένων προστατών.

  Για να επιτύχουν την διατήρηση των προνομίων τους μέσα απο τα γνωστά κανάλια διαμόρφωναν το πολιτικό σύστημα στην βάση της καχεκτικής δημοκρατίας όπου το κράτος ήταν και παρακράτος το σύνταγμα και παρασύνταγμα.

  Τροφοδοτούσαν δε την εκάστοτε υπόδουλη πολιτική ηγεσία με τα κατάλληλα πολιτικά καύσιμα ώστε να μπορεί να υφαρπάζει την λαική συναίνεση. Ως μέσο υφαρπαγής και ως πολιτικό καύσιμο μπορεί να θεωρηθεί η διαπλοκή σε επίπεδο ποδοσφαίρου.

  Το ποδόσφαιρο ως ο βασιλιάς των σπόρ έχει πολλαπλή διάσταση συνδυάζει την επιχειρηματικότητα με την πολιτική μέσα απο ένα πολύπλοκο πλέγμα υπόγειων διαδρομών.

  Κύρια πρακτική αυτής της εκτρωματικής σύνθεσης η καταστρατήγηση κάθε έννοιας δημοκρατίας. Παράλληλα δε υποτάσσοντας το σύνολο των θεσμών της χώρας και ελέγχοντας ολάκερο το θεσμικό οπλοστάσιο της κοινωνίας μας ,επιτυγχάνει να αναδυθεί ως κύριος διαμορφωτής της κοινής γνώμης το κάθε ποδοσφαιρικό σωματείο.

  Η ποδοσφαιρική ομάδα έχει αποκτήσει πλέον στην χειρότερη περίπτωση την δυναμική ενός πολιτικού κόμματος, ο πρόεδρος της εχει αναχθεί απο τοπικό λαικό ηγέτη σε πανεθνικής εμβέλειας πρόσωπο , η δε κοινωνία εναγωνίως αφουγκράζεται τον παλμό των όσων λαμβάνουν χώρα γύρω και μέσα στην ομάδα και οι ποδοσφαιριστές είναι οι νέοι λαϊκοί ήρωες, τα νέα ινδάλματα.

  Το χρήμα το δέλεαρ, ο δούρειος ιππος, το οποίο και φυσικά δεν δύναται να προέρχεται από νόμιμες πηγές και δραστηριότητες.

  Όμως επειδή οι έξωθεν προστάτες έχουν ακτινογραφήσει άριστα την Ελληνική κοινωνία αποσύρουν κάθε φορά με έντεχνο τρόπο τον όποιο αποτυχημένο πρόεδρο και τον αντικαθιστούν με νέο και ελεγχόμενο φροντίζοντας κάθε φορά να κάνουν τον έλεγχο πιο ασφυκτικό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. its puzzling how sports are mixed with politics and now lethal substances. Unheard of .
  It's imperative to eradicate this cancer.
  You can't just cover this up.
  The whole world is watching and everyone involved will be held accountable.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Whenever and wherever there is a huge amount of money involved there is corruption of the highest order. How could it be puzzling to you or anybody else for this matter . The money in sports is not just big , it is unbelievably enormous and of course unjustified. Therefore corruption is a natural event. FBI has just arrested 22 high ranking officials from FIFA for high degree corruption.

   Διαγραφή
  2. Thank you for your comment, even if it comes one year late. Yep I read about FIFA, haven't heard anything about tons of heroin yet.

   Διαγραφή
 3. Η σύγχρονη ελληνική αστική τάξη αναπτύχθηκε σε παρασιτική βάση και φυσικα στερείται εθνικού χαρακτηρισμού διότι τα συμφέροντα της τα συνδέει με αλλότρια κέντρα εξουσίας.Εν αντιθέσει με την Τουρκία .
  Εκείνο που ειναι εντυπωσιακό στην υπόθεση ειναι η ως δια μαγείας σιωπή ασυρμάτου που αιφνιδίως σκέπασε την ειδησεογραφία αυτου του θέματος,οταν μαλιστα αφορά την μεγαλύτερη υπόθεση λαθρεμπορίας ίσως και σε ευρωπαϊκή βάση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο Μελισανίδης σαφώς υπονόησε τον Μαρινάκη.

  Δεν θα έπρεπε ή να τον φωνάξει ο εισαγγελέας ή να του μπουμπουνήξουν περίπου 100 μηνύσεις ;

  Αντ αυτού, μούγγα στην στρούγγα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Articule and comments, right on target, this is elections money....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Εμένα μου κάνει τεράστια εντύπωση που το μόνο μέσο ενημέρωσης που τόλμησε να γράψει σχεδόν ανοικτά για το ζήτημα είναι το infognomonpolitics. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στον Σάββα Καλεντερίδη για το θάρρος του. Οι άνθρωποι αυτοί είναι φονιάδες. Όπως σαφώς υπενόησαν οι πολιτικοί υποψήφιοι του Δήμου Πειραιά στις δημοτικές εκλογές, πολύ απλά οι άνθρωποι αυτοί λειτουργουν με βάση τους νόμους της νύχτας και είναι αδίστακτοι.

