30/1/15

Σκληραίνει τη στάση της η Γερμανία απέναντι στην Ελλάδα

Γερμανικό ΥΠΟΙΚ: Η γενναιοδωρία της Γερμανίας έφτασε στα όρια της με την Ελλάδα
«Οι συμφωνίες έχουν νόημα μόνο όταν μπορεί κάποιος να βασιστεί σε αυτές», τόνισε εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου, τονίζοντας πως «δεν εκβιαζόμαστε»
Σκληραίνει τη στάση της η Γερμανία απέναντι στην Ελλάδα καθώς με δήλωσή του το πρωί της Παρασκευής εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών δήλωσε πως η γενναιοδωρία της Γερμανίας «έφτασε στα απόλυτα όρια της με το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας»!
Λίγες ώρες έπειτα από την επίσκεψη του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα και λίγο πριν τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, στην Αθήνα το γερμανικό ΥΠΟΙΚ τονίζει πως η Γερμανία είναι έτοιμη για συζητήσεις με την Ελλάδα, αλλά πως τα βασικά ζητήματα «δεν μπορούν να αλλάξουν».

«Οι συμφωνίες έχουν νόημα μόνο όταν μπορεί κάποιος να βασιστεί σε αυτές», τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι χρειάζεται αλληλεγγύη στην Ευρώπη, αλλά και η Γερμανία και η ΕΕ «δεν εκβιάζονται».

Όπως είπε στη συνέχεια, η ΕΕ είναι έτοιμη να παρέχει επιπρόσθετη βοήθεια στην Ελλάδα, αν και η χώρα «δεν έχει ζητήσει παράταση του ελληνικού προγράμματος».
Πρώτο Θέμα

3 σχόλια:

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.