15/2/15

Πανούσης προς μετανάστες: «Εδώ Ελλάδα - Ανοίξαμε και σας περιμένουμε»

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
Γιατί κύριε Υπουργέ μου να χανόμαστε σε ημίμετρα; Βάλτε μια φωτεινή ταμπέλα στα σύνορα «ανοίξαμε και σας περιμένουμε». Βάλτε και μια φωτογραφία του άτεγκτου Πάνου, να τα κάνει γαργάρα όλα αυτά, αφού κι αυτός στηρίζει αυτά τα «προοδευτικά» καλαμπαλίκια σας …
Μπορώ να σας υποδείξω αρκετούς ημέτερους δεξιούς, αριστερούς και πασόκους, που έχουν βλάψει την Πατρίδα πολύ περισσότερο από όλους τους Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς κι άλλους απρόσκλητους μουσαφιραίους, που μπήκαν λαθραία στην χώρα. Θέλω να πω, δεν είναι ζήτημα φυλετικό, μην χαθεί το απολλώνειο γονίδιο του Μήτσου.
Αλλού είναι το πρόβλημα, το οποίο από ότι φαίνεται θα το πολλαπλασιάσει εφιαλτικά ο αναπληρωτής Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ., ο Γιάννης Πανούσης, μαχόμενος την ανελέητη πραγματικότητα με ιδεοληψίες κι υλοποιώντας διάφορα καψοκαλύβικα που θα βάλουν μπουρλότο στον πολύπαθο εθνικό και κοινωνικό ιστό και θα αυγατίσουν τον ρατσισμό και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Το λέγανε από το 2012 οι σύντροφοι πως θα κλείσουνε τα κέντρα κράτησης και θα τα κάνουν «ανοιχτά κέντρα φιλοξενίας». Δηλαδή μαμ, κακά και νάνι εξόδοις των Ελλήνων φορολογουμένων με ελεύθερη είσοδο – έξοδο. Θα ‘χει μπουφέ, υποθέτω, χωρίς χοιρινό. Θα μπει κι αυτό στα κίνητρα που διαφημίζουν οι δουλέμποροι διακινητές στην Ασία και την Αφρική, μαζί με την εύκολη χορήγηση υπηκοότητας στα παιδιά των μουσαφιραίων που θα γεννηθούν εδώ.
Στην ουσία, τους παράνομους που μαζέψαμε από τους δρόμους μέχρι να απελαθούν, θα τους ξαναμολήσουνε, για να φχαριστηθεί ο Πανούσης και τ’ άλλα παιδιά «πολυπολιτισμό». Λυπηρή η αυτοκτονία του ανθρώπου αλλά ότι και να κάνουμε η κράτηση πίσω από το σύρμα, όση άπλα κι αν αποκτήσει το κελί, όσο καλό κι αν γίνει το φαγητό, θα είναι πάντα δυσάρεστη κι ούτε μπορείς ποτέ να ξέρεις τα ψυχολογικά προβλήματα του κάθε κρατούμενου. Και στις φυλακές αυτοκτονούν άνθρωποι αλλά δεν σκέφτηκε κανείς να τις κάνει «ανοιχτά κέντρα φιλοξενίας».
Στο πρώτο όμως έγκλημα που θα διαπραχθεί από «φιλοξενούμενο», που πριν ήταν κρατούμενος, θα έχει να δώσει λόγο ο Γιάννης Πανούσης κι όσοι θα στηρίξουν αυτή την πολιτική.
Η παράνομη είσοδος στην χώρα εξακολουθεί να είναι ποινικό αδίκημα. Οφείλουμε να ξεχωρίζουμε αυτούς που ζητούν πολιτικό άσυλο και προέρχονται από εμπόλεμες ζώνες, όμως όποιος έχει πρακτική σχέση με το άθλημα, γνωρίζει πως πολλοί από τους λάθρα εισερχόμενους, ΔΕΝ δικαιούνται άσυλο, συχνά καταστρέφουν τα έγγραφα τους και δηλώνουν ψευδή καταγωγή, ψευδή ηλικία, υποδυόμενοι τους ανήλικους και ζητούν πολιτικό άσυλο με την μαϊμού καταγωγή τους ως άλλοθι. Μέχρι να ξεμπλέξουν οι αρχές μας τους μηρούς τους, περνούν χρόνια και ζαμάνια.
Η πλειοψηφία των λαθραίων είναι σουνίτες μουσουλμάνοι. Για πολλούς από αυτούς η δημοκρατία, η ελευθερία κι η δικαιοσύνη, όπως τα εννοούμε στην Δύση είναι εχθρικές έννοιες, αμαρτωλές. Αυτό που τους πουλάει» ο Πανούσης, δεν το αγοράζουν. Δεκάρα δεν δίνουν. Τους ενδιαφέρει μόνο να διευκολυνθούν, να είναι ελεύθεροι στις κινήσεις τους για να φύγουν για την Ευρώπη ή κάποιοι λίγοι, να μείνουν εδώ.
