8/3/15

ΤΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ: «Θε ενοικιάσουμε κενά διαμερίσματα για να φιλοξενηθούν οι μετανάστες»

«Θε ενοικιάσουμε κενά διαμερίσματα για να φιλοξενηθούν οι μετανάστες»
Το σχέδιό της για την φιλοξενία των μεταναστών που φεύγουν από τα κέντρα κράτησης παρουσίασε η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου.
Μετά το σάλο που προκλήθηκε από το γεγονός ότι κανεις δεν ξέρει που πάνε οι μετανάστες όταν αφήνονται στην Ομόνοια αλλά και τη διαταγή που αποσύρθηκε για το άνοιγμα των συνόρων η υπουργός τονίζει στη Real News ότι σχεδιάζει να ενοικιάσει διαμερίσματα ανά την Ελλάδα που είναι ανοίκιαστα για να φιλοξενηθούν οι μετανάστες.
Οπως λέει, σε μια προσπάθεια να φιλοξενηθούν οι αιτούντες άσυλο στη χώρα μας, προκρίνεται η λύση της ενοικίασης άδειων ξενοδοχείων, άδειων ιδιωτικών κλινικών, μικρών μονάδων, άδειων δημοτικών κτιρίων καθώς και διαμερισμάτων που μένουν ξενοίκιαστα ανά την Ελλάδα.
Η λύση αυτή επιλέγεται ως άμεση και ευέλικτη, όπως η ίδια είπε, καθώς η κατασκευή νέων δομών ανοιχτής φιλοξενίας θα ήταν μια χρονοβόρα διαδικασία. Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται εισόδημα στους ιδιοκτήτες και διευκολύνεται η κοινωνική ένταξη των προσφύγων, ενώ αποφεύγεται και η δημιουργία «γκέτο».
Για να γίνει πράξη η νέα μεταναστευτική πολιτική, όπως εξήγησε η κυρία Χριστοδουλοπούλου, θα πρέπει να εξασφαλιστεί η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απορρόφηση των σχετικών ευρωπαϊκών κονδυλίων.
Ημερησία

10 σχόλια:

  1. οι συμπατριωτες μας που δεν εχουν να πληρωσουν το ενοικιο τους και εγκαταλειπουν τα σπιτια ζωντας στο δρομο ουτε κουβεντα ανθελληνακια....ποτε θεε μου θα ερθει αυτη η πολυποθητη νεμεσις????εσσεται ημαρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν γίνει αυτο θα κάνω αίτηση να μου πληρώνει και το δικό μου ενοίκιο, διαφορετικά θα της κάνω μήνυση για ρατσισμό, χωρίς υπερβολή θα την πάω στο δικαστήριο και θα της πάρω και αναδρομικά, γιατί ήμουν με 1000 ευρώ μεικτό μισθό , καθαρά 600 και πλήρωνα και ενοίκια και λογαριασμούς και αναγκάστηκα να φύγω στο εξωτερικό! Ας το κάνει την προκαλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλάμε για παροιμιώδη ηλιθιότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. provocatoras8 Μαρτίου 2015 - 11:25 π.μ.
    Συμφωνώ και εγώ!

    Πράγματι, για τους δυστυχείς γηγενείς Έλληνες οι οποίοι λόγω της τρομερής κρίσης που προκλήθηκε αρχικά από τον Ανδρέα Παπανδρέου και τους υποτιθέμενους αριστερούς (λέγε με Τσοζατζόπουλο and company!) είναι άστεγοι και ανήμποροι, είναι πρόδηλο ότι υπάρχει μηδενικό ενδιαφέρον από την κα Χριστοδουλοπούλου!!!

    Τέτοιος ακραίος φασισμός και τέτοιος κτηνώδης ρατσισμός κατά των δύστυχων άστεγων γηγενών Ελλήνων!

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καὶ ποιὸς θὰ πληρώνη τὰ ἐνοίκια κυρά μου;

    Ὄχι ἐσὺ βεβαίως.

    Ἴσως νὰ πλουτίσης ἄν ἔχης κενὰ διαμερίσματα καὶ τό νοῖκι ἀσφαλῶς θὰ στὸ πληρώη τὸ δημόσιο δλδ ἐγώ.
    Τὸ ἐνοίκιο πληρώνεται per person ἔτσι δὲν εἶναι κυρά μου;

    Ἔχει δίκιο ὁ Ἀλέξανδρος διότι καὶ ἐγώ αἱμορραγῶ γιὰ νὰ πληρώνω νοῖκι.

    Δὲν θὰ μοκροημερεύση ὁ Σύριζα ἄν συνεχίσης ἔτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οποιος (νομίζει ότι) είναι τόσο ουμανιστής να γραφεί σε λίστα να πάρει όσους λαθρομετανάστες αντέχει η τσέπη του. Αφήσετε τον κοσμάκη στο χάλι του που δεν του φτάνει αυτό αλλά θέλετε να εντάξετε στον κοινωνικό ιστό κάθε καρυδιάς καρύδι. Το 10% να αποδειχθεί φέρον μολυσματικές ασθένειες φτάνει να έχει αποτελέσματα ατομικής βόμβας. Ποιός σας έδωσε δικαίωμα να πάρετε τέτοια απόφαση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μακάρι να κάνει αυτές τις εξοφθαλμες ανοησίες για να καταλάβουν και οι ψηφοφόροι της περι τίνος ανόητων πρόκειται και έτσι να δώσει το φιλί του θανάτου στην σουρεαλιστική αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα πιστευει αυτα που λεει;δυστυχως ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ὑπάρχει μία λύσι καλὲ κυρία.
    Στεῖλε τους ὅλους στὸν Βορρᾶ,στὴν Μέρκελ,Κάμερον καὶ Ὀλάντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΓΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.