16/2/15

Έχουμε πόλεμο, κύριε Τσίπρα, δεν το ξέρετε;

Αν ποτέ βρεθείς στην Αίγυπτο θα μάθεις το πρώτο αξίωμα του παζαριού: «Ο μόνος τρόπος να πάρεις κάτι πολύ φτηνά, είναι να μην το θέλεις».
Το δεύτερο αξίωμα είναι: «Ακόμα κι αν θέλεις κάτι, πρέπει να πείσεις τους πωλητές ότι δεν το θέλεις».

Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού. Όμως αυτό που αντιμετωπίζουμε δεν είναι ένα παζάρι, μια πολιτικο-οικονομική διαπραγμάτευση, στα όρια του εφικτού.

Είναι η θεσμοθέτηση ή όχι της εξόντωσης μας.

Οι θεσμοί με τους οποίους διαπραγματευόμαστε δεν είναι άνθρωποι, δεν είναι εταίροι ή σύμμαχοι, δεν είναι φίλοι, είναι οι φυσικοί εχθροί μας.

Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί, μαζί με τους τεχνοκράτες των συμβουλίων και τους ντόπιους συνεργάτες τους, είναι ένοχοι για εγκλήματα ενάντια στον ελληνικό λαό.
Γνωρίζουν ότι με τα νεοφιλελεύθερα προγράμματα τους μας οδήγησαν στην εξαθλίωση. Εμάς, τους πολλούς, γιατί οι συνεργάτες τους, καθώς κι οι Έχοντες, κέρδισαν πολλά.
~~
Σκεφτείτε “το.
Το ένα τέταρτο των Ελλήνων είναι άνεργοι. Απ” όσους δουλεύουν οι περισσότεροι δυσκολεύονται να βγάλουν το μήνα.
Δημόσια υγεία δεν υπάρχει. Πόσοι Έλληνες πολίτες δικαιούνται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη πλέον; Και ποιας ποιότητας;
Οι συνταξιούχοι, παραφυλάνε στις λαϊκές αγορές, για τα απομεινάρια μιας ζωής μόχθου.
Οι ελεύθεροι επαγγελματίες κοιτούν τους τοίχους του μαγαζιού τους.
~~
Τα ξέρετε όλ” αυτά, δεν τα ξέρετε;
Η νέα κυβέρνηση τα ξέρει, δεν τα ξέρει;
Και οι Ευρωπαίοι τα ξέρουν. Τα ξέρουν, γιατί αυτοί τα δημιούργησαν.
Στήριξαν τη διαφθορά, επιδότησαν την απαξίωση των προϊόντων μας, εξανάγκασαν τη μείωση των μισθών, κατέστρεψαν κάθε ικμάδα παραγωγικότητας στη χώρα.
Έτσι διαλυμένοι όπως είμαστε νομίζουν ότι δεν μπορούμε να αντισταθούμε. Ποντάρουν σ” αυτό.
~~
Τα media είναι δικά τους, των ντόπιων συνεργατών τους, και μας βομβαρδίζουν:
«Είστε άχρηστοι. Είστε ανίσχυροι. Δεν μπορείτε να επιβιώσετε ούτε έναν μήνα χωρίς εμάς. Είστε τα σκουπίδια της Ευρώπης.»
~~
Δεν μας αξίζει αυτό, να είμαστε τα σκουπίδια τους. Σε κανέναν άνθρωπο δεν πρέπει τέτοια αντιμετώπιση.
Δεν μου αρκεί η ανάσα. Ζητώ δικαίωση.
Δεν υπάρχει έντιμος συμβιβασμός με τους δολοφόνους μας, με τους γενοκτόνους. Έπρεπε να βρίσκονται ήδη στη Χάγη, να κατηγορούνται ήδη για τα εγκλήματα τους.
Αν η κυβέρνηση δεν αντέχει το τίμημα τότε να μας δώσει το δικαίωμα να επιλέξουμε. Χωρίς μισόλογα και μετονομασίες και ευφημισμούς.
Αυτή είναι η δημοκρατία. Η δημοκρατία δεν είναι συμβιβασμός με τις αγορές. Η δημοκρατία δεν διαπραγματεύεται με τους τυράννους.
~~
Οι δυνάστες μας περιπαίζουν, γελάνε, ενώ ξέρουν πόσους έχουν σκοτώσει, πόσους έχουν καταστρέψει.

