20/3/15

Τσίπρας: Ξαναβάλαμε τη διαδικασία στις ράγες

Δήλωσε πιο αισιόδοξος μετά την οχταμερή συνάντηση 

«Η Ελλάδα δεν θα υλοποίησει υφεσιακά μέτρα, ούτε το mail Χαρδούβελη» - «Θα προχωρήσει τις δικές της διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις» - «Το συντομότερο δυνατόν η αποκατάσταση της χρηματοπιστωτικής ομαλότητας» - Τι απάντησε σε ερώτηση του protothema.gr

«Σήμερα ξαναβάλαμε τη διαδικασία στις ράγες διότι» όπως απάντησε σε ερώτηση του protothema.gr, «με ευθύνη κάποιων είχε εκτροχιαστεί» ανέφερε μετά την ολοκλήρωση της οχταμερής συνάντησης στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας καθώς όπως είπε όλες οι πλευρές έδειξαν την πρόθεσή τους να συνεργαστούν για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι στη συνάντηση επαναβεβαιώθηκε η κοινή ανάγνωση της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου ξεκαθαρίζοντας ότι η Ελλάδα δεν έχει υποχρέωση να υλοποιήσει υφεσιακά μέτρα,δεν έχει υποχρέωση να υλοποιήσει το mail Χαρδούβελη. «Αντίθετα η Ελλάδα θα υλοποιήσει τις δικές της διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.
Παράλληλα ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι όλες οι πλευρές επαναβεβαιώσαν την πρόθεσή τους να εργαστούν ώστε το συντομότερο δυνατόν να αποκατασταθεί η χρηματοπιστωτική ομαλότητα για την Ελλάδα.
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στο ότι ο πρόεδρος της Κομισιόν επαναβεβαίωσε την πρόθεσή του να προχωρήσει σε εκταμίευση ποσών από ευρωπαϊκά προγράμματα προκειμένου να αντιμετωπισθεί η ανθρωπιστική κρίση. Απέφυγε όμως να ανακοινώσει συγκεκριμένο ποσό και παρέπεμψε στις ανακοινώσεις του κ. Γιούνκερ την Παρασκευή.


Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.