Η κατάργηση των Κέντρων Κράτησης θα γίνει κίνητρο για να έρθουν κι άλλοι μουσαφιραίοι, που στην πλειοψηφία τους είναι οικονομικοί λαθρομετανάστες, που θα αιτούνται ψευδώς πολιτικό άσυλο. Αυτό, ως σύλληψη και αποτέλεσμα θα λειτουργήσει ρατσιστικά σε βάρος αυτών που στα αλήθεια δικαιούνται πολιτικό άσυλο κι οι αιτήσεις τους διεκπεραιώνονται με ρυθμό βροντόσαυρου με κινητικά προβλήματα, διότι πρέπει να περιμένουν ουρά πίσω από μαϊμού αιτήσεις ασύλου μην δικαιουμένων.
Είναι πολλά που αγνοούν οι συριζαίοι «διεθνιστές» και τόσο πολιτικά ορθοί, όπως πχ πως η πλειοψηφία των «συμφώνων συμβίωσης» αλλοδαπών με ελληνίδες ρομά, είναι επ’ αμοιβή, εικονικά. Επίσης μαϊμού κι η άλλη πατέντα, της υιοθεσίας γυφτόπουλων από αλλοδαπούς, και τούμπαλιν, πάλι επ’ αμοιβή κι εικονικές. Πως θα απελάσεις τον πονεμένο «πατέρα» ή «γιο», ε; Κυκλώματα όπου τα κονομάνε και συνάδελφοι που σκέφτονται και διεκπεραιώνουν τέτοιες πατέντες, ζουν, ανθίζουν και θα βασιλεύουν, όσο η συριζαίϊκη αριστερίστικη πολιτική ορθότητα θα διευκολύνει τους παράνομους, με ψυχοπονιάρικη συνθηματολογία και νομοθετήματα – κάλεσμα να ‘ρθουν κι άλλοι, μην τυχόν και μείνει τίποτα όρθιο από την εθνική και κοινωνική συνοχή. Θα γίνουμε έτσι ως κράτος ακούσιος αβανταδόρος των δουλέμπορων και της μαύρης εργασίας, της «εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο», που λένε και οι σύντροφοι, στάση εξόχως ρατσιστική για όσους πράγματι δικαιούνται άσυλο και για τους μετανάστες που δεν ήρθαν λάθρα, που δεν δήλωσαν ψευδή στοιχεία και καταγωγή και σέβονται την χώρα που τους φιλοξενεί και τους νόμους της.
Ο ΣΥΡΙΖΑ/τέως Βίλα Αμαλία/ νυν Burberrys, ποντάρει πως αν φέρει μια συμφωνία της προκοπής από το Eurogroup, που το εύχομαι ολόψυχα κι ειλικρινά, θα μπορέσει να περάσει ντούκου όλη την αριστερίστικη ατζέντα του στο μεταναστευτικό, στο σωφρονιστικό, στην δημόσια τάξη, στο σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια κλπ, πως οι Έλληνες από την τρελή χαρά τους, δεν θα βλέπουν, δεν θα ακούν, δεν θα ζουν στην αληθινή ζωή. Δεν είναι έτσι. Μια νέα συμφωνία για το χρέος δεν καταργεί την υπόλοιπη πραγματικότητα κι η ασφάλεια, ξαναλέω, είναι το πρώτο δικαίωμα του πολίτη και το πρώτο καθήκον της πολιτείας, είτε χρωστάμε, είτε όχι, είτε ψωμολυσσάμε, είτε δένουμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα. Κι ακόμη κι αν γίνουμε βιομηχανική, κεφαλαιουχική και πυρηνική δύναμη, ΔΕΝ χωράμε, δεν αντέχουμε ως κοινωνία και πολιτισμός ένα εκατομμύριο μουσουλμάνους και βάλε. Είναι διαλυτικό κι επικίνδυνο, δεν μπορούμε να τους αφομοιώσουμε, δεν μπορούμε να τους δώσουμε απασχόληση, όταν έχουμε 1.500.000 Έλληνες άνεργους και σίγουρα δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να ζουν παρασιτικά. Κι αν γίνει κατ’ ευχήν το θαύμα και ο ΣΥΡΙΖΑ φέρει μπουμ στην οικονομία, ανθίσουν όλα σαν κήπος την Άνοιξη, έχει καλώς κι εύγε Αλέξη. Αν όμως, χτύπα ξύλο, πέσουμε σε