Ο κύριος Τσίπρας, ο κύριος Βαρουφάκης (κομμένα τα Αλέξης και Γιάνης), πρέπει να θυμούνται ότι τους έχουν ψηφίσει οι 5.000 αυτόχειρες της κρίσης, και οι οικογένειες τους, που έμειναν πίσω.

Πρέπει να θυμούνται ότι τους ψήφισαν όλοι οι ξεριζωμένοι της κρίσης και οι οικογένειες τους.
Πρέπει να θυμούνται ότι τους ψήφισαν οι σαραντάρηδες που έχασαν τα καλύτερα τους χρόνια χτυπώντας την κάρτα ανεργίας.
Πρέπει να θυμούνται ότι εκπροσωπούν κάθε Έλληνα που σχεδιασμένα έγινε παρίας.
Πρέπει να θυμούνται ότι διαπραγματεύονται μ” εκείνους που έπνιξαν στο αίμα την Ελλάδα, τότε και τώρα, εκείνους που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει θέμα πολεμικών αποζημιώσεων.
Πρέπει, πρώτιστα, να θυμούνται ότι είναι υπηρέτες του λαού, εκλεγμένοι απ” τον λαό για τον λαό.
Πρέπει να θυμούνται ότι δεν τους ψήφισαν οι εφοπλιστές ούτε οι καναλάρχες ούτε οι τραπεζίτες ούτε οι Γερμανοί ούτε οι Αμερικάνοι.

Αλλά εμείς, ο λαός. Σε μας οφείλουν.

Κι αν δεν μπορούν να υποστηρίξουν την ψήφο που τους δόθηκε, τότε καλύτερα να παραιτηθούν.

Κομμένα τα γέλια. Έχουμε πόλεμο, κύριε Τσίπρα, δεν το ξέρετε;
Διαλέξτε με ποιους θέλετε να είστε.

13 σχόλια:

  1. Αυτοκτονίες: 2000-2004( 5 χρόνια) 1767, 2005-2009( 5 χρόνια)1894, 2010-2014( 5 χρόνια) 2000. Πού τους είδατε, άθλιοι προπαγανδιστές, τους 5.000 αυτόχειρες της κρίσης;
    Και φυσικά είμαστε με τους άλλους, και όχι με τα κατάλοιπα του μπολσεβικισμού που μαζί με "χρήσιμους ηλίθιους" έχουν βαλθεί να χρεοκοπήσουν την Ελλάδα. Αν έχετε πόλεμο είμαστε αντίπαλοί σας, όλοι όσοι δεν μπορούμε να διανοηθούμε την Ελλάδα έξω από την Ευρώπη!
    Όσοι θεωρούν ότι η διακοπή της χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας θα είναι καταστροφή!
    Άντε στα τσακίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Κώστα δυστυχώς ζεις σε άλλη εποχή και πολύ μακρυά από τον πλανήτη γη. Όταν προσγειώθεις στον πλανήτη μας θέλω να μου εξηγήσεις τι δεν καταλαβαίνεις από την επόμενη πρόταση ( ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΟΦΛΗΘΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ). Το λέει όλος ο πολιτισμένος κόσμος και όλοι οι οικονομικοί γκουρού που δεν ανήκουν στο μισθολόγιο της Μερκελ και των κολάκων που την περιτριγυρίζουν. Εσένα σε πείραξε ότι το λένε και οι μπολσεβίκοι? έλεος φίλε. Τουλάχιστον έστω και τώρα συμπαραταχθού με τους μπολσεβίκους γιατι τελικά είναι οι μόνοι ΕΛΛΗΝΕΣ που στέκονται όρθιοι και αντιστέκονται, κόντρα στους τραπεζίτες και τους σαμαροβενιζελους της καταστροφής , της υποταγής και της εξαθλίωσης. Τώρα είναι η ώρα της ΕΛΛΑΔΑΣ και όχι του κόμματος. Ξυπνά ραγιά!

