27/2/15

Βενιζέλος: «Η χώρα έχει βρεθεί σε στρατηγικό κενό. Μόλις ένα μήνα μετά τις εκλογές όλα είναι στον αέρα»

ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΒενιζέλος: «Η χώρα έχει βρεθεί σε στρατηγικό κενό. Μόλις ένα μήνα μετά τις εκλογές όλα είναι στον αέρα»
«Η χώρα έχει βρεθεί σε στρατηγικό κενό. Μόλις ένα μήνα μετά τις εκλογές όλα είναι στον αέρα. Τα έσοδα, οι ταμειακές ανάγκες, οι δημοσιονομικοί στόχοι» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, και διερωτήθηκε: «Πώς θα καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό που υπάρχει; Πού πηγαίνουμε σε σχέση με το χρέος;».
Ασκώντας περαιτέρω κριτική στην κυβέρνηση, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι «δυστυχώς σωρεία διαπραγματευτικών λαθών μάς έχουν οδηγήσει χιλιόμετρα πίσω από το σημείο στο οποίο βρισκόμασταν την ημέρα που διαλύθηκε η Βουλή» και πως «όλα εμφανίζονται ως θρίαμβος, με ενθουσιασμό, αλλά μόλις ξύσεις την επιφάνεια, βλέπεις ότι δεν υπάρχει ούτε σχέδιο, ούτε αποτέλεσμα, ούτε ασφάλεια, ούτε προοπτική». Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι «η χώρα πρέπει να ξαναβρεί στόχους» ότι «μπορούμε να ξαναμαζέψουμε τα πράγματα, γιατί αυτό που συμβαίνει δεν συνιστά τιμωρία προς την προηγούμενη κυβέρνηση, αλλά τιμωρία για τον Έλληνα πολίτη που δεν βλέπει προοπτική. Και ιδίως για τον πιο αδύναμο».
Υποστήριξε, ωστόσο, ότι «μπορούμε να ξαναμαζέψουμε τα πράγματα μόνο στη βάση της αλήθειας» αναφέροντας ειδικότερα ότι «ένα μεγάλο ψέμα χώρισε την κοινωνία σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς» για να τονίσει ότι «τώρα μια μεγάλη και γενναία αλήθεια, μπορεί να ενώσει το έθνος».

2 σχόλια:

  1. Ο μόνος που βρίσκεται στο κενό είναι ο ίδιος.

    Μάλιστα χωρίς κόμμα και χωρίς BMW.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αστέρης είπε:
    Τι εγκέφαλος! Τι προσωπικότητα! Τι σπουδαίος ηγέτης! Τι ειλικρίνεια! Τι ήθος!
    Μα πως και δεν το προσέξαμε νωρίτερα; Τι κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.