τοίχο κι όλα χειροτερέψουν δραματικά με μεγαλύτερη φτώχεια, ύφεση κι ανεργία, τότε το μίγμα της κοινωνικής κρίσης με τις στρατιές των λαθραίων στους δρόμους, είναι το τέλειο λίπασμα μιας μικρής Βαϊμάρης για να γιγαντωθεί ο εγχώριος γκροτέσκος εθνικοσοσιαλισμός. Όταν ευρωπαϊκές βιομηχανικές χώρες, κραταιές, δεν μπόρεσαν να αφομοιώσουν μάζες μουσουλμάνων, θα το κάνει η χώρα που εισάγει ακόμη και τα καλαμάκια για τα σουβλάκια; Τότε τι θα πει, ο κ. υπουργός, όταν θα γίνει ο κηπουρός της ΧΑ;
Και βέβαια, ούτε ο Πανούσης, ούτε κανείς άλλος, από οποιοδήποτε κόμμα τολμάει να ψελλίσει το όνομα της μεγαλύτερης δουλεμπορικής συμμορίας, του μεγαλύτερου διακινητή ανθρώπων παγκοσμίως: της Τουρκίας, του κράτους που ταυτίζεται με το παρακράτος, μαζί δουλεύουν, μαζί τα κονομάνε μαφιόζοι, τζιανταρμάδες, αστυνομικοί, λιμενικοί, στρατιωτικοί, πολιτικοί. Η συντριπτική πλειοψηφία των μουσαφιραίων μας φτάνουν στην Τουρκία χωρίς βίζα και ύστερα, με αμοιβή μερικές χιλιάδες δολάρια, που τα μοιράζονται κρατικοί και ιδιώτες μαφιόζοι, τους περνάνε σε μας. Και τα κονομάνε και μας φορτώνουν μια ασσύμετρη απειλή. Αντί λοιπόν, παράλληλα με την άγρυπνη φύλαξη χερσαίων και θαλασσίων συνόρων, φτιάχνοντας κι άλλους χώρους κράτησης, να καταγγείλουμε παντού την Τουρκία, επιβάλλοντας της κυρίως στην Ε.Ε. πολιτικό, οικονομικό και διπλωματικό κόστος για την εγκληματική δράση της, κάνουμε την πάπια για τον μεγαλύτερο δουλέμπορο, κλείνουμε τα κέντρα κράτησης κι ετοιμαζόμαστε να κάνουμε την μεγαλύτερη μαζική χορήγηση υπηκοότητας.
Γιατί κύριε Υπουργέ μου να χανόμαστε σε ημίμετρα; Βάλτε μια φωτεινή ταμπέλα στα σύνορα «ανοίξαμε και σας περιμένουμε». Βάλτε και μια φωτογραφία του άτεγκτου Πάνου, να τα κάνει γαργάρα όλα αυτά, αφού κι αυτός στηρίζει αυτά τα «προοδευτικά» καλαμπαλίκια σας …

8 σχόλια:

  1. Oταν θελει ο Κρανιδιωτης τα λεει σωστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τωρα ειναι αργα φαηλο...
    πρωτο το γελοιο κομμα σου η νεα δημοκρατικοτητα τα εκανε αυτα
    σας διεταξε το σοβιετικο κατεστημενο να φερετε εκατομμυρια λαθροεποιους εδω μεσα, να περασετε το αντιρατσιστικο(ρατσιστικο εναντιον των ελληνων) τους γαμους των κιναιδων και υιοθεσιας παιδιων απο αυτους και χιλιαδες αλλα αντεθνικα θεματα, ειστε οι 2 οψεις του ιδιου νομισματος. αριστεροι και φιλελε σας ελεγχουν οι παγκοσμιοι νεοταξιτες εξουσιαστες και σας επιβαλλουν αυτα που θελουν. αν δεν τα εκανε η εαμοβουλγαρικη αριστερα αυτα θα τα κανατε εσεις οποτε κοψε τις κλαψες....
    η κατεξεφτελισμενη σφαλιαροφαγικη παραταξη σου η ηττημενη κατα κρατος και ουσιαστικα πεθαμενη το 74, ειναι μια τεραστια λεκανη αφοδευσης(για να μην το πω στην καθομιλουμενην...)που οποιοσδηποτε θελησει να παρει ευσημα αριστεροφροσυνης προοδευτικοφροσυνης και υπερδημοκρατικοφροσυνης παει και αφοδευει στα μουτρα της σφαλιαρονουδουλας.....

    εκει που τελειωνει η λογικη αρχιζει η αριστερα και υπερπροοδος!