      Διαγραφή
  2. Να πας στην Ευρω-Σοβιετικη Ενωση να ζησεις και που λανθασμενα αποκαλεις Ευρωπη κυριε Λυτο που θα μας κανεις και κυρηγμα.
    Κομισαριε του νεοφιλελευθερισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ μπορώ να πάω στην Ευρώπη. Εσύ μπορείς να πας στην Β.Κορέα; Τους φράχτες των μπολσεβίκων τους θυμάσαι; Πήγαινε να σε μαντρώσουν.
    Την αποκαλώ Ευρώπη, όπως την αποκαλούσα πάντα, γιατί δεν έχει αλλάξει! Το γελοίο είναι ότι αυτοί που πριν 40 χρόνια λέγανε "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" τώρα αναφέρονται σε εκείνα τα χρόνια και λένε: "αυτοί είναι η Ευρώπη της αλληλεγγύης που γνωρίσαμε" Πότε! όταν τη λέγατε "...ίδιο συνδικάτο" την γνωρίσατε ως αλληλέγγυα;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσοι δεν μπορούν να διανοηθούν την Ελλάδα έξω από την "Ευρώπη" δεν θα απογοητευτούν τώρα, αλλά κάποτε όταν ξανάρθει μια παγκόσμια, άρα και τοπική κρίση. Κάποια στιγμή η Ελλάδα θα βγεί έξω από την ''Ευρώπη" και αυτό είναι πεπρωμένο, νομοτελειακό, μοιραίο, αναπόφευκτο, και δεν θα μπορέσει κανείς να το σταματήσει, απλά γιατί τα γεωπολιτικά, γεωπολιτισμικά και γεωοικονομικά συμφέροντα του Έθνους δεν εναρμονίζονται πλέον στρατηγικά με την ''Ευρώπη". Οι επικλήσεις της Σοβιετίας, της Β.Κορέας, του "τριτοκοσμισμού" και άλλα φαιδρά, τότε θα στερούνται κάθε νοήματος, εφόσον θα αποδειχθεί περίτρανα ότι το Έθνος αυτό δεν μπορεί να πραγματώσει τις αξίες και τα συμφέροντά του μέσα σε αυτό τον βούρκο των Βρυκολάκων. Αν μέχρι τώρα το Έθνος είχε λόγους να συμμαχεί με την ''Ευρώπη" υπό τους όρους αυτούς (γιατί καμμία συμμαχία πολιτικοστρατιωτική δεν μπορεί να αποκλειστεί στο μέλλον, με άλλους ισότιμους όρους) από εδώ και στο εξής θα έχει όλο και λιγότερους λόγους, ώσπου να μην έχει κανέναν. Πάντως ο Κύριος παραπάνω ας μην ανησυχεί. Ο σύριζα είναι ίσως η τελευταία ελπίδα να παραμείνει η Ελλάδα για μεγάλο διάστημα ακόμα στο οργανικό πλαίσιο της "ευρωπαϊκής συμμαχίας". Γι'αυτό παρακαλεί, γι'αυτό ικετεύει, γι'αυτό κλαυθμηρίζει, γι'αυτό αγωνίζεται. Αν αποτύχει και επικρατήσουν οι υπάρχοντες όροι θα έρθει μια στιγμή που τα πράγματα θα οξυνθούν σε σημείο αδιανόητο ακόμα από τους "ευρωπαϊστές" και τους διάφορους ευρω-κομμουνιστές ευρω-αριστερούς ευρω-δεξιούς και γενικά ευρω-. Οπότε θα πρότεινα σε όλους τους ανησυχούντες (χωρίς κανένα προσωπικό πρόβλημα, μιας και σε όλες τις οικογένειες διαδραματίζονται διάφορες συζητήσεις, όπως λ.χ και στην δική μου, δεν είναι ανάγκη να μαλώνουμε τόσο έντονα) να παρακαλέσουν τον Θεό (όποιον Θεό) να πετύχει ο Σύριζα μια συμφωνία. Είναι το τελευταίο σοβαρό χαρτί του Ευρωπαϊσμού στην χώρα αυτή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "...γιατί τα γεωπολιτικά, γεωπολιτισμικά και γεωοικονομικά συμφέροντα του Έθνους δεν εναρμονίζονται πλέον στρατηγικά με την ''Ευρώπη"..." α) πώς έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; β) με ποιους( "ποιους") εναρμονίζονται τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δώσε μου ενα δείγμα συμπόρευσης και συμπαράστασης από την δίκη σου Ευρώπη προς την πατρίδα μας. Ούτε ενα δεν υπάρχει. Μας χρησιμοποιούν για την προαγωγη των δικών τους συμφερόντων.. Τελευταίο και κραυγαλέο παράδειγμα η συμπεριφορά τους απέναντι στην Τουρκία όταν αυτή παραβιάζει και απειλεί ανοιχτά ενα μέλος της ΕΕ, την Κύπρο. Σταματά να χρησιμοποιείς την τεχνική του MacArthur στην μεταπολεμική Αμερική. Πέρασαν αυτά δεν μασάμε φίλε. Δεν είμαστε πουτανα κανενός. Έχουμε ιστορία φωνή δύναμη πολιτισμό κουλτούρα και οικόπεδο μοναδικό. Είναι δικό μας και θα παραμείνει δικό μας. Διάβασε λίγο Ρίτσο στη Ρωμιοσύνη και στρατευσου μαζί μας

