20/12/14

Οικονομικές συναλλαγές με Γ. Αποστολόπουλο παραδέχτηκε ο Π. Χαϊκάλης

Στην παραδοχή ότι είχε συναλλαγή με τον Γιώργο Αποστολόπουλο για να παίξει στο Χρηματιστήριο στο εξωτερικό προχώρησε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης.Μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπε ότι είχε δώσει πριν από μήνες στον καταγγελλόμενο Γιώργο Αποστολόπουλο 5.000 ευρώ για επενδύσεις και εκείνος με τη σειρά του επέστρεψε 500 ευρώ ως κέρδη. Στη συνέχεια όμως, όταν του ζήτησε να του επιστρέψει όλο το ποσό, ο κ. Αποστολόπουλος του κατέβαλε μόνο 800 ευρώ.
Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο κ. Αποστολόπουλος τον πλησίασε ενώ είχε αποχωρήσει από σύμβουλος του προέδρου των ΑΝΕΛ και τον ρώτησε αν είχε χρήματα για να παίξει στο χρηματιστήριο στο εξωτερικό, με προοπτική κέρδους 10%.
«Του απάντησα ότι είμαι χάλια οικονομικά και μπορώ να δώσω μόνο 5.000 ευρώ, όπως και έκανα. Τον πρώτο και τον δεύτερο μήνα μου έφερε από 500 ευρώ, ως τόκους και όταν τον ρώτησα για το κεφάλαιο, μου είπε ότι μπορώ να το πάρω όποτε θέλω», δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης και συνέχισε: «Στη συνέχεια υπήρξε μία περίεργη καθυστέρηση. Τον περασμένο Ιούλιο του έστειλα μηνύματα ότι χρειάζομαι χρήματα, γιατί έληγε η ρύθμιση που είχα κάνει για το δάνειο. Μου είπε ότι θα φροντίσει αυτός την ανανέωση. Στη συνέχεια τον πήρα τηλέφωνο και του ανέφερα ότι με πίεζαν από την τράπεζα να δώσω χρήματα. Τότε μου κατέθεσε 800 ευρώ, μετά από πίεση, ως μέρος του κεφαλαίου γιατί του είπα ότι έχω ανάγκη τα χρήματα και δεν θέλω τους τόκους. Από τα μηνύματα φαίνεται ότι εγώ του έχω δώσει τα χρήματα και περιμένω το κεφάλαιό μου».
Σε ό,τι αφορά τις καταγγελίες του μετά την μήνυση Σαμαρά εξήγησε πως «Δεν κατηγορώ κανέναν, ούτε τον πρωθυπουργό, ούτε την κυβέρνηση ούτε επιχειρηματικούς παράγοντες, είχα υποχρέωση σαν βουλευτής να υπερασπιστώ το δημόσιο συμφέρον».
Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων σημείωσε πως δέχεται καλοπροαίρετα τη μήνυση του πρωθυπουργού, διευκρινίζοντας όμως ότι ο ίδιος δεν κατονόμασε ποτέ τον πρωθυπουργό, αλλά ότι ο καταγγελλόμενος ενέπλεξε το όνομα του κ. Σαμαρά στη συζήτηση.
Πηγή: ΑΜΠΕ, Ναυτεμπορική

3 σχόλια:

  1. Ξέσπασμα Χαϊκάλη στο Facebook
    "Κάποιοι θεωρούν απίθανο να με προσέγγισε κάποιος προκειμένου να με δελεάσει να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ αντιθέτως θεωρούν πιο πιθανο να έφερα την αντιτρομοκρατική σπίτι μου, να ζώστικα με κοριούς, να πήγα στον εισαγγελέα 2 φορές και μια φορά στη ΓΑΔΑ, καταθέτοντας 2 cd με ηχογραφημένο και βιντεοσκοπημένο υλικό και όλο αυτό να το έχω στήσει.
    Για ποιο λόγο; Μπορεί επίσης να μου κάποιος γιατί μια εβδομάδα μετά η έρευνα δεν είχε ξεκινήσει ενώ υπήρχε υλικό;" έγραψε πριν λίγα λεπτά στο facebook ο Παύλος Χαϊκάλης.
    Και για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, πριν 10 μερες αλλη μια βουλευτης των Α.Ε. ειχε καταγγειλει δωροδοκια ( μιλουσε σοβαρα η γυναικα, παρ' οτι τα ΜΜΕ την εβγαλαν off ) η οποια ομως ειχε προαναγγειλει τον ΜΕΛΑ οτι ηδη τα πηρε. Και προχθες αν θυμαστε ολοι εξεπλαγησαν που ψηφισε ΠΑΡΩΝ ενω τον ειχαν σιγουρο. Σημερα λοιπον ο κυριος αυτος - γιατρος στο επαγγελμα μας ενημερωσε οτι δεν θα ξαναψηφισει ΠΑΡΩΝ. Ολα αυτα ειναι τυχαια επισης ? Με το φτωχο μυαλο που διαθετω και παρ' οτι δεν ειμαι μικρος ημουν σιγουρος απο την αρχη οτι το ΣΥΣΤΗΜΑ δεν θα πεσει ετσι ευκολα. Θα κανει τα παντα να μεινει εις το διηνεκες. Διοτι γνωριζουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, οτι μολις πεσουν . . .αρχιζουν τα οργανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΜ58
    Δεν μπορούμε να καταπίνουμε αμάσητα όλα όσα λέει ο καθένας.
    Όλοι αυτοί μετέτρεψαν την διαδικασία εκλογής του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στην πιο άθλια διαδικασία που έχει γνωρίσει η Ελληνική Δημοκρατία.
    Οι Έλληνες πολίτες ψήφισαν για κυβέρνηση πριν 2,5 χρόνια και θα ξαναψήφιζαν το 2016.
    Η Εξουσιομανία, η ανεθυνότητα και ο αμοραλισμός του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, ο κουμπαράς, η Ξουλίδου και ο Χαϊκάλης, ο Βουδούρης και ο Παραστατίδης, έχουν δηλητηριάσει το κλίμα και δεν μπορούν να ψηφίσουν ελεύθερα οι Έλληνες βουλευτές.
    Έχουν καταντήσει ζούγκλα την ελληνική πολιτική σκηνή, που ούτως ή άλλως είχε τα προβλήματά της.
    Ο Χαϊκάλης ξέρει ότι ο Αποστολόπουλος είναι αναξιόπιστος και ότι κανείς δεν θα τον εμπιστευόταν να κάνει μια τέτοια "λεπτή" επιχείρηση.
    Το πιο πιθανό είναι να τα έκανε όλα με δική του πρωτοβουλία ο Αποστολόπουλος, για να το "πουλήσει" στη συνέχεια και ό,τι κάτσει.
    Ας περιμένουμε να δούμε.
    Πάντως αν είναι έτσι όπως τα λέω, ο Χαϊκάλης, ο Καμμένος, οι ΑΝΕΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ, θα έχουν κάνει παρέμβαση και θα έχουν "σημαδέψει" την τράπουλα για την εκλογή προέδρου, εκβιάζοντας με τρόπο που θυμίζει παρακρατικές δράσεις τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ θα πρέπει να καταπίνει αμάσητα ο Ελληνικός λαός τα προεκλογικά ψέμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για να του αποσπούν την ψήφο , να σχηματίζουν κυβέρνηση και να πράττουν τα αντίθετα από αυτά που του υποσχέθηκαν και να μεριμνούν ώστε να μένουν ατιμώρητοι για τις πράξεις τους εις βάρος του κοινωνικού συνόλου, έννοια σας και η Νέμεσις έρχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.