20/12/14

Χρ. Γιαταγάνα: Ο Γ. Αποστολόπουλος είναι ακόμα συνεργάτης του Π. Καμμένου

Καταγγελία ότι ο Γιώργος Αποστολόπουλος παραμένει συνεργάτης του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου έκανε η ανεξάρτητη βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα.
Μιλώντας με δημοσιογράφους στη Βουλή είπε «ποιος σας είπε ότι τα έσπασε με τον Π. Καμμένο; Ακόμη εκεί είναι. Τον Οκτώβριο με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να επιστρέψω στους Ανεξάρτητους Έλληνες και του απάντησα «άντε φύγε από εδώ»».
Η βουλευτής αμφισβήτησε την καταγγελία Χαϊκάλη («τι να σας πω; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια», ανέφερε), αλλά και τον Γ. Αποστολόπουλο για τον οποίο είπε: «τι σοβαρός; Έχω δικάσει πολλούς απατεώνες και δεν τον εκτιμούσα».
Newsroom naftemporiki.gr

5 σχόλια:

  1. "... ποιος σας είπε ότι τα έσπασε με τον Π. Καμμένο; Ακόμη εκεί είναι. " : ΠΟΥ τό εἶπε ἡ Γιαταγάνα; Ἄν τό εἶπε, πῶς τό ξέρει ἡ κα Γιαταγάνα, ὅτι ὁ Αποστ/λος τόν Ὀκτώβριο δέν ἔκανε μαγειρέματα, προκειμένου ἀργότερα νά ἔχει ἄνεση προσβάσεων στους ΑΝΕΛ;....Καί ἡ ἀντί- (παρα...) παραπληροφόρηση ἔχει τά ὅριά της.
    Ὅλα θα ξεκαθαρίσουν, ἀπό τίς τηλεφωνικές ἐπαφές του κου Αποστολόπουλου.....με ποιούς και γιατί.

    ΤΟ Λάθος βρίσκεται, στό ὅτι, πολιτικά, ὅταν ζητᾶς ψῆφο ἀπό βουλευτές ἄλλων κομμάτων, γιά νά μήν ὁδηγηθῆ ἡ χώρα σέ πρόωρες ἐκλογές, καί τοῦτο γιά ἐθνικούς λόγους, δέν μένεις ὅπως εἶσαι στήν ἐξουσία, ἀλλά προσφέρεσαι σέ ἀλλαγές προσώπων, ἀκόμη καί ὑπουργῶν καί πρωθυπουργοῦ, προκειμένου νά συνεχισθῆ ἡ Κυβέρνηση εἴτε μέ πολύ μετριασμένες τίς αὐστηρές πολιτκές τοῦ Σόϊμπλε, εἴτε μέ νέες πολτικές ἐπιλογές. Δέν πᾶς σέ ἐκλογές, κατηγορώντας τούς ἄλλους, οὔτε ἀφίνεις κάν νά ἐννοεῖται ὅτι σέ ἐκφράζουν θέσεις γιά διεργασίες ἀπό τίς ὁποῖες κάποιοι θά τρίβουν τά μάτια τους (στό θέμα τῆς ἐκλογῆς τοῦ Προέδρου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελληνικη κοινωνια τρομοκρατειται από το "Συστημα" που μας οδηγησε στους τοκογλυφους δανειστες. Η χωρα ειναι τελειως παραδομενη στους τοκογλυφους και φως στο τουνελ δεν υπαρχει. Ο λαος στην συντριπτικη του πλειοψηφια ειναι κουρασμενος και αγριεμενος με τους προδοτες των Αθηνων! Το Συστημα ομως παιζει με τα πολιτικα ενστικτα του λαου ! Ερεθιζει το ποπολο με ενα υγρο στουπι που ακουει στο ονομα Μεσα Μαζικης Εξαπατησης ( τυχαια ο Τραγκας απο αντι εγινε Μνημονιακος ? ) και στην μεση ο απλος λαος.Αυτοι, που ξεπουλησαν το δημοσιο κεφαλαιο στους ξενους και κατεστρεψαν το μελλον της νεολαιας. ξεπουλησαν μια ολοκληρη γενια ελληνων με το αλαζονικο "ετσι θελω"....ετσι γουσταρω.
    Λυση δεν θα ερθει ποτε απο το υπαρχον πολιτικο συστημα. Δεν γινεται ενα καρκινικο κυτταρο να μεταμορφωθει σε υγιες και μαχιμο...Ας το παρουμε χαμπαρι γιατι καθυστερουμε την επι της ουσιας αλλαγη εμεις ο λαος- οι πολιτες.... εμεις που ειμαστε η μοναδικη λυση !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικα η κυρια ? αυτοανερεθηκε απο τα πριν 4 ωρες λεγομενα της. Ειμαστε μια ωραια κοινωνια ! ! ! ! ! ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν δήλωσε καν η Γιαταγάνα αυτά που της αποδόθηκαν!
      Από http://news247.gr/eidiseis/politiki/diapseudei-h-giatagana-den-eipa-oti-o-apostolopoylos-einai-shmera-synergaths-toy-kammenoy.3208383.html : «Δεν γνωρίζω, και δεν υπαινίχθηκα, αν ο Γ. Αποστολόπουλος είναι και σήμερα συνεργάτης του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένου», αναφέρει σε δήλωση, που εξέδωσε το απόγευμα του Σαββάτου, η βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα......

      Διαγραφή
  4. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΤΟΣΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ !
    ΑΚΟΥΝΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...
    ΜΟΝΟ ΠΡΟΧΕΙΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ή ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΟΤΙ Η ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ τους ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Είναι φανερό, από τή δήλωσή της, ότι "διέψευσε" τόν Καμμένο, που νόμισε ότι αποχώρησε ο Αποστολόπουλος, ειδοποιώντας τον ότι: αφού ο Αποστολόπουλος της πρότεινε τον Οκτώβριο να ξαναγυρίσει στους ΑΝΕΛ, άρα η παρουσία του μέσα στους ΑΝΕΛ (μέσω άλλων προσώπων) δέν έχει λήξει. Τό " εκεί είναι ακόμα" , δεν σημαίνει καθόλου ότι είναι μέλος των ΑΝΕΛ ή συνεργάτης του Καμμένου, αλλά μόνο ότι είναι " (παρών) εκεί" και δεν το ξέρουν.
    ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΨΕΥΔΗΣ Η "ΕΙΔΗΣΗ", ότι λέγοντας η Γιαταγάνα τί πράγματι είπε, διέψευσε η Γιαταγάνα τίς " δηλώσεις" της!
    Από http://www.thetoc.gr/politiki/article/xrgiatagana-akomi-kai-o-pateras-tou-p-kammenou-mou-zitise-na-gurisw-pisw :
    " Συνομιλώντας με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες η κ. Γιαταγάνα ανέφερε πως είχε γνωρίσει τον Γιώργο Αποστολόπουλο ως συνεργάτη του κ Πάνου Καμμένου. Και διέψευσε και τον κ. Καμμένο που ανέφερε στην έκτακτη συνέντευξή την Παρασκευή πως ο Γ. Αποστολόπουλος αποχώρησε σημειώνοντας: «Εκεί είναι ακόμα.Για να καταλάβετε ο κ. Αποστολόπουλος με πήρε τηλέφωνο τον περασμένο Οκτώβριο και μου ζήτησε να επιστρέψω πίσω στο κόμμα.» Και η ίδια γνωστοποίησε και την απάντησή της «αντε πήγαινε από ‘δω»" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.