      Διαγραφή
  6. Για να σας εκθέσω τον τρόπο εξαγωγής του μακροπρόθεσμου συμπεράσματος θα έπρεπε να πάψω να είμαι φιλοξενούμενος σε αυτή την σελίδα και να κουράσω, και να κινδυνεύσω να κατηγορηθώ για υπερβολές, εφόσον η αναπόφευκτη προχειρότητα ενός τέτοιου σημειώματος θα εξέτρεπε την συζήτηση. Όσον αφορά το τώρα, μπορώ να σας απαντήσω συνοπτικά, και από αυτό μπορεί κανείς να βγάλει συμπεράσματα και για το μακροπρόθεσμο επίπεδο: Πρέπει να κινηθούμε, ακόμα και τώρα που είναι "τυχοδιωκτικά" νωρίς να το πράξουμε ολοκληρωτικά, μεταξύ όλων των δυνάμεων, και φυσικά και με άλλες δυτικές δυνάμεις, και όχι μόνον με τους Ρώσους, τους Κινέζους ή άλλους. Η σχέση μας με την δεδομένη Ευρώπη (ή ''Ευρώπη") είναι ασφυκτική, δεν θα έχει καλό τέλος. Για να υπάρξει απόσταση από την Ευρώπη πρέπει να γίνουμε δυσάρεστοι με την Ευρώπη, ακόμα και αν αυτό δεν είναι ακόμα απαραίτητο να γίνει με απόλυτο τρόπο. Τι άλλο κάνει ο Συριζα; Νομίζω πως δεν κάνει ούτε αυτό! ή μάλλον το κάνει πολύ πολύ μετριοπαθώς. Η ευθύνη για την άμεση σκλήρυνση της αντιπαράθεσης ανήκει αποκλειστικά στην Γερμανία. Είναι σαν να επιταχύνουν την κατάσταση. Από την άλλη, μπορεί να πει κανείς πως η απολυτότητα και η επιτάχυνση που προκαλεί η Γερμανία (έτσι φαίνεται σήμερα) ίσως να είναι "λυτρωτική". Πάντως επιστροφή στο "πρόγραμμα'' είναι ανέφικτη χωρίς μια κυβέρνηση σαν του συριζα. Τι δείχνει η στάση των Γερμανών (και των ακολούθων της); Δείχνει πως ακόμα και σε ένα ήπιο πλαίσιο αντιπαράθεσης (γιατί είναι ήπιο αν δούμε πέρα από την μύτη μας, σε όλο τον κόσμο) η ''Ευρώπη" μας αντιμετωπίζει σαν αποικία τρίτης κατηγορίας. Αν θέλετε, για να μιλήσουμε με πραγματική μετριοπάθεια, ακόμα και ο Σαμαράς αντιμετωπίστηκε (πράγμα που δεν έχει αντιληφθεί ακόμα νομίζω) με ιταμό τρόπο. Το αδειάσανε, πριν τις εκλογές, αν και κράτησε τα πράγματα σε μια ισορροπία εντός του "προγράμματος", για να μην πω για τον Γ.