  Να συγχαρώ επίσης και την ιστοσελίδα antinews, που αναδημοσιεύει το παρόν άρθρο, ομοίως για το θάρρος του νεαρού ιδιοκτήτη της, που αποδεικνύεται άξιος συνεχιστής του πατέρα του.

  Το όνομα του μεγαλοπαράγοντα σιγοψυθιρίζεται από όλους και το είπε ανοικτά έτερος μεγαλοπαράγοντας, όπως αναφέρει άλλος σχολιαστής παραπάνω.

  Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα κουκουλωθεί ή ότι εν πάση περιπτώσει θα είναι πολύ δύσκολο. Οι λόγοι είναι οι εξής: Όπως αποδεικνύεται από τη συμπεριφορά του μεγαλοπαράγοντα, το θέμα είναι να μην αρχίσει να διερευνάται η δική του εμπλοκή. Αν διερευνηθεί, θα τεκμηριωθεί πλήρως. Γιατί; Μα διότι όλη η ιστορία για αυτόν είναι προφανώς να ξεφύγει από τη διερεύνηση. Αυτός είναι και ο λόγος που κανένας (πλην του άλλου μεγαλοπαράγοντα που μπήκε σε ανοικτό πόλεμο και που επίσης δεν είναι κανένα "καλό παιδί") δεν τολμά έστω να προφέρει το όνομά του. Ο ίδιος έχει επιβάλει τη σιωπή γύρω από την εμπλοκή του. Αυτό σημαίνει, πολύ απλά, ότι δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί την δημοσιοποίηση της εμπλοκής του.

  Αυτή όμως (η δημοσιοποίηση) θα έλθει αργά ή γρήγορα. Ήδη ένας μίλησε. Θα μιλήσουν κι άλλοι. Δεν μπορεί να τους εξαγοράσει όλους. Και τι θα πουν τότε οι δικαστές και οι εισαγγελείς. Όχι δεν θα αγγίξουμε αυτόν τον εντιμότατο κύριο; Και δεν θα υπάρξει τουλάχιστον ένας που να πει "τι γίνεται εδώ ρε παιδιά;".

  Γενικά, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να κρυφτεί. Προς το παρόν το κρύβουν. Όταν είχαν βγει στοιχεία για τον Κόκκαλη το 1996 το έκαναν "γαργάρα" με ένα απαλλακτικό βούλευμα, αλλά εκεί προφανώς υπήρχε η δυνατότητα να υπάρξει "διαχείριση" του θέματος. Εδώ η μόνη διαχείριση είναι να μην ψιθυρίσει κανείς, έστω, το όνομα. Από τη στιγμή που το πράγμα θα πάρει δημοσιότητα, ο μεγαλοπαράγοντας είναι καταδικασμένος. Κανένας στη δικαιοσύνη δεν θα μπορέσει να μην διερευνήσει το ρόλο του. Και μόνον η δημοσιότητα που θα πάρει, θα διαλύσει την όποια επιρροή του, πολιτική δικαστική οικονομική κλπ. Οπότε, τότε θα τελειώσουν όλα.

  Το συμπέρασμά μου δηλαδή βασίζεται ότι στο ότι ο μεγαλοπαράγοντας δεν θα μπορέσει να αποτρέψει τη δημοσιότητα γύρω από το όνομά του στο συγκεκριμένο ζήτημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συμφωνώ με ολα οσα γράφεις φίλε μου όμως η δικαιοσύνη στην χώρα μας κοιμάται ή κάνει πως κοιμάται και το κουκούλωμα της υπόθεσης είναι σίγουρο. Μακάρι να βγώ ψεύτης αλλά δεν το νομίζω.

   Διαγραφή
 7. Μηπως να ψαξετε να δειτε τι απεγιναν τα κατασχεθεντα;;; μηπως του τα δωσαν πισω;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Να επαναλάβω και ένα προηγούμενο μου σχόλιο για το συγκεκριμένο Θέμα.

  Επειδή η επιχείρηση στήθηκε από τους Αμερικάνους της DEA που αρνήθηκαν να ανακατευθεί η ΕΛΑΣ, και ζήτησαν το Λιμενικό, είναι προφανές ότι αυτοί γνωρίζουν πολύ καλά ποιός είναι ο πλούσιος χρηματοδότης της μεταφοράς των ναρκωτικών.

  Και προφανώς ο χρηματοδότης είναι και ο έμπορος.

