1/2/15

Τέλος, ο Πρωθυπουργός, ΠΡΕΠΕΙ να δείξει θάρρος και να έρθει σε ρήξη με όλους εκείνους που διέλυσαν το κράτος

Σχόλιο του Alexandros στο άρθρο μας:
Οι γεωπολιτικές πτυχές της κρίσης χρέους στην Ελλάδα, ο Σαμαράς, ο Τσίπρας και ο ΓΑΠ
Το άρθρο είναι πολύ καλό και ακριβές, θέλω μόνον να προσθέσω κάτι, σε σχέση μάλιστα και με τα άρθρα από κάτω. Είναι πολύ σημαντικό να μην μπερδευτούμε ούτε εμείς ούτε και οι κυβερνώντες όσον αφορά ένα σημείο.
Οι Αμερικάνοι ΔΕΝ θέλουν τη διάλυση της ΕΕ, θέλουν όμως να έχουν τον έλεγχό της. Αν διαβάσει κανείς τα βιβλία των στρατηγιστών της Αμερικής,εύκολα καταλαβαίνει πως ο στόχος των Αμερικανών είναι να αποτραπεί πάση θυσία μια συμμαχία μεταξύ Ευρώπης και Ρωσίας. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο για αυτούς θεωρείται καταστρεπτικό για τα σχέδια της παγκόσμιας ηγεμονίας τους.

Ένα άλλο σημείο που δεν πρέπει επίσης να μπερδέψουμε είναι πως για να έχουμε κάποια αποτελεσματικότητα ως κράτος, τόσο στην εξωτερική όσο και στην οικονομική πολιτική θα πρέπει να ξέρουμε αφενός που είμαστε και αφετέρου που πηγαίνουμε. Επομένως θέλουμε μια πυξίδα και έναν χάρτη, η πυξίδα μας θα πρέπει να είναι το εθνικό συμφέρον και ο χάρτης το συμφέρον του κράτους και η θέση του μέσα στην παγκόσμια πολιτική σκηνή. Αυτό σημαίνει πως είναι αδιανόητο και αυτοκτονικό να θέσουμε εμείς σε αμφισβήτηση τη θέση μας τόσο στο ΝΑΤΟ όσο και στην ΕΕ, θέσεις που μας έχουν ωφελήσει και αν δεν τις είχαμε ένας θεός ξέρει που θα βρισκόμασταν, γιατί υπάρχουν χειρότερα ναι και πολύ μάλιστα!

Με βάση τα παραπάνω, η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να προτείνει δικό της σχέδιο για τη σωτηρία, κάτι που είναι απολύτως θεμιτό αλλά και απαραίτητο κατά τη γνώμη μου, γιατί η κοινωνία μας έχει φτάσει στα όρια πριν εκραγεί , αλλά θα πρέπει να εξασφαλίσει πως τα δανεικά θα τα επιστρέψουμε χωρίς περικοπές. Θα πρέπει να υπάρξει ένα πρόγραμμα όπου με ρήτρα ανάπτυξης και εμπορίου και χρονικές παρατάσεις οι δανειστές μας θα πρέπει όντως να μας βοηθήσουν για να τους ξεπληρώσουμε πλήρως όμως. Επίσης, εδώ είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως ο άθλιος Παπακωνσταντίνου απέκτησε μιλιά τώρα ξαφνικά και μιλά για το PSI, αλλά ο ξεδιάντροπος θα έπρεπε να γνωρίζει πως το PSI απλώς αποτελείωσε Έλληνες επενδυτές και ήταν η κύρια αιτία για να οδηγηθεί η Κύπρος στην αγκαλιά του ΔΝΤ. Επομένως διαγραφή χρέους αναπόφευκτα θα σημάνει επιπλέον παραχωρήσεις κυριαρχίας. Καλό είναι λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε πως θα πληρώσουμε!

Η θέση μας στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτες και είναι και η καλύτερη εποχή για να επιτύχουμε τους εθνικούς και κυριαρχικούς στόχους μας μέσω των δυο οργανισμών. Οι μεγάλες στροφές προς τη Ρωσία μπορούν να περιμένουν, αυτή τη στιγμή τα συμφέροντα της Ρωσίας, όσον αφορά την εξωτερική πολιτική, ταυτίζονται με αυτά γνήσιων εχθρών της πατρίδας μας!

Προς όλους, αντι- ή φίλο- ρωσική, αμερικανική, ευρωπαϊκή, γερμανική ή οτιδήποτε παρόμοιο, είναι απολύτως απαραίτητο να αφαιρεθούν από το λεξιλόγιό μας, η πολιτική μας είναι ανάγκη υπαρξιακή να είναι ελληνική!

Τέλος, ο Πρωθυπουργός, ΠΡΕΠΕΙ να δείξει θάρρος και να έρθει σε ρήξη με όλους εκείνους που διέλυσαν το κράτος και εκμεταλλεύτηκαν τον ελληνικό λαό και ΠΡΕΠΕΙ να δείξει και άλλη μια μεγάλη γενναιότητα, ΠΡΕΠΕΙ να ελευθερωθεί από τις αριστερές αντεθνικές ιδεοληψίες, δε χωράνε Κουράκηδες και δεν ξέρω κι εγώ ποιοι άλλοι με τέτοιες εθνομηδενιστικές αντιλήψεις στην κυβέρνηση. Αν καταφέρει αυτά τα δυο θα έχει καταστρέψει πραγματικά το καταστροφικό κατεστημένο της πατρίδας μας και θα έχει εξασφαλίσει και τη νίκη της Δημοκρατίας, γιατί χωρίς έθνος δεν υπάρχει και δημοκρατία.

1 σχόλιο:

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.