21/2/15

Οι συνεργάτες των Γερμανών

Η φράση του τίτλου είναι τόσο αρνητικά φορτισμένη ώστε η ανάγνωσή της προκαλεί αισθήματα ανατριχίλας και ενστικτώδη απέχθεια σε όλους τους αναγνώστες, ανεξαρτήτως κομματικής προελεύσεως και παραταξιακής προτιμήσεως. Η εικόνα του ανθρώπου που συνεργάζεται μ' έναν στυγνό, μισάνθρωπο, αληθινά σατανικό κατακτητή είναι ταυτισμένη με το αρχέτυπο του προδότη, του Ιούδα Ισκαριώτη.

Οι Γερμανοί δεν έχουν φίλους στην Ελλάδα και δύσκολα πρόκειται να αποκτήσουν, όποια εξέλιξη κι αν έχει η μνημονιακή περιπέτεια της χώρας μας. Η εναντίωσή τους στον Ελληνισμό έχει βάθος στον χρόνο και απίστευτη ένταση. Ξεκινά από τις ασύλληπτα κτηνώδεις σφαγές του Αλαρίχου σε Αττική και Πελοπόννησο στα τέλη του 4ου αιώνα μ.Χ., περνά από τη διαχρονική συνεργασία και στρατηγική συμμαχία των Γερμανών με τους φυλετικά συγγενείς τους Τούρκους και κορυφώνεται με τα ολοκαυτώματα της Βέρμαχτ και των Ες Ες, που καταλήστευσαν και μακέλεψαν την πατρίδα μας.

Τώρα, η διάθεση εξόντωσης του λαού μας από τους Γερμανούς εκδηλώνεται με όπλα την οικονομία και το ευρώ. Και δυστυχώς, για μια εισέτι φορά, βρίσκουν πρόθυμους ελληνόφωνους συνεργάτες. Ορισμένοι, ακόμα κι αν δεν είναι εν τοις πράγμασι συνεργάτες του εχθρού, συμπεριφέρονται έτσι λόγω... πικρίας!

Ο Αντώνης Σαμαράς και ο Βαγγέλης Βενιζέλος με τη στάση τους δείχνουν στον ελληνικό λαό ότι επιθυμούν είτε η κυβέρνηση να αποτύχει παταγωδώς, να διαλυθούμε ως χώρα και να γίνουμε σαν την Συρία, είτε να κάνει μια θεαματική κωλοτούμπα και να υπογράψει όσα κατάπτυστα και προδοτικά Μνημόνια είχαν υπογράψει και υπηρετήσει οι ίδιοι.

Αυτό το κάνουν επειδή θέλουν να εκδικηθούν τον ελληνικό λαό που τους πέταξε στον κάλαθο των απορριμμάτων της Ιστορίας.

Το ίδιο πράττει από πεποίθηση (!) και ο Σταύρος Θεοδωράκης με το θολό και δυσώδες Ποτάμι του. Νιώθει ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος να αναπτυχθεί πολιτικά, αν λειτουργεί ως εκπρόσωπος Τύπου των πιστωτών και αν ταυτίσει τη λογική με τον ενδοτισμό.
Απαντες οι προαναφερθέντες είναι ολότελα απαράδεκτοι και αξιοθρήνητοι

δημοκρατία  Η Θέση μας

OnAlert
Στην μόνη χώρα που πολλοί συνεργάτες των Γερμανών όχι μόνο απέφυγαν την τιμωρία αλλά "πέρασαν" στο επόμενο καθεστώς ήταν η Ελλάδα.
Κι έτσι έμειναν "ζωντανοί" και οι "νοσταλγοί".
Δείτε το κινηματογραφικό υλικό ντοκουμέντο από τις δίκες των εγκληματιών πολέμου.

7 σχόλια:

