28/12/14

Τ/κ «πρόταση» για 50%-50% στις Κυπριακές Αερογραμμές

«Ελάτε να πετάμε μαζί» λένε οι τουρκοκύπριοι
Λευκωσία: Η τουρκική πλευρά «καλοβλέπει» φαίνεται και τις Κυπριακές Αερογραμμές, καταθέτοντας πρόταση για 50%-50% στην εταιρεία. Παρεμβαίνοντας στις εξελίξεις και τα όσα βλέπουν τη δημοσιότητα γύρω από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Κυπριακές Αερογραμμές, κατέθεσαν «μια εντυπωσιακή πρόταση».
Η τουρκική εφημερίδα «Milliyet», με τίτλο: «Τρελή πρόταση», αναφέρει πως η «Βόρεια Κύπρος» έκανε την εισήγηση «ελάτε να πετάμε μαζί».

Ο λεγόμενος αντιπρόεδρος του κατοχικού καθεστώτος, Σερντάρ Ντενκτάς, ο οποίος έχει και αρμοδιότητα στον τουρισμό, δήλωσε ότι μπορούν να γίνουν εταίροι στις Κυπριακές Αερογραμμές» και πρόσθεσε: «Κάνω έκκληση στην "Ε/κ Διοίκηση" να γίνουμε εταίροι με μερίδιο 50% η κάθε πλευρά, έτσι ώστε η εταιρεία να μη χρεοκοπήσει».

Ο Ντενκτάς είπε τα εξής: «Τα αεροσκάφη που θα απογειώνονται από την Τύμπου να πραγματοποιούν πτήση προς την Τουρκία και τα αεροσκάφη που θα απογειώνονται από τη Λάρνακα να πραγματοποιούν πτήσεις προς την Ευρώπη. Αυτό θα αποτελέσει ένα σημαντικό άνοιγμα μεταξύ των Τ/κ και των Ε/κ».

Πηγή: «Φιλελεύθερος»

1 σχόλιο:

  1. Αναμφίβολα οι Τούρκοι είναι πιο κοντά στο ιστορικό πνεύμα της Μεσογείου από ότι οι νεοέλληνες, βαραίνει πάνω τους περισσότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.