31/1/15

Αυξησεις μισθων ζητησε η ΑΔΕΔΥ απο τον υπουργο


Οι συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ πάντως που συναντήθηκαν σήμερα με τον κ. Κατρούγκαλο ζήτησαν αυξήσεις και ξεπάγωμα των ωριμάνσεων, που βρίσκονται σε αυτό το καθεστώς από το 2011. Ωστόσο ο αναπληρωτής υπουργός ξεκαθάρισε ότι η οικονομική κατάσταση της χώρας δεν επιτρέπει αυξήσεις ούτε για ένα ευρώ τουλάχιστον για το 2015.
Από την πλευρά του πάντως ο εκτελών χρέη προέδρου στην ΑΔΕΔΥ, Σταύρος Κουτσιουμπέλης, είπε πως η συζήτηση ήταν ειλικρινής αλλά επιφυλάχθηκε ως προς την αντίδραση των δημοσίων υπαλλήλων. Επιχειρώντας να μπει χρήμα στα δημόσια Ταμεία, ο Γ. Κατρούγκαλος, ετοιμάζεται να βγάλει στο σφυρί μεγάλο μέρος του στόλου των κρατικών και υπουργικών αυτοκινήτων αμέσως μετά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

1 σχόλιο:

  1. Ακομη δεν βρέθηκε μια φόρμουλα με τους δανειστές μας για να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση και οι συνδικα ληστές άρχισαν τα θέλω τους....Δυστυχως αυτο ειναι το επίπεδο τους τι στιγμη που θα έπρεπε με δικη τους πρωτοβουλίες να ανακοινωνανε το αντίθετο ,οτι δλδη παγώνουν τις διεκδικήσεις τους επι μια διετία τουλαχιςτον...δίνοντας ενα ισχυρό μηνυμα εσωτερικής ενότητας...
    Οπως ειπε και ο κος Βιλιάρδος το μέτωπο της εξωτερικής αντιπολίτευσης ειναι τόσο ισχυρό που δεν αντέχουμε και ενα αντίστοιχο εσωτερικό...Αλλα και περαν των συνδικα ληςτων άμα βλέπεις το κόμματα της πλην συμπολιτευςης και οι εκπρόσωποι τους στυλ Αδωνη να επιχαίρουν και να επικροτούν κάθε τι ξενόφερτο με φόβο μην τυχόν και πετύχει ο τσιπρας εκει που οι ίδιοι αποτυχςνε ( επιεικής εκφραςη),τι να περιμένεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.