30/3/15

Ουκρανία: Ο Γιάρος απειλεί τον Ποροσένκο ότι θα έχει την τύχη του Γιανουκόβιτς

Ο ηγέτης του ουκρανικού  κινήματος «Δεξιός Τομέας», Ντμίτρι Γιάρος, απείλησε τον πρόεδρο της Ουκρανίας,Πέτρο Ποροσένκο ότι θα έχει την τύχη του Βίκτορ Γιανουκόβιτς, γράφει το ‘Κρος’, επικαλούμενο τη ρωσική  «Gazeta».

«Γνωρίζω ότι ο Ποροσένκο μας φοβάται. Του το είπα ξεκάθαρα όταν γινόταν η μάχη στο Ιλοβάισκ και έγιναν οι πρώτες συμφωνίες. Πρώτα θα ενημερώνει εμένα, αλλά αυτός υπέγραψε τις συμφωνίες στο Μίνσκ.»
Κάλεσα το βοηθό του. Πες του, του λέω, αυτό που κάνει είναι μεγάλη ηλιθιότητα και προδίδει τα εθνικά συμφέροντα. Και ακόμη περισσότερο, εγώ έριξα τον Γιανουκόβιτς και κοντεύει και η δική του ανατροπή», είπε ο Γιάρος.
--
 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

2 σχόλια:

  1. Και πολυ δικιο εχει ο Αρχηγος του Δεξιου Τομεα.
    Ο Ποροσενκο αρπαξε την εξουσια μετα την Μαινταν ως ολιγαρχης.
    Προσπαθει να ενωσει τις αυτονομες εθνικιστικες πολιτοφυλακες της χωρας στον Ουκρανικο Στρατο που βρισκεται υπο διαλυση,δεν εχει πολεμησει πανω απο 2 μερες συνεχομενες σε κανενα μετωπο εναντια στους αυτονομιστες και οι αξιωματικοι του ειναι κρατικοι υπαλληλοι σοβιετικης νοοτροπιας.

    Ειχαν φτασει στο σημειο το καλοκαιρι στο Ιλοβαισκ να δινουν τις θεσεις των Ουκρανων πολιτοφυλακων στους αυτονομιστες.Δεν λεω φιλο-Ρωσους οπως εχει επικρατησει γιατι πολλοι Ρωσοι πολεμουν στην Ουκρανια εναντια στο καθεστως του Πουτιν που εχει γεμισει τζαμια την Μοσχα και τον Καυκασο οπως επισης στελνει ασιατες και Τσετσενους στο μετωπο της Αν.Ουκρανιας να πολεμησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαφέστατος ο εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.