28/1/15

Ποιες επιλογές Τσίπρα χειροκρότησε ο Φαήλος

Έγινε κι αυτό. Ο Φ. Κρανιδιώτης επικρότησε δύο επιλογές του Αλέξη Τσίπρα στη νέα κυβέρνηση. Δείτε ποιες. Υπάρχει βέβαια και η άλλη άποψη. Ότι μόνο αυτοί αξίζουν
poies-epiloges-tsipra-xeirokrotise-o-failos
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης είχε μόνο καλά λόγια να γράψει στο facebook για δύο υπουργούς της κυβέρνησης Τσίπρα.

«Για να είμαστε δίκαιοι, ο Νίκος Κοτζιάς ο νέος ΥΠ.ΕΞ, είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της νέας κυβέρνησης, με σταθερές πατριωτικές θέσεις, με ξεκάθαρη θέση κατά λογικών τύπου Ανάν στην Κύπρο.
Αληθινός διανοούμενος κι όχι από τους "ιντελιγκέντσηδες".
Είχα γράψει παλιότερα πως σε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση του Σαμαρά θα έπρεπε να ήταν ΥΠ.ΕΞ και δεν θα αλλάξω τώρα γνώμη λόγω "κομματικού πατριωτισμού". Αγαπητέ Νίκο, ευχές για δύναμη και αποτελεσματικότητα στην υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων.

Θετική επίσης η επιλογή του κ. Νικολούδη, εξαίρετου Εισαγγελικού λειτουργού, γνωρίζει την λειτουργία της Αστυνομίας, της Δικαιοσύνης κι έχει τον επαγγελματισμό και την απαραίτητη μετριοπάθεια για την θέση αυτή, όπου δεν χωράνε αριστερίστικες ακρότητες και πειραματισμοί».

2 σχόλια:

  1. Μπράβο και από μένα κ. Κρανιδιώτη.

    Μπορεί να μας "τάραξες" με μερικά άρθρα σου με τα "λιβανίσματα"... "ευλόγησον τη ΝΔ και σώσον τον Αντώνη" αλλά να λέγονται και τα σωστά.

    Σε αυτή τη χώρα πρέπει επιτέλους να μάθουμε να στηρίζουμε τους πατριώτες, τους δίκαιους και τους ικανούς σε κάθε κόμμα. Μόνο με δικαιοσύνη στο εσωτερικό και πατριωτική εξωτερική πολιτική θα πάμε μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.