  1. 1) Τά ὅποια σχόλια τῶν κομμάτων τῆς Ἑλλάδος γιά τό τί ἐν τέλει πράγματι συμφωνήθηκε στο γιούρογκρουπ ἔπρεπε νά περιμένουν μέχρι καί τήν Δευτέρα. Ἀρκούμενα, τό πολύ, σέ κάποιες ἐπιφυλάξεις γιά τίς ἑρμηνεῖες ἤ θέσεις τοῦ κου Υπουργοῦ Οικονομικῶν μας, τῆς μορφῆς "Θά δοῦμε". Αὐτό πού γίνεται, μέ τίς κομματικά προσανατολισμένες καί πρόωρες δηλώσεις ἐντός Ἑλλάδος εἶναι ἐθνικά ἀνεπίτρεπτο. (Τοῦτο, εἶναι ἀνεξάρητο τοῦ ἄν ἦταν δικαιολογημένο ἤ ὄχι ἀπό τήν περαιτέρω ἐθνική διαπραγματευτική τακτική, νά μιλήσῃ ὁ Ὑπουργός Οἰκονομικῶν μέ ἀπαξιωτικούς ὅρους γιά τήν μέχρι πρό τινος ἀκολουθούμενη πολιτική μας).
    2) Βλέπουμε ἀντίθετα ὅτι στήν Γερμανία, κανείς δέν λέει κάτι διαφορετικό ἀπό αὐτό πού θέλει ὁ Σόϊμπλε, ὡς πρός τήν ἑρμηνεία τῆς συμφωνίας. Ἡ ἴδια "ὁμοφωνία" παρατηρεῖται σέ βάρος μας ἀπό τήν ἀρχή τῆς κρίσεως, τό 2009, στήν Γερμανία. Ἐλάχιστες ἐξαιρέσεις ἁπλῶς ἐπιβεβαιώνουν τόν κανόνα.
    3) Σέ βαθμό μάλιστα πού ἀναρωτιέται κανείς, ἄν ἡ ἐνορχηστρωμένη ρατσιστική τοποθέτηση σέ βάρος τῶν Ἑλλήνων καί τῆς Ἑλλάδος στήν Γερμανία, ἐπί επτά συναπτά ἔτη τώρα (πρός συγκάλυψη καί τοῦ σκανδάλου Ζῆμενς, ἐμβληματικοῦ προτύπου διαφθορᾶς "ἁρμοδίων" μας και μιᾶς ἀπό τίς αιἰτίες τοῦ δημοσιονομικοῦ ἐκτροχιασμοῦ μας), ἐπιτρέπει ὁποιαδήποτε αἰσιοδοξία γιά τό μέλλον τῆς Εὐρωπαϊκῆς Ἑνώσεως ὡς ἑνώσεως κρατῶν καί λαῶν μέ ὅρους πολιτικῆς καί νομικῆς ἰσότητας καί ἀξιοπρέπειας.
    4) Μία Γερμανική Εὐρώπη, δέν ἀρέσει σέ κανέναν ἄλλον λαό, οὔτε κάν σέ ὅλους τούς Γερμανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. >Αυτό πού γίνεται, με τις κομματικά προσανατολισμένες και πρόωρες δηλώσεις εντός Ελλάδος είναι εθνικά ανεπίτρεπτο<

      Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
      Το παρόν άρθρο όμως είναι η επίσημη θέση (editorial) μιας εφημερίδος (η δημοκρατία) που δεν μας έχει συνηθίσει για την υποστήριξη της νυν κυβέρνησης και για αυτό το λόγο θεώρησα ότι έπρεπε να την αναδημοσιεύσω. Κατά τη γνώμη μου παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρον.

      >Βλέπουμε ἀντίθετα ὅτι στήν Γερμανία, κανείς δέν λέει κάτι διαφορετικό ἀπό αὐτό πού θέλει ὁ Σόϊμπλε, ὡς πρός τήν ἑρμηνεία τῆς συμφωνίας.<

      Αυτή είναι η εικόνα που μεταδίδουν τα γερμανικά mainstream media. Υπάρχουν πολλές αντίθετες και ποικίλες απόψεις στη γερμανική μπλογκοσφαίρα που δυστυχώς αδυνατούμε να αναδημοσιέψουμε (θέμα γλώσσας και χρόνου)

      Διαγραφή
    2. Η θέση της ¨δημοκρατίας¨ είναι πράγματι αξιοπρόσεκτη καθ´ως παραδοσιακά ανήκει στην καινούρια αντιπολίτευση. Πρέεπει να πέχτηκαν πολλά άσχημα πράγματα για τον λαό, που δεν τα καταλάβαμε, για να κάνει μαι τέτοια στροφή. Είδομεν

      Διαγραφή
  2. <>.
    Αυτή είναι η πραγματικότητα και συνεχίζεται να έχουμε και σήμερα την 5η Φάλαγγα.
    Η λύση ήταν γνωστή απο αρχαιοτάτων χρόνων αλλά δεν εφαρμόστηκε.
    Πρώτος έδωσε τη λύση ο Μέγιστος των Ελλήνων όταν βρήκε απένατι του στη 1η μάχη 30000 Ελληνες μισθοφόρους όσοι δηλαδή καιη Στρατιά του. Τους ''πετσόκοψε'' για παραδειγματισμό όπως έγινε και με τη καταστροφή της Θήβας.
    Δεύτερος ο Γέρος του Μωριά που έδωσε εντολή για το ''ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ''.
    Πάντως ποτέ δεν είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύμφωνοι, τη Δευτέρα μπορουν να ειπωθούν περισσότερα για τη συμφωνία αλλα ποιός πιστεύει ότι μέσα σε αυτό το ασφυκτικό πλαίσιο όρων που έχει ήδη υπογράψει, μπορεί η Ελληνική πλευρά να παρουσιάσει κάποια εκπληξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάνεις λάθος για την ομοφωνία στην Γερμανία. Οι εταίροι της Μέρκελ στο κοινοβούλιο δήλωσαν επιφυλακτικοί στο εάν η συμφωνία θα είναι σωστή και δήλωσαν αναμονή για τη. δευτέρα. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε και εμείς. Μαζί και η κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. " Ξεκινά από τις ασύλληπτα κτηνώδεις σφαγές του Αλαρίχου σε Αττική και Πελοπόννησο στα τέλη του 4ου αιώνα μ.Χ., περνά από τη διαχρονική συνεργασία και στρατηγική συμμαχία των Γερμανών με τους φυλετικά συγγενείς τους Τούρκους..."

    Διερωτώμαι αν ο αρθρογράφος περιμένει να τον πάρει κανείς στα σοβαρά, μ' αυτά που γράφει. Προπαντός, θα μ' ενδιέφερε να μάθω για την ... φυλετική συγγένεια των Τούρκων με τους Γερμανούς (!!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.