4/3/15

Ντροπή στους πολιτικούς που βρίσκουν εύκολα θύματα στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ - Ντροπή στους προπαγανδιστές που μιλούν για προβοκάτσια

ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΣΥΣΚΕΨΗ

Νέο έγγραφο - φωτιά «δείχνει» την Τασία Χριστοδουλοπούλου πίσω από τη διαταγή «απελευθέρωσης» των παράνομων μεταναστών

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση της διαταγής «απελευθέρωσης» των παράνομων μεταναστών που προκάλεσε πολιτική θύελλα και ανάγκασε τον υπουργό Γ. Πανούση να δώσει συνέντευξη τύπου και να πει ότι ο ίδιος δεν γνώριζε τίποτε κι ότι πρόκειται για προβοκάτσια.
Στη δημοσιότητα έρχεται νέο έγγραφο της Διεύθυνσης Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης στο οποίο αναφέρεται ότι στις 18 Φεβρουαρίου και μετά από συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων του Υπουργείου Μετανάστευσης, του Αρχηγείου και της Υπηρεσίας Ασύλου με σκοπό την εξειδίκευση όσων είχαν εξαγγελθεί την προηγούμενη ημέρα από τους αρμόδιους υπουργούς σχετικά με τη διαχείριση των κρατούμενων αλλοδαπών, εστάλη προς τις αρμόδιες υπηρεσίες σχετική διαταγή.
Στις 3-3-15, αναφέρει το έγγραφο, από τον από τον Κλάδο Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων κατόπιν επικοινωνίας - παρέμβασης συμβούλου της αναπληρώτριας υπουργού μετανάστευσης, Τ. Χριστοδουλοπούλου, και συγκεκριμένα της κ. Σπαθανά, "με σκοπό την υλοποίηση/ εναρμόνιση με τη νέα πολιτική του υπουργείου μετανάστευσης, απεστάλη η νεότερη διευκρινιστική διαταγή".
Νέο έγγραφο - φωτιά «δείχνει» την Τασία Χριστοδουλοπούλου πίσω από τη διαταγή «απελευθέρωσης» των παράνομων μεταναστών
Από το έγγραφο προκύπτει δηλαδή ότι σύμβουλος της κ. Χριστοδουλοπούλου έδωσε την εντολή για να προωθηθεί η διαταγή που προκάλεσε πολιτική θύελλα. Ωστόσο, στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται ότι δεν υπάρχει καμιά διαταγή για να ανοίξουν τα σύνορα. Το πώς συντάχθηκε η διαταγή - σκάνδαλο και προωθήκε άμεσα στους συνοπριοφύλακες θα αποτελέσει ασφαλώς αντικείμενο της ΕΔΕ που διεξάγεται.
Νέο έγγραφο - φωτιά «δείχνει» την Τασία Χριστοδουλοπούλου πίσω από τη διαταγή «απελευθέρωσης» των παράνομων μεταναστών
Στην εν λόγω σύσκεψη στις 18 Φεβρουαρίου συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. κ. Γιώργος Νίτσας και κ. Εμμανουήλ Κατριαδάκης, γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, κ. Α. Μαυρόπουλο και δύο σύμβουλοι της αναπληρώτριας υπουργού αρμόδιας για την Μεταναστευτική Πολιτική, η κυρία Ελένη Σπαθανά και η κυρία Γεωργία Σπυροπούλου.
Συνοριοφύλακες
Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της Ένωσης Συνοριοφυλάκων, Παναγιώτης Χαρέλας, μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM, τόνισε ότι «εμεις πήραμε στα χέρια μας μια διαταγή που άλλαζε κάπως τη διαχείριση των μεταναστών. Αυτό που μεταφέραμε στον κ. Πανούση προ ημερών είναι ότι αν αφήσουμε ανεξέλεγκτη τη ροή μεταναστών και αν τους απελευθερώνουμε αμέσως, θα δημιουργηθούν έντονα μεταναστευτικά κύματα στη χώρα μας. Αυτό είναι μια ανησυχία και δεν νομίζω ότι είναι προβοκάτσια».
«Πρέπει τώρα να γίνει μια αποσαφήνιση των αρμοδιοτήτων της κυρίας Χριστοδουλοπούλου και μετά θα καταθέσουμε τις προτάσεις μας και θα τοποθετηθούμε σε όλα αυτά τα ζητήματα. Αυτό μας είπε ο κ. Πανούσης και αυτό σεβαστήκαμε και δεν βγαίναμε να τοποθετηθούμε σε όλα αυτά τα ζητήματα, διότι ηθικά πρέπει να μιλήσουμε πρώτα με τον κ. υπουργό γι' αυτά» συμπλήρωσε.
Ημερησία

10 σχόλια:

  1. Πριν λίγες μέρες έτυχε να δω μια εκπομπή του κ. Αυτιά όπου ήταν καλεσμένη η υπουργός. Αφού απήγγειλε τα γνωστά σπαραξικάρδια ανθρωπιστικά τσιτάτα ο δημοσιογράφος είπε: Ας ρωτήσουμε και την κ. Ξουλίδου που είμαι βέβαιος ότι θα έχει τελείως διαφορετική άποψη. Και η κ. Ξουλίδου απαντά: Συμφωνώ απολύτως με την κ. υπουργό και ως εκπαιδευτικός, από την εμπειρία μου στα σχολεία σας διαβεβαιώνω ότι οι αλλοδαποί εντάσσονται πλήρως στην Ελληνική κοινωνία. Κάγκελο ο Αυτιάς και πολλοί άλλοι. Κάποιος πρέπει να υπενθυμίσει στις κυριες αυτές ότι πολλοί των αποκεφαλιστών του ISIS και των επίδοξων παλακίδων τους προέρχονται από τα σχολεία της Αγγλίας Γαλλίας Αυστραλία ΗΠΑ Καναδά κλπ. Δεν θα ήθελα να γίνουμε κι εμείς εκτροφείο τζιχαντιστών. Οι καιροί είναι πέραν από πονηροί πλέον, είναι ανοιχτά επικίνδυνοι και οι μόνοι που δεν το αντιλαμβάνονται είναι οι "αριστεροί" Έλληνες πολιτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιο πολύ με ανησυχεί η συμπεριφορά τους (τι βλέπουν τα μάτια μας, τι ακούν τα αυτία μας, τι μας περιμένει) παρά η ίδια η εγκύκλιος και τα δεινά που επιφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή τους η κυρία αυτη είναι απολύτως επικίνδυνη για την ασφάλεια της χώρας και μαζί κα οι νοοτροπίες αυτές! Δυστυχώς το προσκλητήριο στους απανταχού τρομοκράτες δολοφόνους ισλαμοφασιστες έχει ήδη γίνει! Οι συμπεριφορές αυτές δεν είναι απλώς ανεύθυνες είναι καταστρεπτικές και επιβουλευουν την ασφάλεια της χώρας και υποθάλπουν και προωθούν την εγκληματικότητα όχι μόνο στη χώρα αλλά και εκτός! Η δικαιοσύνη οφείλει να παρέμβει άμεσα και να συλλάβει τους υπεύθυνους αυτών των πολιτικών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολόκληρη συνέντευξη τύπου για να μας πουν ψέματα και να κρυφτούν πίσω από έναν αστυνομικό.
    Ο Τσίπρας κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
    Δεν πρεπει να παραιτηθούν, πρέπει να αποπεμφθούν και να δικαστουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλύτερα ένας αιματηρός εμφύλιος παρά η καταστροφή του γένους. Εδώ μας έφτασε η αγάπη για την καρεκλίτσα του δημοσίου που έχει ο κάθε θολοκουλτουριάρης νεοέλληνας ραγιάς που με την ψήφο του συντηρεί όλα αυτα τα πρακτόρικα μυάσματα που συντελούν κόμματα τύπου ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ κλπ...
    Είναι αργά τώρα κύριοι. Θα γίνουμε μειονότητα στην πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. >Καλύτερα ένας αιματηρός εμφύλιος παρά η καταστροφή του γένους<

      Μήπως ο αιματηρός εμφύλιος στην καταστροφή του γένους δεν οδηγεί;

      Διαγραφή
    2. Όχι, δεν οδηγεί στην καταστροφή του γένους αλλά στην αναγεννησή του. Τον καρκίνο τον κόβεις και τον πετάς, δεν περιμένεις να σε κατεστρέψει.Μια μαγιά λίγων και καλών μπορεί να ξαναφτιάξει το Έθνος. Με την παρούσα κατάσταση της υπογεννητικότητας, του εξωφρενικού αριθμού αμβλώσεων, της αντεθνικής παιδείας και την αθρόα εισαγωγή κακού DNA (βλέπε υπανθρώπους απο χώρες τύπου Πακιστάν κλπ) το τέλος είναι σίγουρο. Εδώ έφτασαν οι "Ελληνικές" κυβερνήσεις να καταστήσουν την τεκνοποίηση φορολογικό τεκμήριο. Τι δεν καταλαβαίνεις;

      Διαγραφή
    3. Με τον εμφύλιο και μάλιστα αιματηρό (υπάρχει και αναίμακτος, άραγε;) δεν κόβεις τα καρκινώματα, αλλά καταστρέφεις ολόκληρο το σώμα. Να μού έλεγες με μία επανάσταση, θα το καταλάβαινα ίσως, αλλά με εμφύλιο;

      Αν γινόταν ένας εμφύλιος στην χώρα την στιγμή αυτή, με τους γείτονες να καραδοκούν και 3.000.000 λαθρομεταναστών εντός, ξέρεις πόσο αναζωογονητικός θα ήταν;

      Διαγραφή
  6. Ἐποικίζουν τὴν χώρα μὲ νέους ψηφοφόρους.

    Ὄχι μόνο οἱ ἀριστεροὶ,(εἴδαμε καὶ τοὺς ἄλλους τὶ ἔκαναν μὲ τοὺς λάθρο),γενικῶς οἱ πολιτικοὶ θέλουν τὴν καρέκλα ἐσαεὶ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.