    εκει που τελειωνει η δειλια και σφαλιαροφαγια αρχιζει η νεα δημοκρατια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι να απορεί κανείς πως οι τόσο ευαίσθητοι Συριζαιοι όσον αφορά τη νομιμοποίηση της λαθρομεταναστευσης δεν έχουν αρθρώσει ούτε μια λέξη τόσα χρόνια εναντίον των δικτύων σωματεμπορω, που εκμεταλλευονται όλους αυτούς τους ανθρώπους. Είναι να απορεί κανείς τόσο πολύ που λογικά φτάνει να αναρωτιέται μήπως έχουν κάποιο όφελος από όλη αυτή την υπόθεση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολόκληρη η Ευρώπη κινείται προς αντισλαμικά κόμματα και στην Ελλάδα το αντίθετο.
    ίσως υπερτερούμε σε ευημερία. Θα συμφωνήσω με τον peter susic αλλά σε ηπιότερους τόνους.
    ίσως ήταν η τελευταία φορά που μετρούσε η ψήφος μας , θα επιχειρηθεί αλλοίωση του εκλογικού σώματος με την ψήφος χιλιάδων ίσως και εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών. Η ΝΔ δυστυχώς έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.Ίσως να το επεδίωκε γιατί δεν ξανάφερε το νομοσχέδιο για την ψήφο των Ομογενών στη βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΝΔ δεν έχει να απολογηθεί σε ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ, που δεν είναι με ΚΑΝΕΝΑΝ, αλλά μόνο με την ΠΑΡΤΗ τους. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κ.Κρανιδιώτη , λυπάμαι, αλλα η πραγματικότητα έιναι παντελώς διαφορετική.
    Σας ζητώ να την διερευνήσεται καλώντας τον ειδικό αριθμό + 334 86 51 71 61 και να δηλώσεται ότι είστε μετανάστης, έχεται υποστεί push-back απο τις ελληνικές αρχές, βρισκεται σε συντεταγμένες ,(....) και ζητάτε την συνδρομή τους.
    Μάλιστα μπορείται να ενισχύσεται την εκδοχή σας αναφέροντας ότι έχεται στείλει την θέση σας στον αριθμό:
    + 49 163 502 48 25
    Αν τώρα βρεθέιται στην Τουρκία τα παρακάτω νούμερα θα σας φανουν χρήσιμα για την διευκόλυνση της επαναπροώθησης σας στην Ελλαδα.
    + 90 312 231 91 05
    (ενα απο αυτά)
    Διερωτάται λοιπόν και ο πλέον αφελής.
    Εφόσν κάποιοι θεωρούν το ελληνοτουρκικό θαλάσσιο όριο ώς ευρωπαικό όριο, τι κάνατε τα προηγούμενα χρόνια για να διασφαλίσεται και την Ελληνικότητα αυτού του ορίου;;;;
    Οι λαθρομετανάστες έχουν διδαχθέι ότι εισέρχονται στην Ευρώπη! μέσω μιας επαρχίας αυτής που ονομάζεται Ελλάδα και ενός τομέα που ονομάζεται Αιγαίο.
    Αν ζητάμε απο τον Αφγανό να σεβαστεί κάτι που εμείς έχουμε πρώτοι αμφισβητήση, μάλλον φαρσοκωμωδούμε.
    Ευχαριστώ.
    Υ.Γ
    Να μην ξεχασω ότι πρίν επιχειρήσεται να μετακινηθέιται προς την ΕΥΡΩΠΗ-(ελλάδα-αιγαίο) ενημερωθείται για τον καιρό απο το ΜΕΤΕΟ ή το POSEIDON
    Όλα τα ανωτέρω σημαίνουν ότι μόνο τα πραγματικά μπατιράκια πνίγονται ή χάνονται στα νερά του αιγαίου.
    Οι υπόλοιποι κυκλοφορούν ανάμεσα μας και με ΕΥΡΩΠΑΙΚΉ βούλα!!
    Σας μερσώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να συμπληρώσω δέ ότι :
    ενα σωσίβιο στις τουρκικές αγορες κοστίζει περίπου 30 λίρες τουρκίας και στο τηλέφωνο σας να έχεται τουλάχιστον 50 λίρες τουρκίας σε μονάδες κλήσης.
    Επίσης να μην ξεχασεται να κρατησεται τα στοιχεία λιμενικών , αριθμό σκάφους, χαρακτηριστικά των αξιωματικών, προσώπου ...κλπ για να γίνουν οι σχετικές καταγγελίες αν υπάρχει κακοποίση ή απρεπής συμπεριφορά!
    ΚΑΛΩς ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
    Αυτό κύριε είναι δικό σας έργο!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το απολλώνειο γονίδιο του Μήτσου; Τι λες ρε Κρανιδιώτη; Αυτή σου η φράση αποκαλύπτει τον εκπτωτικό πατριωτισμό σου. Φιλελεύθερα σκουπίδια και αριστεροί ηλίθιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.