Παπανδρέου που κατεξεφτελίστηκε. Η ίδια η ''Ευρώπη" 'έκαψε, ανάλωσε, τους "κεντρώους" αστούς πολιτικούς (ακόμα κι αν κανείς μιλήσει για "ακροδεξιά" τάση του Σαμαρά, αν σκεφτεί πιό σοβαρά θα δει πως άσκησε μια σκληρή κεντροδεξιά ή δεξιο-φιλελεύθερη πολιτική στα πλαίσια του "προγράμματος", και τίποτα άλλο) και τώρα θέλει να αναλώσει και τον Τσίπρα. Κοιτάξτε, ας μιλήσουμε απλά. Δεν έχω πιά καμμία ανάγκη αντιπαράθεσης με εσάς ή όποιον άλλον, γιατί τότε θα έπρεπε να το κάνω με συγγενείς, φίλους, συντοπίτες, και συναδέλφους που έχουν την ίδια άποψη με σας, και αυτό πιά δεν σημαίνει τίποτα. Θα σας πω κάτι άλλο: Νομίζετε πως και εγώ ας πούμε το 2009 είχα αυτή την άποψη όπως και τώρα; Δεν είναι θέμα "οικονομικό", για μένα τουλάχιστον, ούτε θέμα "θέσης εργασίας", αλλά κάτι άλλο.Έχει ριζοσπαστικοποιηθεί η σκέψη μας από την πρακτική των ίδιων των ''Ευρωπαίων", και αυτό άπτεται και του πλήγματος της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας τιμής. Δεν θα το περίμενα να μιλάω για το αυτονόητο, το 2009. Γι'αυτό και δεν μίλαγα τότε. Αλλά σήμερα ζούμε μια κατάρρρευση των αυταπατών μας και των ιδεών μας. Ζούμε μια "υπαρξιακή" κατάρρευση για την οποία δεν φταίμε εμείς. Δεν φταίμε εμείς. Και εν πάσει περιπτώσει, αν "φταίξαμε" πληρώσαμε. Φτάνει πιά. Δεν υπάρχει πίσω. Και αν οι σκέψεις, οι φόβοι, οι αναλύσεις μας είναι κάπως αυθαίρετες, έχουν όμως έναν προσανατολισμό: Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Και αν ομαλοποιηθούν τα πράγματα, αυτό δεν θα το ξεχάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν θέλετε, για να μιλήσουμε με πραγματική μετριοπάθεια, ακόμα και ο Σαμαράς αντιμετωπίστηκε (πράγμα που δεν έχει αντιληφθεί ακόμα νομίζω) με ιταμό τρόπο. Το αδειάσανε, πριν τις εκλογές, αν και κράτησε τα πράγματα σε μια ισορροπία εντός του "προγράμματος",