  Θαυμάσιο υλικό για εκβιασμούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Βαλκανική Κολομβία ,τίποτε άλλο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Αν πάμε κάποια χρόνια πίσω στην υπόθεση Αντέμ Χουσεϊνογλου και στα παράγωγα της (μεταξύ αυτών και περίεργο τροχαίο σε Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ της περιοχής Καβάλας) θα ιδούμε οτι ο κύκλος του μαύρου χρήματος πάντα φτάνει παρα πολύ ψηλά , κατα συνέπεια η όποια ενέργεια παράγει ντόμινο αποκαλύψεων. Η εμπλοκή της DEA δείχνει και την διάσταση της υπόθεσης, ξεπερνά τα όρια της Ελληνικής επικράτειας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Και στο λαθρεμπόριο καυσίμων δεν πιάσαμε πάτο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Πλάκα θα 'χει, να κάναμε εκλογές για τον πρεζέμπορα...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Τρεις απλες ερωτησεις θετω :

  Ηταν η οχι μελος μεγαλης ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ (ΟΧΙ Πειραικης..) ΠΑΕ ο ΜΓ στου οποιου την βιλα βρεθηκαν οι 2 τοννοι ηρωινης ?

  Ποσοι σημερα υπερπλουσιοι στη χωρα μας ειναι ΔΕΞΙΟΙ ? Μηπως κανεις ? Πως γινεται να ειναι ολοι κεντροΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ? Βαλτε κατω τα ονοματα και θα δειτε...

  Ειναι δυνατον να υποννοει καποιος οτι ενας καταξιωμενος παγκοσμιος μεγιστανας θα......χρηματοδοτουσε μια τετοια απιστευτη μεταφορα ναρκωτικων οταν ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΠΛΟΥΣΙΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ?

  Ποιος νομιζετε οτι θα ηταν πιο πιθανος χρηματοδοτης σε μια τετοια βρωμικη επιχειρηση ? Ενας που εχει Δισεκατομμυρια ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ η καποιος που ναι μεν μπορει να ειναι σημερα ψηλα με καποια χρηματα στα χερια του , αλλα η οικονομικη του καταστροφη να εχει ισως δρομολογηθει ?

  Επιλογος
  Καλο θα ειναι αντι να κανουμε 'μαντεψιες' να περιμενουμε την ΠΑΝΑΞΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που οσονουπω θα εξηγησει, δικασει και καταδικασει τους πραγματικους ΕΝΟΧΟΥΣ και οχι αυτους που θα ηθελαν διαφοροι συμπλεγματικοι να ειναι... δειξτε λιγη ακομη υπομονη και η αληθεια θα λαμψει, ομως σταματειστε να λερωνετε τα χερια σας με λασπη υποννοωντας το ενα και το αλλο... αλλωστε η μεγαλυτερη διεθνης ομαδα διωξης εμποριας ναρκωτικων ομου με εκεινη την άξια της Ελλαδος παρακολουθουσαν ΣΤΕΝΩΣ 2 χρονια την υποθεση, οποτε να ειστε βεβαιοι για τα αποτελεσματα, αλλα μεχρι τοτε καλυτερα να αποφευγετε να στοχοποιειτε ατομα που θα θελατε να καψετε απο φθονο γιατι καμμια φορα αυτα γυρνουν σαν μπουμερανγκ ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Νικηφόρε ,θα αστιεύεσαι πιστεύω για την..πανάξια Ελληνική Δικαιοσύνη. Ποιά, αυτή της Μπουρμπούλια ,ή αυτή του Παναθηναικάκια?

   Αυτή που όσο ήταν το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση δεν καλούσε Σιμίτη και Βενιζέλο να καταθέσουν για τον Τσοχατζόπουλο, και που μόλις άλλαξε η κυβέρνηση ξαφνικά (κατα σύμπτωση βέβαια!) αποφάσισε να τους καλέσει?

   Ή μήπως αυτήν που αρχειοθέτησε αυθημερόν την υπόθεση Χαικάλη χωρίς να την διερευνήσει?

   Διαγραφή
 14. Δεν ξέρω γιατί αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο μου έρχεται στο μυαλό η πιθανή σχέση εμπλεκομένων στην υπόθεση του ανωτέρω άρθρου με την ''εγκληματική οργάνωση'' του ποδοσφαίρου. Στο βάθος του κάδρου οι μεγάλοι βαρώνοι του αθλητισμού με τις πολιτικές ταυτόσημες ιδιότητες τους και παράλληλα κατασκευαστές της συγκυβέρνησης των πρώην μεγάλων κομμάτων. Μία συγκυβέρνηση που ξεκίνησε πριν 10 έτη περίπου με προεκτάσεις σε εκατοντάδες αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία που λειτουργούσαν και ως ψηφοσυλλέκτες του πολιτικού συστήματος.............
  Μία συγκυβέρνηση που εκφράστηκε κυβερνητικά μόλις τα χρόνια των μνημονίων!
  ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΕΊΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΠΕΡΊΠΛΟΚΑ ΑΠΌ ΌΣΟ ΔΕΊΧΝΟΥΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.