12/1/15

Γαλλική διπλωματία...



Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιαν 2015

https://www.youtube.com/watch?v=0csLTtiVzrI

2 σχόλια:

  1. Mε μία διπλωματική παράλειψη, ο ασπασμός των αγγέλων προς τα άστρα...
    (Του Ολλανδρέου προς Πορκ..οσένκο )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταγραφηκε ηδη το νεο ιστορικο ατοπημα του Νταβουτογλου! Πιστευω να το λαβατε μεσω των ξενων ΜΜΕ και δη των Ευρωπαικων,αυτων που που εγινε συνωστισμος στο Παρισι!
      Οντος σαν Δυση, πνεουμε τα λοισθια γιατι λογικα μας προσβαλουν παρα πολλοι σαν τον ανιστορητο νεοοθωμανο Νταβουτογλου και τους εγκληματιες Τζιχαντηστες που στο βαθος και υπουλα εμμεσα στηριζει! Και η Δυση κανει πως δε βλεπει,τυληγμενη στο προπατορικο αμαρτημα της Γερμανιας με το ολοκαυτωμα των Εβραιων, η Γαλια των αποικειων της, οι υπολοιποι ουτω καθ εξεις μεχρι την Συρια σημερα οι δε νεοτουρκοι με τις Γεναιοκτονιες που δεν παραδεχονται! Ο πιο απιθανος λοιπον πολιτικαντης της τουρκιας, στο press conferens με την Μερκελ , το ακουσα σημερα σωστα στο γερμανικο ραδιοφωνο, παραλlαγμενο ομως απο την ΤV, ARD-Chanel, απαιτησε απο την Μερκελ να μην ταυτησει τον Ισλαμισμο με την τρομοκρατια, διοτι κανεις στο παρελθον δεν ονομασε την ανοδο του Χιτλερ και το τι επακολουθησε, τρομοκρατια του Χριστιανισμου! Ακουσον, ακουσον ! Και δεν εβγαλε η Μανταμ τσιμουδια !
      Εικοσι μολις χρονια πριν τον Χιτλερ, εκαναν οι τουρκοι προγονοι του τα χειροτερα εγκληματα, γενοκτονιες, που μενουν ακομα ατιμωρητοι! Ναι αυτη ειναι η πεφωτισμενη Ευρωπη! Χαριζει τα ιερα της στους αλλοτριους. Τωρα καταλαβαινω τους Βυζαντινους, τους προγονους μου!
      Το τρομοκρατικο κτυπημα στο Παρισι εχει την βαρυνουσα σημασια του,αλλα ετσι οπως εξεληχτηκε και με την παρουσια ενος Νταβουτογλου, εναι κατι σαν θεατρο του Καραγκιοζη! Εκτιμω ομως το οτι οι ΗΠΑ δεν στειλανε επισημο και το βρισκω θετικο, διοτι δεν υπεκηψαν σε φαινομενα του χολυγουντ των ΜΜΕ στην ευρωπαικη καθημερινοτητα, εκτιμωντας την παρουσα κατασταση και επικινδυνοτητα της ισλαμοφασιστικης θρησκειας, αλλα και διοτι δεν εχουν τιποτα κοινο πολιτικο πολιτιστικο, με τους σημερινους υπηκοους της ευρωπης, δηλαδη καθε καρυδιας καρυδι που βρεθηκε σκοπιμα εδω,αλλα με τους πραγματικους ευρωπαιους προγονους τους !
      Σημειωση, ο Νετανιαχου τουλαχιστον ζητησε να επιστρεψουν οι Ισραηλιτες, για λογους ασφαλειας, στο Ισραηλ, μπραβο του ! Συνκρινετε τον με το Σαμαρι το δικο μας. Αυτος εξημνουσε για προεκλογικους σκοπους του, την Δημοκρατια της Γαλιας, στα γαλικα βοθροκαναλα!

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.