    Φαίνεται ότι "οι δανειστές" δεν ήθελαν να σταματήσει το σύστημα των "μνημονίων", με το οποίο είναι βέβαιο πως δεν μπορούσαν να γίνουν σε τόσο μικρό χρονικό διαστημα, όλα όσα δεν έγιναν εδώ και πολλά χρόνια.

    Όπως φαίνεται, όταν ο Σαμαράς θέλησε να βάλει τα πράγματα σε μία σειρά, τον "αδειάσανε" επιθυμόντας να συνεχιστεί η οικονομική υποδούλωσητης Ελλάδος, σε αυτούς όλους, φανταζόμενοι ότι με τον άλλον "θα τα βρούνε".

    Κρίμα, διότι ίσως σε άλλους 6 μήνες με την κυβέρνηση Σαμαρά, ίσως να είχαμε εξέλθει κατά ένα μεγάλο μέρος από τα μνημόνια και την οικονομική κρίση.

    Τώρα το πρόβλημα είναι τι θα συμβεί, αν και οι δύο πλευρές παραμείνουν ανυποχώρητες!

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ Ευμένη, δεν θα βγάλουμε όμως άκρη τελικά με το ένα και το άλλο.Το ζήτημα είναι πως οι ξένοι μας παίζουν και αναλώνουν τα πάντα. Αλλά σε αυτό δεν ευθύνεται μόνον η όποια αντιπολίτευση, αλλά και η πρώην κυβέρνηση (τα μπλέξαμε!), που νόμιζε πως το έχει. Τίποτα δεν θα σταθεί όρθιο αν δεν ρίξουμε λίγο νερό όλοι στα μούτρα μας και δούμε με ποιό τρόπο θα πάψει η χώρα να είναι μπαίγνιο του κάθε "συμμάχου". Πολύ αμφιβάλω πως ξέρουν οι πολιτικοί τι γίνεται ακριβώς. Ο Τσίπρας παθαίνει με τις ελπίδες του για ομαλή έξοδο ό,τι και ο Σαμαράς. Και ο Βαρουφάκης λέει σε όλους τους τόνους τώρα ότι δεν μπλοφάρει. Νομιζω πως οι "κουτόφραγκοι" δεν μασάνε ούτε με μετριοπάθειες ούτε με μπλόφες αλλά με πραγματικές απειλές, πάντα "πολιτισμένες"! Ποιός μπορεί να απειλήσει πραγματικά; Ξέρει κανείς κάποιον που να μην είναι ούτε μετριοπαθής ούτε μπλοφαδόρος, αλλά πραγματικός παίχτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ Eriugena,

    Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω πως, ετκός της Ελλάδος, τόσες χώρες ... δανείζονται χωρίς να έχουν πρόγραμμα να αξιοποιήσουν κάτι που θα τους αποφέρει κέρδος και θα βοηθήσει την απόσβεση του δανείου.

    Δεν αναφέρομαι στην Ελλάδα μας της ... "Αλλαγής" και όσων έχουν έκτοτε συμβεί...........!

    Επίσης, θεωρώ ότι η πενταετής κυβέρνηση Κωστάκη Καραμανλή φέρει ακεραία την ευθύνη για όσα έπραξε ο "Γιωργάκης". Κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από την αφεντιά του δεν έκανε τίποτε για να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Επίσης, αποκλείεται να γνώριζε το ποιόν του εξαδέλφου του Μιχάλη Λιάπη ή το ποιόν και τα καμώματα της Μαριέτας Γιαννάκου με τις φίλες της Ρεπούση Δραγώνα!
    Υπήρξε ρίσπασπις και λιποτάκτης, το έβαλε στα πόδια!

    Απεναντίας, μας παρέδωσε στον Γιωργάκη αν και γνώριζε τι επρόκειτο να κάνει αυτός με τα ιδεολογήματά του και τις ανοησίες του. Ανοησίες για να μην πω εκτέλεση συμβολαίων που είχε αναλάβει το "Γιωργάκη" να διεκπεραιώσει ...!

    Είχε στην διάθεσή του 5 ολόκληρα χρόνια να διορθώσει κάπως την οικονομία, αλλά δεν έκανε σχεδόν τίποτε από το να μας παραδώσει στον "Γιωργάκη"!

    Φιλικά

    Ευμένης Καρδιανός

    Υ.Γ. Επίσης δεν μου αρέσουν τα παίγνια με τον αχώνευτο Αντώναρο και τις διάφορες δηλώσεις οι οποίες γίνονται, χωρίς υποτίθεται, την έγκριση του Κωστάκη. Αν ήθελε ο Καραμανλής με μία δήλωσή του τα σταματούσε όλα αδειάζοντας όλους τους ......... Αντώναρους .... Πράγμα που έως τώρα δεν έχει κάνει.

    Γιατί:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως γιατι δεν έχεις καταλάβει τη διαφορά μεταξύ χρέους και ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ όπως του ελληνικού. Φίλε οι γερμανικές τράπεζες χρεοκόπησαν και οι Γερμανοί ανάγκασαν την ξενοκίνητη ελληνική κυβέρνηση Παπαντρεου να αγοράσει το χρέος και να γίνει δημόσιο.

      Διαγραφή
  10. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΨΗ - ΔΙΟΡΘΩΣΗ

    ..........αποκλείεται να ΜΗΝ γνώριζε το ποιόν του εξαδέλφου του Μιχάλη Λιάπη ή το ποιόν και τα καμώματα της Μαριέτας Γιαννάκου με τις φίλες της Ρεπούση Δραγώνα!

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.